sen bunu hak ettin! bi bakın haksız mıyım kızlar

Ben olsam affetmezdim sanirim bu kadar gaddar vicdansiz cocuklugunu mahvetmjs birisi sevginj ve affi hak etmiyor ve nerde gorsem yaninda kocasi ve cocuklari varken hep yaptiklarini anlatirdim ayyy sinir oldum peki cocuklarini dovmuyormu bu ruh hastasi

Bende terlik atılmaktan bahsetmedim zaten ama herkes sizin gibi takılmayabiliyor

ben de affedemediğim için bu konuyu açtım canım yıllarca içimden çıkmadı bugün sesini duyunca yine o günleri hatırlayıp ağladım ((

bir iki defa konuyu açmaya çalıştım susturdu,ama ilk fırsatta haykıracağım yüzüne belki içim bi nebze soğur,geçen yıllar geri gelmese de...

önceki mesajlarımda yazdım öğrencilerini ve çocuklarını da dövüyormuş üstelik 38 yaşında da yapıyor 20sinde de böyleydi...

Allah islah etsin canim ama sen susturmasina firsat verme madem koca bilsin istemiyor kesinlikle kocasinin yaninda konus kesinlikle vicdansiz

Bende terlik atılmaktan bahsetmedim zaten ama herkes sizin gibi takılmayabiliyor
arkadaşım zaten çok üzgünüm bu konuda çok hassas bi konu anlattıklarıma nasıl normal diyebilirsiniz , nasıl takılmam hangi çocuk evde ablasından işkenceye varan şiddetten dolayı evden kaçmayı,intihar etmeyi düşünür,ben o evden nasıl sağ salim çıkıp okuduğuma şaşırıyorum. nasıl takılmam ya nasıl???

Ben sana affetmeyi tavsiye ederim.Affetmeyince noluyor. Bitiyor mu geçiyor mu. Hayır tam tersine içinde daha çok büyüyor. Baban vefat etmiş annen tek başına size bakmak zorunda kalmış. Muhtemelen ablanın ergenlik zamanıydı tabii ki yaptığı doğru değil ama onun da psikolojisi normal değilmiş işte.
Unut gitsin konu sahibi. Bi Allahın selamını esirgeme bence. Tamam can ciğer olamazsın ama içinde kin de tutma. İnan ki daha çok rahatlayacaksin

Son düzenleme:
Vicdani sen degil o yapsin. Elden ayaktan dusse yardim ederdim para verirdim onun disinda yine affetmezdim.

ANNEM BİLE onu sevmiyor..... Siz bir bayan olarak bu sozun ne kadar agir oldugunun farkindamisiniz. O da babasiz kaldi o da cocuktu size baktiginda belki birsey gelse basiniza sorumluluk ondaydi. Bu acidan da bakin.
Ama karsinizda hasta biri var muhtemelen ofke kontrol sorunu var vs. Ona ondan nefret ettigimi basbasayken der ve gorusmek istemiyorum.derdim. hem size hemde ablaniza bir kac psikolojik destek seansi oneririm

bazı arkadaşlara tam anlatamadım galiba o üniversiteden mezun oluncaya,evden gidinceye kadar şiddet uyguladı yani 23 yaşına kadar ben 13 yaşıma kadar şiddet gördüm,evet annem de maalesef sevmediğini söylüyor öyle şeyler yaşattı ki anneme 4 çocuğuyla ortada kalmış kadını dövmeye kalkardı,biz harçlıksız gezerken o borç takardı kadına lütfen bilip bilmeden konuşmayın o da çocukmuş falan demeyin 23 yaş çocuk mudur?
ayrıca ben terapi almayı düşünüyorum o kendinin normal olduğunu düşünüyor.

Sizi neden beni armıyorsun diye sıkıştırırsa yaptıklarını yüzüne vurun.

Diğer kardeşlerinizle arası nasıl?

Asla konuşma asla kuzum benim...
Affedilmeyecek seyler bunlar
Göruşürsen senin çocuklarına da aynisini yapar.

Yok yaşı küçükmüş bilememiş falan bunlar yalan, bazı insanlar sadist ve bundan aşırı zevk alıyor ki kendiniz yazmışsınız 23 yaşında da aynıydı diye. Olsun yine de ablandır mantığını benim kafam almıyor kötü insan kötü insandır bunun kılıfı yok yani. Allah o varlığı ıslah etsin, görüşmek kendinizi üzmek zorunda değilsiniz. Ama terapi alan biri olarak söyleyebilirim bazı yaralar yalnız iyileşmiyor, bir profesyonelden yardım almak size iyi gelecektir. Görmeyin karşılaşırsanız da herkesin içinde yüzüne tükürün senin gibi akraba olmaz olsun diye.

Ben olsam ben de silerdim, ve görüşmezdim, yani sana hak verdim. Yemişim kardeşliği, kan bağını. Ben gönül bağına önem veririm. Önce insan olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…