- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.814
- 123
- Konu Sahibi Bortecineee
Direkt annelerin oğullarını yetiştirme tarzı.Ana kuzusu,kendi donunu yıkatamayacak oğullar yetiştiriyor bazı anneler.Kendilerine ömür boyu bağlı oğullar.Analari sagolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direkt annelerin oğullarını yetiştirme tarzı.Ana kuzusu,kendi donunu yıkatamayacak oğullar yetiştiriyor bazı anneler.Kendilerine ömür boyu bağlı oğullar.Analari sagolsun
Valla icimde hem salon kadini varbvdvddv hem Sulukulenin maşasili, bi anda yoluveririrm adami.Sustukca tepesine çıkıyor belli ki. Bu adamlarin şansi karıları cok pasif bence, bi sürü benzer konu acip cocuk yapmadan okulunu bitrseydi, sonra da basip gitseydi keske, bu adamin layigi bu çünkü, bu kiz gidemedikce adam iyice zivanadan cikip evde damacanalari kapilari patlatip kirmaya devam eder ne yazik ki. Biliyor ki karşisinda ki gidemez, bisey yapamazCombo hepsinden biraz var.. bide mütevazilikle eziklik arasında ince bi çizgi var .. aman altmda ezilmesin diye düşünüp biz mütevazilik yapınca nimet sanıyolar kendilerini aaa bi bakıyoruz ezikliyolar bizi( şahsi fikrim )
Ama bu modeller genelde ana kuzusu camış oluyorlar.Anneleri yapıyor her şeyini.O yüzden evlenince sadece çamurda yatıyorlar.Saygıdeğer vicdanlı merhametli erkekler üzerine alınmasın lütfenNillev bazı erkekler keşke manda kadar olabilseler, en azından onların sütünden yapılan yoğurtla kaymağın faydası var
![]()
Krize girdimAklıma bi video geliyo bu konu sahibinin kayannasına atmak istedim sana özelden yollucam![]()
Es olamayan ebeveyn olamayan siz degilsiniz esiniz. Allah bildigi gibi yapsin onu baska da bisi demiorumBen çok yoruldum artık. 2 yaşında bir kızım var, 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyorum. Eşimi de buradaki üyeler anlattığım kadar biliyorlar. Eşim sahurdan bu saate kadar yattı, hep böyle. Kızım beni hiç rahat bırakmıyor, evde bir iş yapsam sürekli meme veya başka birşey isteyerek veya yapmaması gereken şeyleri yaparak, dokunmaması gereken şeylere dokunarak veya ağlayarak beni çok yoruyor ve işlerim hep yarım kalıyor veya yapamıyorum ve doldum biriktim açıkçası. Eşim de niye ağlıyor niye kızıyorsun vs diye bana kızıyor ve çocuğun bana yapıştığından herşeye yetişemediğimi gördüğü halde azıcık oturup kendşme zaman ayırmak istemem ona batıyor ve şu saatte kalktın bu saat oldu hala heryer aynı duruyor diye laf ediyor.
Kızım ağlarken ben ağladığımda yaptığım hareketleri yapmaya başladı. Psikolojik olarak o kadar yorgunum ki sinirlendiğimde kendi kafama vuruyorum kızımda aynısını yapıyor ağlarken. Eşimde bugün bunu görünce çocuğun olduğu kapıyı kapatıp, senden hiçvir şey beklemiyorum artık, ne bana eşlik yap ne bana yemek yap hiçbirşey istemiyorum, bundan sonra bana neden benimle konuşmuyorsun neden benimle ilgilenmiyorsun da deme artık. Kaçta kalktın kaç saat oldu hala birşey yapmamışsın. Bu zamana kadar hiç değişmesin hiçbirşey yapmadın, artık hiç yapma istemiyorum, istediğin gibi gez, istediğin yere git, ama bana karışma artık. " dedi. Çocuğu da alıp parka götürdü. Bu mübarek ayda canıma kıymak istiyorum artık gördüğüm bu muameleden dolayı, anlaşılmadığım için, değersiz görüldüğüm için deliriyorum artık. Sadece kızımı düşündüğüm için yapamıyorum. Kızım ben öldükten sonra bu ailenin elinde kalsın istemiyorum, anne niye beni bırakıp gittin diye bana kızsın istemiyorum. Ama çok yoruldum. Hiçbirşey yapamıyorum, ne ders çalışabiliyorum ne de doğru düzgün ev işlerimi halledebiliyorum. Kendimi eksik hissediyorum, benden ne ev hanımı, ne anne olmazmış hiçbir şey bana yakışmıyor, ben ne kötü bir insanmışım. Ne evladıma doğru düzgün annelil yapabiliyorum ne eşime karılık, ne kötüymüşüm ben böyle.
