- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yere gitmek olsun hemen gider ama asla çağırmaz elini cebine atmaz ,ama çocuğuna abur cubur alınmazsa küser çok farklı biri eşim çağırmış ya hemen ondan yüz bulmuş benim haddimi bildiriyor.Siz çok haklısınız. Ne bu her şeyi koloni gibi yapma mecburiyetiniz mi var? Maalesef eşiniz hatalı, kardeşini düşünürken sizi ve annenizi düşünmemiş. Eşinizle halletmeniz lazım bunu. Sonradan dahil olmuş bir de yarın gidin geleyim diyor ya görümceye bak.
Ben onu sevmiyorum çünkü çıkarcı geliyor işine gelince eşimi kötülüyor annesini herkese karşı öyle.elini cebine atmaması falan tama sinnir bozucuda.
ama mesafe koymalar evine gitmemeler sizi zaten cağırmayacaktık demeler.
illa görümcemi diye bunlar . sonuçta o da aileden değilmi.belki samimi olmak istiyor.
eşiniz sizin kardeşinize vaktini ayırıp araba öğretmesi iyide .nedir bu görümce önyargıları.
belki sizin bu uzak durmalarınız onu çirkefleştiriyor.
Ayy çok mantıklı keşke deseydim bir daha konusu açılırsa söylerim aklımda bulunsunSizi aradığında,
bir kere de sen al mangallı götür bizi madem, kocamın aldığı ile bana hava atacağına... diyemedin mi?
Ya da bir kere de sen çağır evine de seni de görelim elini cebine atarken deseydin...
Ben de onu istiyorum ama fırsat vermiyor kiCanım hiç muhatap olma boşver
Gerek yok yani
O zaman yine sen suçlu oluyorsun maalesef.Hayır hem bugün gelmiyorum diyor hem de gidilecek günü o belirlemeye çalışıyor.
Ayyy böyle insanlarla baş edilemiyor malesef.
Ama sadece bir yol var, o da tıpkı görümcen gibi çemkireceksin.
O düşünüp cevabını hazırlayıp aramış seni :)Ayy çok mantıklı keşke deseydim bir daha konusu açılırsa söylerim aklımda bulunsun
Dedim ama biraz sinirlendim yani anlasın istedim öyle söyledim beni hiç birşey yerine koymaz ama ben onu çağırmak zorundayım o gelmese olmaz .Başka zaman sizle bigun ayarlarız deseydiniz bu gerginlik olmazdı bence
Msj polemiği olmasın yine ama aklımda konu açılırsa emin ol söyliyicemO düşünüp cevabını hazırlayıp aramış seni :)
Eğer eşiniz arkanızda duracak biriyse mesajla bile yazabilirsiniz bunları.
Değilse dediğiniz gibi bir daha ki seferi bekleyin...
KV değil onu seviyorum ben ama şu görümcem Varya keşke o biraz üzerine alınsa birşeyleri .Eşine diyeceksin ben kendi ailemle senin aileni bir araya getirmek istemiyorum. . Haa sen alırsın mangallık ikisinide davet edersin o başka.. ama ne münasebet benim annem başkasının masrafını ödesin.. Üstelik haketmeyen insanlar..
Görümcenin söyledikleri hoş değil belki ama kadına ben zaten sana söylemeyecektim denir mi yahu zaten sen gelme der gibi olmuşKızlar hiç uzatmadan direk konuya gidicem ;
Üniversiteye hazırlanan erkek kardeşim var 20 yaşında,araba kullanmasını bilmiyor ehliyet almak istiyor.
Annem de birkaç kez de Esin öğretsin hiç kullanmayı bilmiyor pratiği olur dedi .
Dün eşim izinliydi ben de anne bugün biryerlere pikniğe gidelim eşim de kardeşime öğretisin biraz dedim .
Kararlaştırdık annem mangallik alıcak buraya kadar sorun yok ama eşim götürüyor ya illa annesi de olacak kv severim aslında o da sıkıntı değil ben aradım anne sen de kızları al gel dedim .
Eşim de aradı ablama de oda gelsin dedi.
Bende annem o kadar kişiye nasıl mangallik alsın dedim .
Orta halli bir bütçeye sahibiz eşim asgari ücret'in çok az üzerinde maaş alıyor.
Borçlarımız da var zaten ay başını zor denkleştiriyoruz .
Ama annemi de salak yerine koymuş olucaz gidersek .
8 kişi biz 3 de annem Ler .
Görümceme gelecek olursak;
Herşey dedikodu malzemesi , Annem in bile dedikodusunu yapıyor ne alaka yani .
Asla para harcamaz gelir yer içer eğlenir gider evine de ne beni davet etti ne annemi .
(Bizde yeni gelin hep davet edilir nişanlı iken annesi ile evliyken de sadece gelin
Ama o hep geldi bizdeki davetlere.)
Ben aramda hep mesafe olsun istiyorum ,dile getiriyorum olmuyor , belli ediyorum olmuyor , evimiz de yakın zaten gitmiyorm o geliyor .
Dün pikniğe bugün gelemiyorum yarın gidin demeye aramış , ben de ben zaten sana söylemeye cektim biz (KV görümce ve eşim) bu pazar Alibey parkına gidecek birlikte dedim .
Bunu annem düzenledi kardeşim araba sürmeyi öğrensin diye.
Bugün aramış o kelimen canımı çok sıktı senin annenin aldığı mangalliga mi kaldık benim kardeşim de almış .
Benim kardeşim götürüyor da sen ne karışıyosun ,sen bizim gibisini bulamazsın dedi .
O kadar sinirlendim ki neden herşeyi burnundan getiriyorsun dedim, sürekli bir dedi kodu çıkarıyorsun sen annenin değerini bilmeye bilirsin ama benden bekleme dedim ,her defasında annem konusunda bir söz çıkarıyorsun( o ara gene annesini de kötüledi .)
Kızlar bana akıl verin ben görümcemle aramda mesafe olsun istiyorum , açıkça belli ediyorum olmuyor ,belli etmesem yandım zaten bizden çıkmaz sürekli kv le aramı da açıyor bir ara küstük o zaman çok rahattim gene kendi barıştı ve yine başa döndük ..... Çok canım sıkıldı .
Zaten öyle anlasın diye dedim ya .Görümcenin söyledikleri hoş değil belki ama kadına ben zaten sana söylemeyecektim denir mi yahu zaten sen gelme der gibi olmuş