sen bunu hak ettin! bi bakın haksız mıyım kızlar

lütfen kızlar abla bile demek istemediğim kişiyi savunmayın bana rica ederim neler yaşadığımı bir Allah bir ben bilirim,yok ergenlikte babayı kaybetmiş yok o olmuş bu olmuş falan diye düşünmeyin bence..çünkü ben 3 yaşında babasız kaldım annem çalışmaya başladı,üstüne her gün küfür,dayak ben neden çocukları çok seviyorum arkadaşlarımın çocuklarını kucağımdan indirmem,hep hediye alırım,severim okşarım ...
bu bir bahane değil bence masum küçük çocuklara dayak atmak, bir çocuk düşse benim içim gider üstelik anne değilim...

Kusura bakma ama ustte biri yazmış çocuğa çocuk emanet edilmez diye. Burada suçlu anneniz. Hem sizleri ona emanet etmiş hem de sizin yaşadığınız işkenceleri ya hiç fark etmemiş ya da görmezden gelmiş.

Konumuzun okuyunca alt altında oturan komşum aklıma geldi.Kendiside 10 yaşındaki oğluna 6 yaşındaki kızımı emanet edip ise giderdi. Ben her gün o kızın aglamalarını duydukça için parçalanirdı.Ustelik televizyonda çalışan bir bayandi.Mecburmuydu bilmiyorum esiyle de ayrı değildi.Sizin anneniz mecbur kalmış ,ablaniza çok büyük sorumluluk vermiş.Anlattiklariniza bakılırsa ablanizin psikolojisi çok bozuk ,sizde kendinizce haklısınız fakat hayatta bazen mecbur kalarak yaşadığımız bazı zorluklar oluyor.Ablaniza kinlenmeyin kimbilir oda çocuk yaşta verilen sorumlulukla içinde ne travmalar yaşadı.Konusmanizda fayda var.

Hala devam ediyorsa 183 u arayın, gelip incelesinler.

Nasıl bir ruh hastalığı ki kocasinla iyi gecinebiliyor yada şanslı imiş kendine göre bir koca bulmuş.kiminin karakteri berbat olsa da koca ve çocuklar konusunda sansli olabiliyor.kimisi de melek gibi olsa gidip gdubet bir sulaleyi bulabiliyor.aman gecinsin uzak dursun.benim kardeşimde pek dandik bir karaktere sahip ama ananm da sinir bozucu hala ders almamakta ısrarci kardeşimde bende görmediklerini görüyor müstehak ona

Kusura bakma ama ustte biri yazmış çocuğa çocuk emanet edilmez diye. Burada suçlu anneniz. Hem sizleri ona emanet etmiş hem de sizin yaşadığınız işkenceleri ya hiç fark etmemiş ya da görmezden gelmiş.
4 çocukla ortada kalmış bir kadın annem, hiç kimse kapımızı çalmadı annem çalışmasa kim geçindirecekti bizi?
4 kız olduğumuz için eve yabancı bi erkek te getirmedi,evlenmedi ,hayatını bize adadı.
çoğu zaman yorgunluktan bitmiş bi şekilde gelirdi eve,biz üzülmesin diye söylemezdik anneme, ya da korkardık ertesi gün yine döverim derdi çünkü..
o zaman herkes gücünün yettiğine şiddet uygulasın sonra da napayım benim de psikolojim bozuktu desin oh ne ala.
ayrıca 23 yaşındayken bile döverdi bizi ,o zaman da çocuk muydu?

ha bu arada diğer 3 kız kardeş çok iyiyiz çok şükür,annem bile onu sevmiyor çünkü anneme bile afedersiniz ama vurmaya tekme atmaya çalışırdı biz küçükken,hiç kimse sevmiyor onu akrabalardan,ağzı çok bozuk ,nasıl öğretmenlik yapıyor aklım hayalim almıyor,yazık annem evladı bulunmuş bir kere sabrediyor ama hiç görüşmek istemiyor.
Kucukken bunlari yaptığında annenler "bu cocugun derdi ne" diye sormadilar, bi cozum aramadilar mi? Normal degil çünkü kucucuk yaşta bu ofke patlamalari..

