yazdiklarinizi okuyunca 6 yil oncesine dondum tekrar yasadim sanki ogunleri.bende 6 yil once 2 yasindaki kizimi kaybettim.1 yasina kadar cok saglikliydi.ama son 1 yilimiz hastanelerde gecti.dogum gununde kaybettim bende.hastanede yatiyorduk ogun doktordan izin alip eve cikacaktim dogum gununu kutlamak icin.ama sabaha karsi kizim vefat etti.cok zor gunlerdi.anlatilamaz.sanki bir ates dusmustu hersey bostu,hayat durmustu sanki(ama oyle degilmis)insan o gunlerde anlamiyor teselli edenlere bile kizardim icimden.tesellilerin hicbir faydasi yoktu bosa konusuyorlar diyordum.o ates teselliyle sonermi hic.herseyin ilaci zaman ve allah inanci.biliyorsunki yavrun cennette ve seni bekleyecek o biraz rahatlatiyor insani.hayat devam ediyor.6 yil gecti 2 tane daha yavrum oldu.kizim yasasaydi 2.sinifa gidecekti yasitlarini gorunce icim sizliyor.biliyorum o cok guzel yerlerde bizi yanina alacak insallah ebedi cocuk sevgisi yasatacak babasina ve bana.allah herkeze dayanma gucu versin isyan ettirmesin rabbim.