Sen spidermanin popişini dişlemiş hatunsun herseyi yaparsınValla icimde hem salon kadini varbvdvddv hem Sulukulenin maşasili, bi anda yoluveririrm adami.Sustukca tepesine çıkıyor belli ki. Bu adamlarin şansi karıları cok pasif bence, bi sürü benzer konu acip cocuk yapmadan okulunu bitrseydi, sonra da basip gitseydi keske, bu adamin layigi bu çünkü, bu kiz gidemedikce adam iyice zivanadan cikip evde damacanalari kapilari patlatip kirmaya devam eder ne yazik ki. Biliyor ki karşisinda ki gidemez, bisey yapamaz
Kesinlikle bu sebepten olduğunu dusunuyorum. Ama benim eşim ve abisi aynı anadan. Kaynimin odu kopuyor eltimden.Analari sagolsun
Elti cazgirdir hxhxhxhxKesinlikle bu sebepten olduğunu dusunuyorum. Ama benim eşim ve abisi aynı anadan. Kaynimin odu kopuyor eltimden.
Küçük olana nimet muamelesi yapılmıyor zaten 1 ve 2 genelde görüyo o muameleyiKesinlikle bu sebepten olduğunu dusunuyorum. Ama benim eşim ve abisi aynı anadan. Kaynimin odu kopuyor eltimden.
Bu dahaa mantklıElti cazgirdir hxhxhxhx
Benimki de korkuyor benden.Kesinlikle bu sebepten olduğunu dusunuyorum. Ama benim eşim ve abisi aynı anadan. Kaynimin odu kopuyor eltimden.
Bosanmayla beraber babalik sorumluluğu bitmiyor. O konuda da uzmeyin kendinizi. Baba yine alir, yapacagini yapar.tam da boşanma aşamasında yorumunuz iyi geldi
Cocuk dedigin seyin dugmesi yok. Bazen keske olsa diyorumDaha kendininki doğmamış,doğsun o zaman görsün gelenekselcilik nedir nasıl olunur diye![]()
Kız kedin geri geldi miElti cazgirdir hxhxhxhx
Kızımın yemeğini hazırlıyrojm şuan bir yandan. Öğretmen olarak atanamadım yeterli puan alamadım çalışmadığım için ama memurluk, katiplik vs için kitaplara asılacağım onun arkasını toplamak yerine. 1 senedir işe girmeyi atanmayı düşünüyorum ama annem gelip bakmaz, kaynanamla da aynı evde yaşamak istemiyorum o yüzden kreş yaşına gelmesini bekliyordum.
Katılıyorum, benzer eşleri olanlar alınmasın ama böyle erkeklere çoğunlukla sessiz kadınlar denk geliyor, ses çıkarıyoruz diye düşündükleri ufak tefek çıkışlar işe yaramıyor, bu tip adamlara çıldıran kadınlardan lazım.Valla icimde hem salon kadini varbvdvddv hem Sulukulenin maşasili, bi anda yoluveririrm adami.Sustukca tepesine çıkıyor belli ki. Bu adamlarin şansi karıları cok pasif bence, bi sürü benzer konu acip cocuk yapmadan okulunu bitrseydi, sonra da basip gitseydi keske, bu adamin layigi bu çünkü, bu kiz gidemedikce adam iyice zivanadan cikip evde damacanalari kapilari patlatip kirmaya devam eder ne yazik ki. Biliyor ki karşisinda ki gidemez, bisey yapamaz
Konu sahibi de deseydi ki;Bundan sonra donlarını yıkamazsam,niye yıkamıyorsun diye soramazsın.Artık kendin yıka.seninle bundan sonra ilgilenmezsem neden ilgilenmiyor deme, artık bana da karışma” demiş, az uyanık değil.