• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senden eşlik beklemiyorum artık, hiçbir şey yapmanı da istemiyorum, ne yaparsan yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Combo hepsinden biraz var.. bide mütevazilikle eziklik arasında ince bi çizgi var .. aman altmda ezilmesin diye düşünüp biz mütevazilik yapınca nimet sanıyolar kendilerini aaa bi bakıyoruz ezikliyolar bizi( şahsi fikrim )
Valla icimde hem salon kadini varbvdvddv hem Sulukulenin maşasili, bi anda yoluveririrm adami.Sustukca tepesine çıkıyor belli ki. Bu adamlarin şansi karıları cok pasif bence, bi sürü benzer konu acip cocuk yapmadan okulunu bitrseydi, sonra da basip gitseydi keske, bu adamin layigi bu çünkü, bu kiz gidemedikce adam iyice zivanadan cikip evde damacanalari kapilari patlatip kirmaya devam eder ne yazik ki. Biliyor ki karşisinda ki gidemez, bisey yapamaz

Saygıdeğer vicdanlı merhametli erkekler üzerine alınmasın lütfen😌 Nillev bazı erkekler keşke manda kadar olabilseler, en azından onların sütünden yapılan yoğurtla kaymağın faydası var😬
Ama bu modeller genelde ana kuzusu camış oluyorlar.Anneleri yapıyor her şeyini.O yüzden evlenince sadece çamurda yatıyorlar.

Ben çok yoruldum artık. 2 yaşında bir kızım var, 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyorum. Eşimi de buradaki üyeler anlattığım kadar biliyorlar. Eşim sahurdan bu saate kadar yattı, hep böyle. Kızım beni hiç rahat bırakmıyor, evde bir iş yapsam sürekli meme veya başka birşey isteyerek veya yapmaması gereken şeyleri yaparak, dokunmaması gereken şeylere dokunarak veya ağlayarak beni çok yoruyor ve işlerim hep yarım kalıyor veya yapamıyorum ve doldum biriktim açıkçası. Eşim de niye ağlıyor niye kızıyorsun vs diye bana kızıyor ve çocuğun bana yapıştığından herşeye yetişemediğimi gördüğü halde azıcık oturup kendşme zaman ayırmak istemem ona batıyor ve şu saatte kalktın bu saat oldu hala heryer aynı duruyor diye laf ediyor.

Kızım ağlarken ben ağladığımda yaptığım hareketleri yapmaya başladı. Psikolojik olarak o kadar yorgunum ki sinirlendiğimde kendi kafama vuruyorum kızımda aynısını yapıyor ağlarken. Eşimde bugün bunu görünce çocuğun olduğu kapıyı kapatıp, senden hiçvir şey beklemiyorum artık, ne bana eşlik yap ne bana yemek yap hiçbirşey istemiyorum, bundan sonra bana neden benimle konuşmuyorsun neden benimle ilgilenmiyorsun da deme artık. Kaçta kalktın kaç saat oldu hala birşey yapmamışsın. Bu zamana kadar hiç değişmesin hiçbirşey yapmadın, artık hiç yapma istemiyorum, istediğin gibi gez, istediğin yere git, ama bana karışma artık. " dedi. Çocuğu da alıp parka götürdü. Bu mübarek ayda canıma kıymak istiyorum artık gördüğüm bu muameleden dolayı, anlaşılmadığım için, değersiz görüldüğüm için deliriyorum artık. Sadece kızımı düşündüğüm için yapamıyorum. Kızım ben öldükten sonra bu ailenin elinde kalsın istemiyorum, anne niye beni bırakıp gittin diye bana kızsın istemiyorum. Ama çok yoruldum. Hiçbirşey yapamıyorum, ne ders çalışabiliyorum ne de doğru düzgün ev işlerimi halledebiliyorum. Kendimi eksik hissediyorum, benden ne ev hanımı, ne anne olmazmış hiçbir şey bana yakışmıyor, ben ne kötü bir insanmışım. Ne evladıma doğru düzgün annelil yapabiliyorum ne eşime karılık, ne kötüymüşüm ben böyle.
Es olamayan ebeveyn olamayan siz degilsiniz esiniz. Allah bildigi gibi yapsin onu baska da bisi demiorum

