- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.814
- 123
- Konu Sahibi Bortecineee
Bir 15 paket daha alsam kanatlanıp uçardım sizin gibi.Duvarlara ses yalıtımı yapacağım deseydiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir 15 paket daha alsam kanatlanıp uçardım sizin gibi.Duvarlara ses yalıtımı yapacağım deseydiniz.
Böyle kendini bilmez gevşek tiplere hazır cevap olacaksınız, hazır cevap olunca afallıyorlarBir 15 paket daha alsam kanatlanıp uçardım sizin gibi.![]()
Hayır boşandıktan sonra bitti her şey ne ben haber alıyorum ne o alıyordur ortak arkadaşlarla görüşmüyorum çünküHalen arada yokluyor mu? Haber veriyor mu bir yerlerden?
Beni niye ped aldığım için kendimi kötü hissettirmesine izin vereyim ki?Bir daha da kimseye yapamaz zaten.Uzun kuyruk,duydu herkes.Kasada ki kız da iyi yaptın abla dedi.Böyle kendini bilmez gevşek tiplere hazır cevap olacaksınız, hazır cevap olunca afallıyorlar![]()
İyi yapmışsınız. O arkadaşları sonuna kadar kullanırdı size ulaşabilmek için. Eski kurbanlarını özlerler arada. Daha kolay gelir, yeni kurban bulmak zor.Hayır boşandıktan sonra bitti her şey ne ben haber alıyorum ne o alıyordur ortak arkadaşlarla görüşmüyorum çünkü
:)) ah bu psikopat narsistlerin ciğerini biliriz biz artık hatta ulaşmaya çalışıp senin ne durumda olduğunu öğrenmek isterler eğer bir ışık varsa ayılıp bayılırlar ağlarlar geri dön diye ama geçti artık tüketti bende kendini boşadım kurtuldum darısı diğer zulüm gören kadınlarımıza , Allah onlar güç versinİyi yapmışsınız. O arkadaşları sonuna kadar kullanırdı size ulaşabilmek için. Eski kurbanlarını özlerler arada. Daha kolay gelir, yeni kurban bulmak zor.
Kendini hiç kötü hissetmeBen çok yoruldum artık. 2 yaşında bir kızım var, 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyorum. Eşimi de buradaki üyeler anlattığım kadar biliyorlar. Eşim sahurdan bu saate kadar yattı, hep böyle. Kızım beni hiç rahat bırakmıyor, evde bir iş yapsam sürekli meme veya başka birşey isteyerek veya yapmaması gereken şeyleri yaparak, dokunmaması gereken şeylere dokunarak veya ağlayarak beni çok yoruyor ve işlerim hep yarım kalıyor veya yapamıyorum ve doldum biriktim açıkçası. Eşim de niye ağlıyor niye kızıyorsun vs diye bana kızıyor ve çocuğun bana yapıştığından herşeye yetişemediğimi gördüğü halde azıcık oturup kendşme zaman ayırmak istemem ona batıyor ve şu saatte kalktın bu saat oldu hala heryer aynı duruyor diye laf ediyor.
Kızım ağlarken ben ağladığımda yaptığım hareketleri yapmaya başladı. Psikolojik olarak o kadar yorgunum ki sinirlendiğimde kendi kafama vuruyorum kızımda aynısını yapıyor ağlarken. Eşimde bugün bunu görünce çocuğun olduğu kapıyı kapatıp, senden hiçvir şey beklemiyorum artık, ne bana eşlik yap ne bana yemek yap hiçbirşey istemiyorum, bundan sonra bana neden benimle konuşmuyorsun neden benimle ilgilenmiyorsun da deme artık. Kaçta kalktın kaç saat oldu hala birşey yapmamışsın. Bu zamana kadar hiç değişmesin hiçbirşey yapmadın, artık hiç yapma istemiyorum, istediğin gibi gez, istediğin yere git, ama bana karışma artık. " dedi. Çocuğu da alıp parka götürdü. Bu mübarek ayda canıma kıymak istiyorum artık gördüğüm bu muameleden dolayı, anlaşılmadığım için, değersiz görüldüğüm için deliriyorum artık. Sadece kızımı düşündüğüm için yapamıyorum. Kızım ben öldükten sonra bu ailenin elinde kalsın istemiyorum, anne niye beni bırakıp gittin diye bana kızsın istemiyorum. Ama çok yoruldum. Hiçbirşey yapamıyorum, ne ders çalışabiliyorum ne de doğru düzgün ev işlerimi halledebiliyorum. Kendimi eksik hissediyorum, benden ne ev hanımı, ne anne olmazmış hiçbir şey bana yakışmıyor, ben ne kötü bir insanmışım. Ne evladıma doğru düzgün annelil yapabiliyorum ne eşime karılık, ne kötüymüşüm ben böyle.