ben sürekli aynı şeyleri anlatmaktan yoruldum cidden kızlar...:KK43:
ya ben kendimi ifade edemiyorum ya da anlamak istemiyor bazı arkadaşlar,ben kk yi çok seviyorum her gün bakarım ne var ne yok diye ben de geçmişimde beni üzen bir durumu anlatıp rahatlamak istedim.
onca yaşadığıma rağmen takılma diyenler,çalışmak zorunda olan annemi suçlamalar vs.
ama beni anlayanlar da oldu çok teşekkür ederim onlara.
son olarak şunu söyleyeyim hiçbir nedeni yok ablam bulunan şahsiyetin yaptığı kötülüklerin,hala da devam ediyor kötü davranmaya,diğer ablalarım da görüşmüyor onunla ,bir ara görüşmeyi denemişler yine devam etmiş saçmalamaya...
... ben hakkımı helal etmiyorum o şahsiyete,hiçbir şekilde,ben yine 3 kardeşim demeye devam edeceğim nokta...

şimdi konumun kapatılmasını istiyorum nasıl kapatılıyordu kızlar??

ben sürekli aynı şeyleri anlatmaktan yoruldum cidden kızlar...:KK43:
ya ben kendimi ifade edemiyorum ya da anlamak istemiyor bazı arkadaşlar,ben kk yi çok seviyorum her gün bakarım ne var ne yok diye ben de geçmişimde beni üzen bir durumu anlatıp rahatlamak istedim.
onca yaşadığıma rağmen takılma diyenler,çalışmak zorunda olan annemi suçlamalar vs.
ama beni anlayanlar da oldu çok teşekkür ederim onlara.
son olarak şunu söyleyeyim hiçbir nedeni yok ablam bulunan şahsiyetin yaptığı kötülüklerin,hala da devam ediyor kötü davranmaya,diğer ablalarım da görüşmüyor onunla ,bir ara görüşmeyi denemişler yine devam etmiş saçmalamaya...
... ben hakkımı helal etmiyorum o şahsiyete,hiçbir şekilde,ben yine 3 kardeşim demeye devam edeceğim nokta...

şimdi konumun kapatılmasını istiyorum nasıl kapatılıyordu kızlar??
Mune Mune hanım yardımcı olur ...
Konunun kapatılmasını rica ediyor ....

Konu sahibesi hiç üzülme ağlama o Allah'ından bulsun sen inşallah mutlu olursun

Zaten insanların yaptıklarını, kötülüklerin hayatımıza olan etkilerini 27-35 li yaşlarda anlıyoruz olgunlaştıkça verilen zararı.. benim de ailemle alakalı daha önce aklıma gelmeyen şeyleri bile 27 yaşımdayken fark ettim. Tüm hayatımı etkileyen bana zarar veren ne çok cahillikleri olmuş.. insan daha bi öfkeleniyor affedemiyor.. Yine de boşveriyorum bazı insanlarla çok muhattap olmadan kendimi yormadan. Kaybetme duygusunu taşımadan.

4 çocukla ortada kalmış bir kadın annem, hiç kimse kapımızı çalmadı annem çalışmasa kim geçindirecekti bizi?
4 kız olduğumuz için eve yabancı bi erkek te getirmedi,evlenmedi ,hayatını bize adadı.
çoğu zaman yorgunluktan bitmiş bi şekilde gelirdi eve,biz üzülmesin diye söylemezdik anneme, ya da korkardık ertesi gün yine döverim derdi çünkü..
o zaman herkes gücünün yettiğine şiddet uygulasın sonra da napayım benim de psikolojim bozuktu desin oh ne ala.
ayrıca 23 yaşındayken bile döverdi bizi ,o zaman da çocuk muydu?

Peki evde bu çocuklar ne yapıyor demek, bunları takip etmek bu kadar mı zordu. Büyük kızın işkencelerin farkına yillarca varmamanin bahanesi değil bunlar

X