- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.880
- 63
- 30
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Ah ah keşke kadınlarımız da “ben de bundan sonra senin yemeğini temizliğini yapamazsam ilgilenmiyor deme ama bana da karışma” diyebilse. Ah o günleri görebilsek…Katılıyorum, benzer eşleri olanlar alınmasın ama böyle erkeklere çoğunlukla sessiz kadınlar denk geliyor, ses çıkarıyoruz diye düşündükleri ufak tefek çıkışlar işe yaramıyor, bu tip adamlara çıldıran kadınlardan lazım.
Adam iki iş yapınca hem başına kakıyor hem de “karı” gibi iş yapıyorum diyormuş, karı gibi ne demek
Bu adamların aşkla sevgiyle saygıyla işi yok, millet evlendi desin anası babası mürüvvetini görsün, evlendiği kadın yemeği yapsın, çamaşır bulaşıkları yıkasın, temizlik yapsın, peş peşe de çocuk doğursun hatta mümkünse bir tane de erkek çocuk olsun, akşam kocası eve gelince ayağına terliklerini giydirsin, etrafında pervane olsun, yastığını düzeltsin diye evleniyor.
He bir de sussun karışmasın, adamın derdi kadının ev işlerini yapamaması üzerinden bahaneyle bana karışma mesajı vermek, laf arasında hemen “seninle bundan sonra ilgilenmezsem neden ilgilenmiyor deme, artık bana da karışma” demiş, az uyanık değil.
Aslında eşim teknoloji özürlü anlamaz. En ufak teknolojik işini bile ben hallederim. Her türlü araştırırım arkasını vs, herşeyini takip ederim gizliden. Onun sanalda takılması araba bakmak, sahibinden. Com la aldatıyor diyebilşrşz. Sürekli almayacağı arabalara bakmak huyudur. Bakar bakar favlar durur. 7 24 böyle. Ve trt spor aspor, konuşanlar vs izler. Türk komedi dram filmlerinden başka film izlemez. Elinde futbolcuları araştırır kaç gol atmış vs ama ben birşey araştırsam bir konu anlatılırken o konuyla ilgili bşrşeylere baksam hemen çok meraklısın, bu huyn itici şöyle böyle, herşeyi merak ediyor herşeye bakıyorsun vs der. Yarım saat önce kızımla parktan geldiler, kızımın karnını doyururken mutfakta damacanadaki su bitmek üzere diye kudurdu damacanayı tekmeliyor duvarlara vuruyor, kapıları çarpıyor.
Öyle ölmez füze at kocasınaBu adam manyak mi? Su bitiyorsa arayip istesin?
Yillar evvel nat geo belgeselinde izlemistim: IQ seviyesi 82 olan bir maymun türü bulasik yikayip, para kullanmayi ogrenebiliyor, hatta organize suç örgütü olusturuyorlar(kendi aralarinda). Hicbiri ben susadim, su az diye ortaliga saldirmiyor
Bunlar gelişmemiş model.Sizin gördüğünüz update edilmiş.Bu adam manyak mi? Su bitiyorsa arayip istesin?
Yillar evvel nat geo belgeselinde izlemistim: IQ seviyesi 82 olan bir maymun türü bulasik yikayip, para kullanmayi ogrenebiliyor, hatta organize suç örgütü olusturuyorlar(kendi aralarinda). Hicbiri ben susadim, su az diye ortaliga saldirmiyor
Zaten Bortecineee’nin bundan sonra yapması gereken bu, küçük çocuğu olan hele de durmayan çocuklara sahip kadınlar ev işlerine yetişemezler, çocuk bacağınıza bir yapışır akşama kadar kıpırdamaya fırsatınız olmaz, eşiniz de odunsa hiçbir işe elini sürmüyorsa neyi ne zaman yapacaksınız da yetiştireceksinizKonu sahibi de deseydi ki;Bundan sonra donlarını yıkamazsam,niye yıkamıyorsun diye soramazsın.Artık kendin yıka.
Bu efsaneydiBu adam manyak mi? Su bitiyorsa arayip istesin?
Öyle ölmez füze at kocasına
AhshahBunlar gelişmemiş model.Sizin gördüğünüz update edilmiş.
Bu efsaneydi
Galiba akrabalarmış.İnsan az çok bilir akrabalarının aile yapısını.Keşke böyle bir adamı tercih etmeseymiş.Zaten Bortecineee’nin bundan sonra yapması gereken bu, küçük çocuğu olan hele de durmayan çocuklara sahip kadınlar ev işlerine yetişemezler, çocuk bacağınıza bir yapışır akşama kadar kıpırdamaya fırsatınız olmaz, eşiniz de odunsa hiçbir işe elini sürmüyorsa neyi ne zaman yapacaksınız da yetiştireceksiniz
Ya ev işinden veya annelikten ödün vereceksiniz, e çocuk küçük ihmale gelmez, o zaman ev işi yapmayacak, beğenmeyene kapı orada, istiyorlar ki hep kadınlar 4/4’lük olsun eteği belinde her işe yetişsin ama kendileri akşam 5’e kadar fosur fosur uyusun, olduuuu ana ocağı değil burası, ki kusura bakmasınlar böyle odunsu adamları yetiştiren kadınlara suç buluyorum, oğullarına hiçbir iş yaptırmıyorlar evlenince de karısı hizmet etsin paşa da ayaklarını uzatsın istiyorlar.