Ya pardon ama, ben dağınık bir insanım. Ev işi yapmam, bulaşıklar dağ olur… eşim çok rahatsız olunca, hafi kalk diyorum temizliyoruz beraber. Bu benim eşlik görevim mi şimdi? Bir tek ben mi tabakları kirletiyor, tuvaleti evi kullanıyorum? Çocuk bir tek sizin öocupunuz mu?Ben çok yoruldum artık. 2 yaşında bir kızım var, 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyorum. Eşimi de buradaki üyeler anlattığım kadar biliyorlar. Eşim sahurdan bu saate kadar yattı, hep böyle. Kızım beni hiç rahat bırakmıyor, evde bir iş yapsam sürekli meme veya başka birşey isteyerek veya yapmaması gereken şeyleri yaparak, dokunmaması gereken şeylere dokunarak veya ağlayarak beni çok yoruyor ve işlerim hep yarım kalıyor veya yapamıyorum ve doldum biriktim açıkçası. Eşim de niye ağlıyor niye kızıyorsun vs diye bana kızıyor ve çocuğun bana yapıştığından herşeye yetişemediğimi gördüğü halde azıcık oturup kendşme zaman ayırmak istemem ona batıyor ve şu saatte kalktın bu saat oldu hala heryer aynı duruyor diye laf ediyor.
Kızım ağlarken ben ağladığımda yaptığım hareketleri yapmaya başladı. Psikolojik olarak o kadar yorgunum ki sinirlendiğimde kendi kafama vuruyorum kızımda aynısını yapıyor ağlarken. Eşimde bugün bunu görünce çocuğun olduğu kapıyı kapatıp, senden hiçvir şey beklemiyorum artık, ne bana eşlik yap ne bana yemek yap hiçbirşey istemiyorum, bundan sonra bana neden benimle konuşmuyorsun neden benimle ilgilenmiyorsun da deme artık. Kaçta kalktın kaç saat oldu hala birşey yapmamışsın. Bu zamana kadar hiç değişmesin hiçbirşey yapmadın, artık hiç yapma istemiyorum, istediğin gibi gez, istediğin yere git, ama bana karışma artık. " dedi. Çocuğu da alıp parka götürdü. Bu mübarek ayda canıma kıymak istiyorum artık gördüğüm bu muameleden dolayı, anlaşılmadığım için, değersiz görüldüğüm için deliriyorum artık. Sadece kızımı düşündüğüm için yapamıyorum. Kızım ben öldükten sonra bu ailenin elinde kalsın istemiyorum, anne niye beni bırakıp gittin diye bana kızsın istemiyorum. Ama çok yoruldum. Hiçbirşey yapamıyorum, ne ders çalışabiliyorum ne de doğru düzgün ev işlerimi halledebiliyorum. Kendimi eksik hissediyorum, benden ne ev hanımı, ne anne olmazmış hiçbir şey bana yakışmıyor, ben ne kötü bir insanmışım. Ne evladıma doğru düzgün annelil yapabiliyorum ne eşime karılık, ne kötüymüşüm ben böyle.
Hepsi mi aynı olur yaDers çalışıyorsun diye yapıyor. Sendeki potansiyelin farkında. Yarın sınavdan iyi not alır bi yere yerleşirsen kahrından ölür bu. Bunlar hep yetersizlik psikolojisinden. Hep bi kafanı bastırmaya çalışıyor ki fazla büyüme, gözün dilin açılmasın. Asıl meseleyi göremiyorsun, yıllardır bu adamdan dertlisin, sebebi bu.
Baya ruh hastasıAslında eşim teknoloji özürlü anlamaz. En ufak teknolojik işini bile ben hallederim. Her türlü araştırırım arkasını vs, herşeyini takip ederim gizliden. Onun sanalda takılması araba bakmak, sahibinden. Com la aldatıyor diyebilşrşz. Sürekli almayacağı arabalara bakmak huyudur. Bakar bakar favlar durur. 7 24 böyle. Ve trt spor aspor, konuşanlar vs izler. Türk komedi dram filmlerinden başka film izlemez. Elinde futbolcuları araştırır kaç gol atmış vs ama ben birşey araştırsam bir konu anlatılırken o konuyla ilgili bşrşeylere baksam hemen çok meraklısın, bu huyn itici şöyle böyle, herşeyi merak ediyor herşeye bakıyorsun vs der. Yarım saat önce kızımla parktan geldiler, kızımın karnını doyururken mutfakta damacanadaki su bitmek üzere diye kudurdu damacanayı tekmeliyor duvarlara vuruyor, kapıları çarpıyor.
Adam damacana tepikliyor anlar mı kiYa pardon ama, ben dağınık bir insanım. Ev işi yapmam, bulaşıklar dağ olur… eşim çok rahatsız olunca, hafi kalk diyorum temizliyoruz beraber. Bu benim eşlik görevim mi şimdi? Bir tek ben mi tabakları kirletiyor, tuvaleti evi kullanıyorum? Çocuk bir tek sizin öocupunuz mu?
