vvuslat nasılsın? anneler günü geldi...ben mezarlıkta olacağım ..geçen sene ilk defa sesini duymuştum hala kulaklarımdaçok hüzün çöktü zaman yaklaştıkça durup durup ağlıyorum hele tv deki reklamlar yokmu çok mutsuzum...
Rabbim sabırlar versin bu parça da çok hüzünlüymüş
rabbim cennetinde buluşturacak sizi buna inanın
çok zor bende bir anne olarak anlıyorum sizi benimde oğlum yanımda değil
ama biliyorum ki bir yerlerde nefes alıyor
rabbim kimseye kaldıramayacağı dert vermesin
canım ne çok zorluklar çekmişsin. okurken göz yaşlarını tutamıyo insan ALLAH sabır ve dayanma gücü versin başın sağolsun
Canim doktorum bana 70 kiloya düsmen gerekiyor demisti.Ben o zaman 90 kiloydum doktora gittigimde.simdi 85 yine az degil ama....
kendin icin en iyi ne olur onu sen bilirsin tabiki. dogum yaptiginda ve sonrasinda kocan yaninda olsa daha iyi olur bence. peki canim esin ne zaman askere gidecek ve kac ay askerlik yapacak??[/QUOTEcanım ben eşime agustosta git diyorum çünkü kısa dönem yapsın istiyorum.ama o dönemine takılmıyor bir çoçuğum olsun öyle gideyim istiyor.onada üzülüyorum.dün oğlunun kövezdeyken çektiği fotolarını çıkarttırmış bakıp duruyor.onuda mutlu etmek istiyorum.bilmiyorum canım...
Canim zaten seteryanlisin kocan agustosta askere gitse ve sen bir senen dolduktan sonra hamile kalsan senin acindan daha iyi olmazmi? cocuk olmasini bekliyorsa esin ne zaman askere gitmeyi düsünüyor?Bence insan hamileykende cocuk dogduktan sonrada esini yaninda cok ariyor
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...Allah razı olsun arkadaşım...
Canim zaten seteryanlisin kocan agustosta askere gitse ve sen bir senen dolduktan sonra hamile kalsan senin acindan daha iyi olmazmi? cocuk olmasini bekliyorsa esin ne zaman askere gitmeyi düsünüyor?Bence insan hamileykende cocuk dogduktan sonrada esini yaninda cok ariyor
13 ay sonra askere gitmeyi düşünüyor canım.geldiğinde ben 29 yaşıımda falan oluyorum.geç kalmaktan korkuyorum.hemende hamile kalamazsam bilmiyorum naparım
Vuslatciim bence yeterince beklemissin bebek istemiyormusunuz?? Bir daha ayni sey olu diye korkmamalisin bence. Zaten alnimizda ne yaziyorsa onu yasayacagiz biliyorsun. insaallah güzel seyler yasariz bundan sonra ve acilarimiz hafifler
Canım Allahım senin için en hayırlı olacak zamanda yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Kalbini hep ferah tutsun. Bir daha aynı acıları yaşatmasın. Bütün kalbimle dua ediyorum inan ki.
Rabbim sonsuz sabır ihsan etsin canım
inşallah diğer dünyada seni bekleyecek ve şefaatçin olacak minik meleğin..:çok üzgünüm:
Allahım sabrını arttırsın ve güzel , sağlıklı bir bebiş göndersin sana inşallah :Saruboceq:
kızlar sabahın 5 inde ayaktayım bir rüya gördüm sizinle paylaşmak istedim.diyarbakıra gezmeye gidiyoruz eski bütün arkadaşlarım var.otobüsle gidiyoruz.otobus ara ara duruyor biz iniyoruz biraz geziyoruz sonra tekrar binip devam ediyoruz.ben inip biniyorum ama yanlış otobüse biniyorum.yanımdada 2 cantam vat biri mavi biri siyah kol çantası.bana yanlış binidin diyorlar ben siyah çantamı otobuse bıraktım burda diyerek gösteriyorum.sonra eşimi aramak için siyah çantamı acıyorumkı içerisi bebek kıyafetleriyle dolu.hem pembe hem mavi bebek çorapları var.onları çıkartıyorum çanta benimkinin aynısı ama benim değil diyorum.sonra düşünüyorum çantanın sahibinin acaba kızı varsa mavi çorapların ne işi var yada oglu varsa pembelerinne işi var o arada uyanıyorum.uyanınca güldüm kendime çünkü belki ikizi vardı biri kız biri erkek.rüyalarımı bile bebekler süslüyor.allah hepimiz için hayırlısını versin.birde kızlar size öyle alıştımkı hergün acaba kimin sıkıntısı var yada kimin sıkıntısı geçti diye takişp ediyorum.hepinizden allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?