yok canım davranışlarının hala aynı olduğunu şuradan anladım: milli eğitime şikayet edilmiş bir çocuğu dövmekten yani tokat atmış lise öğrencisine o da gidip şikayet etmiş mebden uyarı almış.Ben sizi burdan doldurmuş olmayayım asla
Ablanızın öğretmen olmasına çok şaşırdım demekki cahil biri değil hatalarının muhakkak farkındadır.
Pişman olup Özür dileyip etraflıca konuşup değiştirdiğine önce kendini sonra sizi inandırırsa "affetmeyi" ancak o zaman düşünün derim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
yok canım davranışlarının hala aynı olduğunu şuradan anladım: milli eğitime şikayet edilmiş bir çocuğu dövmekten yani tokat atmış lise öğrencisine o da gidip şikayet etmiş mebden uyarı almış.
bir de büyük oğlunu dövüp hakaret ediyormuş babası kızmış yapma diye,bunları da başka akrabalardan duydum.
İnsan israfıymış abla denilen mahlukat.öncelikle mübarek kurban bayramınızı kutlarım kızlar...gelelim sabah sabah hem de böyle bir günde canımı sıkan konuya...
biz 4 kadeşiz ama ben 3 olmasını dilerdim ve çevrem de hep beni 3 kardeş sanıyor çünkü hafızamdan silmek isteyip bir türlü silemediğim 1 ablam ve yaptıkları var.
ben çok küçükken henüz ilkokula başlamadan babam vefat etti mekanı cennet olsun.annem de hep çalışmak zorunda kaldı bizi okutmak için ve ben,2 yaş büyük ablam en büyük ablamla evde kalmak zorundaydık en büyükle aramda 10 yaş var..
Allahın her günü dövdü beni,ağıza alınmayacak küfürler ederdi,soba demiriyle döverdi,arkadaşlarımın yanında döverdi,diğer ablalarıma da fiziksel şiddet uygulardı ama en çok benim gücüm yetmediği için ben etkilenirdim.annenize söylemeyin o yarın yine gidecek yine elime düşersiniz,canınızı çıkarırım derdi.
içine kapanık hep ağlayan eve girmek istemeyen bir çocuktum.inanın yaptığı işkenceleri daha yazamıyorum yine gözlerim doldu,her gün o küçücük ellerimi açar ölmesi için dua ederdim.
neyse bu evlendi, ben liseye geçtikten sonra,yani tüm çocukluğumu mahvettikten sonra...
bi de öğretmen üstüne üstlük ve milli eğitime şikayet edildiğini duydum ,öğrencisine şiddet uyguladığı için...(hiç şaşırmadım)
şimdi iki çocuğu var onların teyzesiyim çok seviyorum ama annelerinin yüzünü görmek istemiyorum,onu ablalıktan reddettim,çocuklar büyüyünce karşılaşırsak anlatırım nedenlerini...
sabah annemi aradım bayramını kutlamak için bu çıktı telefona,annemi ver dedim hiç beni aramıyorsun dedi cevap vermedim annemi ver dedim bir de hangi yüzle konuşuyorsa..
şimdi kızlar içimden atamıyorum yaptıklarını,28ime geldim uzakta bi şehirde çalışıyorum ama üstünden bin yıl geçse de çok büyük bir öfke var ona karşı,siz olsanız ne yapardınız bi akıl verin...
unutup,geçmişte kalmış diyemiyorum,aklıma çocukluğum geldiğinde hala ağlıyorum.
siz konuşur muydunuz,ya o aklıma gelince çok kötü oluyorum.
aynı fikirdeyimİnsan israfıymış abla denilen mahlukat.
ben zaten kendi ruhumu onarmak için çok çabalıyorum ve karşımdaki 38 yaşında evli barklı ve psikolojik sıkıntısını kabul etmeyen bir insan,kendi sıkıntısını kabul etmeyen bir insanı nasıl psikoloğa götüreyim???
ya rica ederim konuyu dikkatli okuyun normal anne kız arasında terlik atılma gibi mesela olan durumlardan değil..Bilmiyorum çocukken annem çok dövmüştür beni ama hiç ona kinlenmedim çok da seviyorum o yüzden muhtemelen o zamanlara şimdiki olduğu gibi gülüp geçerdim heralde
Ablanız bayramda annenizin Ysnında,peki siz nerdesiniz ?neyse kızlar yazan yazmayan herkese teşekkür ederim.