Konu sahibesi de annesi babası tarafından ezilen biriymiş, yani her iki ailede de erkek üstün varlık, kadın da itaatkar, fedakar, cefakar, keşke annesinin hayatını göz önüne alarak adım atsaydı.
O kadar cok belgesel izledim ki hayvanlar kesinlikle bazi insanlardan daha akilli diyebilirim
Ahahahah cuk oturdu
Vasıfları,iletişim kurma şekilleri tam olarak şöyle bence. Tabi hayvanlar daha zeki.
Valla cesaretlerini toplayıp söyleseler, biraz dişli olabilseler ama maalesef bazı kadınların üzerinde hala toplum baskısı var, kadın dediğin alttan alan, erkeğin sözünden çıkmayan biri olmalı onların gözünde, itaat etmezse erkek boşarsa el aleme ne deriz, akrabalara nasıl açıklarız diye kadınların aileleri de baskı yapıyor kadınlara, evlenip de çekmeyen kadın mı var deyip susturuyorlar kadınları, çekmeyen var oysa, herkes çekmiyor çekmek zorunda da değiller.Ah ah keşke kadınlarımız da “ben de bundan sonra senin yemeğini temizliğini yapamazsam ilgilenmiyor deme ama bana da karışma” diyebilse. Ah o günleri görebilsek…
Bosanmanin normal karsilandigi ailelerde (bkz.ben) bile olur olmadik seyler duyuyorsun. Pervasizca cumle kuruyorlar. Gecenlerde babaaannem bana "babasi barismak isterse baris. Yabanci bir adamla cocugunu ayni eve mi sokacaksin. En azindan babasi" dedi. Ne hissediyorsun, seviyor musun, istiyor musun diye soran yok :) erkeklerde kapimda bekliyor herhaldeValla cesaretlerini toplayıp söyleseler, biraz dişli olabilseler ama maalesef bazı kadınların üzerinde hala toplum baskısı var, kadın dediğin alttan alan, erkeğin sözünden çıkmayan biri olmalı onların gözünde, itaat etmezse erkek boşarsa el aleme ne deriz, akrabalara nasıl açıklarız diye kadınların aileleri de baskı yapıyor kadınlara, evlenip de çekmeyen kadın mı var deyip susturuyorlar kadınları, çekmeyen var oysa, herkes çekmiyor çekmek zorunda da değiller.
Yani akraba evliliği yapanlara bir şey diyemem herkesin kendi tercihi ama ben Allah muhafaza yazdıysa bozsun inşaallahGaliba akrabalarmış.İnsan az çok bilir akrabalarının aile yapısını.Keşke böyle bir adamı tercih etmeseymiş.
Tek kurtuluşu çalışıp,atanmak.Sonra bu adamdan kurtulmak.
Ama lütfen Annesiniz hisleriniz olamaz, hayatınızı çocuğunuz için çocuğunuzun babasıyla barışarak heba etmeniz gerekiyor yoksa nerede kaldı sizin anneliğinizBosanmanin normal karsilandigi ailelerde (bkz.ben) bile olur olmadik seyler duyuyorsun. Pervasizca cumle kuruyorlar. Gecenlerde babaaannem bana "babasi barismak isterse baris. Yabanci bir adamla cocugunu ayni eve mi sokacaksin. En azindan babasi" dedi. Ne hissediyorsun, seviyor musun, istiyor musun diye soran yok :) erkeklerde kapimda bekliyor herhalde
Ama lütfen Annesiniz hisleriniz olamaz, hayatınızı çocuğunuz için çocuğunuzun babasıyla barışarak heba etmeniz gerekiyor yoksa nerede kaldı sizin anneliğiniz
Sizinkine güncelleme gelmiş bi üst sürüm heraldeValla az dişli olup Cat çat sende onu suçlayıcı cümlelerle saf dışı bırakacaksın yoksa daha çok tepene biner.
Aynı bu kültürden gelmiş biriyle evlendim ne olsa ben suçlu olurdum kavgada ben kapı desem o baca derdi haklı çıkardı.
Bende üste çıka çıka taktikler uygulayarak annesinin 21 sene yapamadığını 5 sene de yaptım . Her insan da işe yarar mı bilmem ama şimdi gayet normal insan oldu gelişti şüküraile yapısı çok etkiliyor
Öyle valla ailem öyle diyor seninki ne güncelleme gelmiş diyorlarSizinkine güncelleme gelmiş bi üst sürüm heraldebu adam ıphone 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?