Konu sahibi killari temizlemeden kavga çıktı dememiş. Oraya odaklanmissiniz yaraniz var herhalde zira bende kim temizlesin diye bakmadım. Zaten konu sahibi eşim temizledi demiş. Göstermesi gayet normal diyorsunuz fakat adam cevap olarak "Ne kadar basit şeylere takılıyorsun ben karşımda daha hayal kuran, yaşam alanını güzelleştirmeye çalışan birini isterdim bu hayattaki tek derdin ailem diyor." Gordugunuz uzere kildan copten ailesi kaldi diye tartisma ckmis. Zaten ağırlamis eşinin ailesini. Eside arkasından temizlemis zaten. Adam mutlu olmuştur ailem geldi gitti diye arkasından tartışmaya gerek var mı bok püsür için. Adam ben temizlemem ne kılı dememiş. Bu kadar kıl açıklaması yaptık sayenizde oraya odaklandiginiz için hanimefendi
Siz annem kılını dökmez diyorsunuz Dünya hali büyük konuşmayın. Ailelerimiz yaşlı insanlar. Gün gelir hasta olur kalmaya gelir bi bakarsınız yatağa kaçırır. Esiniz gosterip "annen işemiş bilmem ne"dese hoşunuza gider mi. Yoksa "olabilir hayatım insanlık hali mi" dese güzel olur. Siz kila tüye kavga etmeye devam edin. Kötü eş ailesi olanlara kıla zaman gelmiyor zaten ayırmaya çalışıyorlar. Ben çok da büyütecek bisey yok demek istemiştim. Konu sahibi esinle mutlu olmaya bak. Kıl tuy icin huzursuzluk cikmasi bosuna esinle arani acar. Zaten konu sahibi "bilerek yaptiklarini düşünmüyorum. Kendi evlerinde de temizliğe dikkat etmezler"demis. Bi kitle var herseye bosanin yazan ironi olarak
O zaman şöyle diyim size iyi gelir hanımefendi,konu sahibi bayan KILDAN DOLAYI BOŞANIN OLMAZ BÖYLE
Oldu mu
Vignette