çocukluğumu mahveden insanın bir bayram günümü daha üzgün geçirmeme neden olmasına izin vermeyeceğim.
evet onunla hayat boyu sürecek bi mesafe olacak aramızda ama bunu ben istemedim.karşılaşınca merhaba merhaba bu kadar,nedenini sorarsa o zaman açarım nedenlerini(biliyor zaten de işine gelmiyor)
mutlu,pozitif bi hayat benim de hakkım,geçmişimden gelen kötü anılarımı temizleyeceğim gerekirse yardım alacağım.
Allah yiğenlerimin yardımcısı olsun babaları artık korusun onları,beni koruyacak bi babam yoktu mekanı cennet olsun.
bundan sonra herşey çoook güzel olur inşallah, sizleri seviyorum
Şu an o kadar sinirliyim ki zaten,alırdım elime demirden dikenli bi kazık üzerine de dolardım elektrikli kabloyu prize takıp o kadının uygun bi yerine s...kardımöncelikle mübarek kurban bayramınızı kutlarım kızlar...gelelim sabah sabah hem de böyle bir günde canımı sıkan konuya...
biz 4 kadeşiz ama ben 3 olmasını dilerdim ve çevrem de hep beni 3 kardeş sanıyor çünkü hafızamdan silmek isteyip bir türlü silemediğim 1 ablam ve yaptıkları var.
ben çok küçükken henüz ilkokula başlamadan babam vefat etti mekanı cennet olsun.annem de hep çalışmak zorunda kaldı bizi okutmak için ve ben,2 yaş büyük ablam en büyük ablamla evde kalmak zorundaydık en büyükle aramda 10 yaş var..
Allahın her günü dövdü beni,ağıza alınmayacak küfürler ederdi,soba demiriyle döverdi,arkadaşlarımın yanında döverdi,diğer ablalarıma da fiziksel şiddet uygulardı ama en çok benim gücüm yetmediği için ben etkilenirdim.annenize söylemeyin o yarın yine gidecek yine elime düşersiniz,canınızı çıkarırım derdi.
içine kapanık hep ağlayan eve girmek istemeyen bir çocuktum.inanın yaptığı işkenceleri daha yazamıyorum yine gözlerim doldu,her gün o küçücük ellerimi açar ölmesi için dua ederdim.
neyse bu evlendi, ben liseye geçtikten sonra,yani tüm çocukluğumu mahvettikten sonra...
bi de öğretmen üstüne üstlük ve milli eğitime şikayet edildiğini duydum ,öğrencisine şiddet uyguladığı için...(hiç şaşırmadım)
şimdi iki çocuğu var onların teyzesiyim çok seviyorum ama annelerinin yüzünü görmek istemiyorum,onu ablalıktan reddettim,çocuklar büyüyünce karşılaşırsak anlatırım nedenlerini...
sabah annemi aradım bayramını kutlamak için bu çıktı telefona,annemi ver dedim hiç beni aramıyorsun dedi cevap vermedim annemi ver dedim bir de hangi yüzle konuşuyorsa..
şimdi kızlar içimden atamıyorum yaptıklarını,28ime geldim uzakta bi şehirde çalışıyorum ama üstünden bin yıl geçse de çok büyük bir öfke var ona karşı,siz olsanız ne yapardınız bi akıl verin...
unutup,geçmişte kalmış diyemiyorum,aklıma çocukluğum geldiğinde hala ağlıyorum.
siz konuşur muydunuz,ya o aklıma gelince çok kötü oluyorum.
doğudayım memleketim egede bu bayram gidemedim, o memlekete 1 saatlik bir şehirde oturuyorAblanız bayramda annenizin Ysnında,peki siz nerdesiniz ?
ben 13 ,o 23 yaşındayken o evlendi yani kurtuldum ondan yıllarca aramadım zaten sadece annemin evinde karşılaşırız denk gelirse ,o anneme çok sık geliyor kayınvalidesiyle ve görümcesiyle arası bozukmuş .Siz lisedeyken, o evlenip gittiğinde nasıl görüşmeleriniz oldu? Evlendikten itibaren mi görüşmemeye başladınız? Hayır çünkü hiç aramıyorsun diye sorması eğer o tarihten itibaren ayrılmışsanız çok çok saçma.
Demekki çok zarar görmüşsünüz, siz aramayın ama aynı ortamda denk gelirseniz asgari düzeyde sokakta bir insanla nasıl konuşuyorsanız öyle konuşun çünkü o ortamda bulunan sevdiklerinize saygıdan yapın bunu, huzur için
abovvvvvŞu an o kadar sinirliyim ki zaten,alırdım elime demirden dikenli bi kazık üzerine de dolardım elektrikli kabloyu prize takıp o kadının uygun bi yerine s...kardım