Valla icimde hem salon kadini varbvdvddv hem Sulukulenin maşasili, bi anda yoluveririrm adami.Sustukca tepesine çıkıyor belli ki. Bu adamlarin şansi karıları cok pasif bence, bi sürü benzer konu acip cocuk yapmadan okulunu bitrseydi, sonra da basip gitseydi keske, bu adamin layigi bu çünkü, bu kiz gidemedikce adam iyice zivanadan cikip evde damacanalari kapilari patlatip kirmaya devam eder ne yazik ki. Biliyor ki karşisinda ki gidemez, bisey yapamaz
Sen spidermanin popişini dişlemiş hatunsun herseyi yaparsın😅

bence ilk hedefiniz ders çalışıp atanmak olsun eğer maaşınız olursa aileye de minnet duymazsınız önünüze bakarsınız , benim eski şerefsize benziyor eşiniz ben ilk yıl gerçek yüzünü gördüm ayrıldım hala kendime kızıyorum nasıl ilk aylarda ayrılmadım diye minnoş kendime üzülüyorum arada bana bir yıl bile çok gelmişken nasıl dayanıyorsunuz bu kadar sene , psikolojinize yazık en çok o çocuğa yazık çekip kurtarın o çocuğu o evden onu dünyaya getirerek bu sorumluluğu almalısınız.

Kızımın yemeğini hazırlıyrojm şuan bir yandan. Öğretmen olarak atanamadım yeterli puan alamadım çalışmadığım için ama memurluk, katiplik vs için kitaplara asılacağım onun arkasını toplamak yerine. 1 senedir işe girmeyi atanmayı düşünüyorum ama annem gelip bakmaz, kaynanamla da aynı evde yaşamak istemiyorum o yüzden kreş yaşına gelmesini bekliyordum.

Şevkinizi kırmak istemem asla ama
çocuk durmuyor diye her an peşinde olduğunuzu yazmışsınız, en hareketli zamanları, size destek olan kimse de yokmuş. Bu koşullar altında ne ara nasıl çalışıp atanmanıza yetecek puanı alacaksınız? Memurluk çok iyi puan istiyor, atanmak kolay değil. Boşanmayı düşünmez misiniz? Kendi ailenizle aranız nasıl onların evine dönseniz? Kızınız zaten kreş çağına gelir o arada da rahatça ders çalışırsınız o yokken

Katılıyorum, benzer eşleri olanlar alınmasın ama böyle erkeklere çoğunlukla sessiz kadınlar denk geliyor, ses çıkarıyoruz diye düşündükleri ufak tefek çıkışlar işe yaramıyor, bu tip adamlara çıldıran kadınlardan lazım.

Adam iki iş yapınca hem başına kakıyor hem de “karı” gibi iş yapıyorum diyormuş, karı gibi ne demek😤

Bu adamların aşkla sevgiyle saygıyla işi yok, millet evlendi desin anası babası mürüvvetini görsün, evlendiği kadın yemeği yapsın, çamaşır bulaşıkları yıkasın, temizlik yapsın, peş peşe de çocuk doğursun hatta mümkünse bir tane de erkek çocuk olsun, akşam kocası eve gelince ayağına terliklerini giydirsin, etrafında pervane olsun, yastığını düzeltsin diye evleniyor.

He bir de sussun karışmasın, adamın derdi kadının ev işlerini yapamaması üzerinden bahaneyle bana karışma mesajı vermek, laf arasında hemen “seninle bundan sonra ilgilenmezsem neden ilgilenmiyor deme, artık bana da karışma” demiş, az uyanık değil.

Boşanmak intihar etmekten daha mı zor??
Size yasattiklari için intihar etmek bir yana kafasını kırmak için yanıp tutusmaniz lazım.
Aferin taviz vere vere geldiğiniz hâle bsk.Zaman geçmiş ama sizin durumlar değişmemiş.Bir aksiyon alma , hayatın ucundan tutma, ayağa kalkma zamanı gelmedi mi? Daha ne kadar eşiniz ve ailesinin ayakları altında sürünmeyi düşünüyorsunuz??????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X