- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.880
- 63
- 30
- Konu Sahibi Bortecineee
Ah ah keşke kadınlarımız da “ben de bundan sonra senin yemeğini temizliğini yapamazsam ilgilenmiyor deme ama bana da karışma” diyebilse. Ah o günleri görebilsek…Katılıyorum, benzer eşleri olanlar alınmasın ama böyle erkeklere çoğunlukla sessiz kadınlar denk geliyor, ses çıkarıyoruz diye düşündükleri ufak tefek çıkışlar işe yaramıyor, bu tip adamlara çıldıran kadınlardan lazım.
Adam iki iş yapınca hem başına kakıyor hem de “karı” gibi iş yapıyorum diyormuş, karı gibi ne demek
Bu adamların aşkla sevgiyle saygıyla işi yok, millet evlendi desin anası babası mürüvvetini görsün, evlendiği kadın yemeği yapsın, çamaşır bulaşıkları yıkasın, temizlik yapsın, peş peşe de çocuk doğursun hatta mümkünse bir tane de erkek çocuk olsun, akşam kocası eve gelince ayağına terliklerini giydirsin, etrafında pervane olsun, yastığını düzeltsin diye evleniyor.
He bir de sussun karışmasın, adamın derdi kadının ev işlerini yapamaması üzerinden bahaneyle bana karışma mesajı vermek, laf arasında hemen “seninle bundan sonra ilgilenmezsem neden ilgilenmiyor deme, artık bana da karışma” demiş, az uyanık değil.