Ay benim kayinbabam sizinkinin aynısı, yeni evliyken sürekli arardı deli ederdi , evlerine gitsek nasihat adı altında laf sokar her türlü beklentisini anlatırdı, filanın gelini şöyle yapmış bosanmışlar tarzı konuşmaları ile beni korkutmaya çalışması falan tarzı aynı yani , bunlar çok manipülatif insanlar uyanık olmazsan elini verir kolunu da kaptırırsın, eşim de babasından çok Çekinir çünkü manipule edilerek büyümüş, zamanla ben açtım eşimi şimdi kendisi cevabını verebiliyor, valla ben kavga dövüş ile hallettim, eşime dedim ki seni boşuyorum sırf ailenden kurtulmak için, defalarca tartışmalar yaşadık, eşim kültürlü birisi olmasına rağmen çok zorlandı ailesine dur demekte , en son sürekli beni aramaya devam ettikleri bir gün biz de çok kötü kavga etmiştik babası yüzünden ilk defa o gün telefonu eline alıp ne arıyorsunuz ha bire istemiyor işte diye çılgınca bağırıp çağırmıştı
daha da o gün son buldu tüm dertlerim , ne ararlar ne sorarlar arada kibarca birbirimizi sorarız yeter, şuanda kayın ailemden memnunum, saygı duymayi öğrettik çok şükür ama sizin eşinizle halletmeniz lazım ilk önce, ailesine de mesafe koyacaksınız ve susmayıp cevap vereceksiniz başka yolu yok ve son olarakta sakın ha aynı şehre taşınma...