Lütfen kızmadan bağırmadan sakinleşip eşinizi karşınzıa alın. Ben eşitlikçi bir kadınım, eşler yüzde elli elli işleri bölüşür. Yemek temizlik yapmıyorken beni sorgulaman beni kırıyor, bunlar benim eşlik görevlerim değil. Eş olarak görevim seninle mutlu bir hayat sürmek, bu yüzden film izleyelim dersen eşlik görevimi yapıp sana eşlik ederim. Derdini anlatırsan dnlerim, destek olurum. Hastalanırsan, bakarım sana. Eğlenmek istersen, çıkar eğlenirim. Ama temizlik yemek benim eşlik görevim değil, sen ne dersen de ben bunu kabul edemiyorum. Bunları söyleyin ve bir daha da taviz vermeyin bu konuda…
Ayrıca süper dadı izleyin ve günde 10-15 dkcık meditasyon yapın. İmkanınız varsa evlilik terapistine gidin. Sizin göreviniz, kendinizi mutlu etmek, çocuğunuz ve eşşnizle kaliteli vakit geçirmek. Başka da bir göreviniz yok
La bdbzbzbbxvsvvvzvz jdhxhxhxhhsgxDuvarlara ses yalıtımı yapacağım deseydiniz.
Adam damacana tepikliyor anlar mı ki
Adam damacana tepikliyor anlar mı ki
Canım kardeşim burda kendini suçlayacak neyin varda canına kıymayı düşünüyorsun eşinin sana yardımcı olması gerekirken söylediği laflara bak benimde 1 buçuk yaşında kızım var bazen çıldıracak gibi oluyorum işler bitmiyor ekstra sürekli kucak istiyor onunla ilgilenmemi istiyor bunlar çok normal seyler sen sadece kendini ve kızını düşün önemli olan sizin sağlığınız eşinin dediklerini duymazdan gel bu zamanlar geçecek merak etme kendini yiprattigina değmez beyefendi akşama kadar yatmak yerine kızıyla vakit gecirsede sende işlerini yapsan nolur acaba söze gelince iyi günde kötü günde yanındayız derlerBen çok yoruldum artık. 2 yaşında bir kızım var, 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyorum. Eşimi de buradaki üyeler anlattığım kadar biliyorlar. Eşim sahurdan bu saate kadar yattı, hep böyle. Kızım beni hiç rahat bırakmıyor, evde bir iş yapsam sürekli meme veya başka birşey isteyerek veya yapmaması gereken şeyleri yaparak, dokunmaması gereken şeylere dokunarak veya ağlayarak beni çok yoruyor ve işlerim hep yarım kalıyor veya yapamıyorum ve doldum biriktim açıkçası. Eşim de niye ağlıyor niye kızıyorsun vs diye bana kızıyor ve çocuğun bana yapıştığından herşeye yetişemediğimi gördüğü halde azıcık oturup kendşme zaman ayırmak istemem ona batıyor ve şu saatte kalktın bu saat oldu hala heryer aynı duruyor diye laf ediyor.
Anaları ve bacılarının pohpohlamasından geliyor bu coğrafyada, özellikle evlendikten sonraBen bu erkeklerin ozguveninin kaynagini vallahi billahi anlamıyorum.
Fit desen degiller,
Yakisikli desen degiller,
Gobek 3dk onceden gidecegi yere variyor,
Cinsellik desen 1.5dk,
Kültür desen yok,
Yetenek desen yok,
Huyu suyu iyi desen oda yok
Bu ozguven nereden geliyor da kendilerini hizmet edilmeye layık görüyorlar acaba
Tam akraba sayılmaz yani büyük büyük babaannesi ile akrabalık var ama çok yakın değil yani. Annesi ile babası da akraba değiller ama kayınpederim gibi huyları. Babam gibi olmak istemiyorum diye diye babasına benzedi gerçi aynı babası. Kayınpederim nasıl kvye değer vermiyorsa eşimde aynı. Bir gün havalara çıkarırsa bir gün yerden yere fırlatıyoe. Sosyal bir insan aslında hatta arkadaşlarının eşlerinden bile duyuyorum bazen abi şöyle yap böyle yap diyorlarmış iş arkadaşının eşi yakın arkadaşım.Galiba bir yıl önce de boşanın demiştim yine boşanın diyorum.
Akraba evliliği yapmıştınız yanlış hatırlamıyorsam, sülalede akraba evliliği çok yaygınsa eşiniz bir akraba evliliği silsilesi ürünü gibi. İnsana özgü davranışlar sergilemiyor.
Boşanmayıp her zamanki gibi sadece içinizi dökmek istediyseniz de şöyle bir tavsiyem var: Eşinizi biraz insanlarla sosyallestirin, belli ki öküzlerle sosyallesiyor.