- 30 Kasım 2019
- 12.328
- 39.510
- 598
- Konu Sahibi Bortecineee
Ben de burada okumuştum kız dur hele.3 gun düşünsem yumurta patates su arasinda şu denklemi kuramam.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de burada okumuştum kız dur hele.3 gun düşünsem yumurta patates su arasinda şu denklemi kuramam.![]()
Akrabasıydı sanırım. Bir kuzenle evlenme konusunda akraba evliliğini övmüştü kendisi, hatta ben de akrabamla evliyim mutluyum vs. demişti.Bu adamı nerden buldunuz?
Keşke gerçekten de mutlu olsaydıAkrabasıydı sanırım. Bir kuzenle evlenme konusunda akraba evliliğini övmüştü kendisi, hatta ben de akrabamla evliyim mutluyum vs. demişti.
tam da boşanma aşamasında yorumunuz iyi geldiBaba olarak kizina karsi sorumluluklari neymis beyefendinin? Hani sizin anneliginizi, eşliginizi sorguluyor ya. Baba ne yaparmis? Cani isteyince parka goturmekten ibaret miymis görevleri?
Cogu konuya bosanin yazıyorum. Sizede yazacagim.
Insanin yasayacak bir ömrü var, 1 dakika sonra hayatta olacagimizin garantisi yok. Kimse cocugu icin bu adami cekiyor diye sizi takdir etmeyecek, kimse fedakarliklarinizi görüp ömür boyu sizi anmayacak, kimse iyiki boyle davraniyorsun demeyecek. Inanin öldükten sonra unutuluyorsunuz. Kimse icin sinir krizleri gecirmeye degmez. Eşin de olsa, cocugunun babasi da olsa değmez. Bosayin gitsin
Ay herkesin ciğeri dağlandı cidden bu konuda yaaKeşke gerçekten de mutlu olsaydı![]()
1 yıllık banKeske konu sahibi kocasına verse tlfnuda burdan hepimiz kendsine güzel dileklerimizi iletip bi rahatlasak..
Hatunun dibidir kendisi takibe alıp yazdklarını okursanız daha da iyi gelirtam da boşanma aşamasında yorumunuz iyi geldi
Suss ne zmn böyle denilse bi bakıyorum yokum1 yıllık ban![]()
Börte yanlış anlamasın ama ben ilk üye olduğum zamanlar sitenin uygulaması vardı o şekilde uygulamadan giriyordum siteye. Börte hamile iken yine öküz kocası ile ilgili konu açmıştı ve ben o kadar kötü olmuştum ki direkt uygulamayı silmiş ve kkya ara vermiştim.Ay herkesin ciğeri dağlandı cidden bu konuda yaakonu sahibi yazmadkca geriliyorm acaba evde ne oluyor diye
Hımm ama onda bunu yapacam uyanıklık varmıdır bilemem tembel.
Eşi "beyefendi"değil.Bunalmamış arpası fazla gelmiş.Yahu ikisi de bunalmis. Bunu inkar etmek kadar sacma bir sey yok su anda. Hanimefendi hakli sekilde bunalmis, eşi beyfendi de saçma bir sebepten bunalmis. Durum bu yani. Oturup simdi bunu mu tartisacagiz ?
Geçmiş konularına bakmak istemiyorm .. ki normalde konu sahibiyle ilgili fikir sahibi olmak açısından bu tarz cddi konularda bakarım.. yüreğim kaldrmaz hızımı alamam diye de korkuyorum bakmıcam ama cok sövcem kocasına.. bide baskasıyla evlenmesinden korktugu kısmını yazmış biri ben farketmedim.. adam sağlam manipülasyoncu ya kendini nimet olarak gördüğü yetmiyor börteye de inceden işlemişBörte yanlış anlamasın ama ben ilk üye olduğum zamanlar sitenin uygulaması vardı o şekilde uygulamadan giriyordum siteye. Börte hamile iken yine öküz kocası ile ilgili konu açmıştı ve ben o kadar kötü olmuştum ki direkt uygulamayı silmiş ve kkya ara vermiştim.
Erkek düşmanı değilim ama böylelerini duvardan duvara çarpmak istiyorum, eli maşalıya denk gelmiyorlar veya bazı kadınlar çok taviz verip kuzuyu kurt yapıyorlar.Suss ne zmn böyle denilse bi bakıyorum yokumama eminim mune bile zor tuttu kendini
Bu adamın yaptgnı bi kadın yapsa ona da düşman olur zaten insan cinsiyetcilik değil aslnda hcbirimizin yaptıgı..Erkek düşmanı değilim ama böylelerini duvardan duvara çarpmak istiyorum, eli maşalıya denk gelmiyorlar veya bazı kadınlar çok taviz verip kuzuyu kurt yapıyorlar.
Combo hepsinden biraz var.. bide mütevazilikle eziklik arasında ince bi çizgi var .. aman altmda ezilmesin diye düşünüp biz mütevazilik yapınca nimet sanıyolar kendilerini aaa bi bakıyoruz ezikliyolar bizi( şahsi fikrim )Bu erkekler böyle konuşma cesaretini nasıl alıyorlar? Bunun üstüne çok düşünüyorum. Yetiştirilme tarzı mi ? Bizler mi çok yüz veriyoruz? Ya da başka neden oluyor?
Analari sagolsunBu erkekler böyle konuşma cesaretini nasıl alıyorlar? Bunun üstüne çok düşünüyorum. Yetiştirilme tarzı mi ? Bizler mi çok yüz veriyoruz? Ya da başka neden oluyor?
Aklıma bi video geliyo bu konu sahibinin kayannasına atmak istedim sana özelden yollucamAnalari sagolsun