- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
-
- Konu Sahibi yesil_safir
Adamın adı da C olunca insan bir düşünüyor Yusuf Atılgan'ın Aylak Adam'ına mı özenildi diyeeee
Evet bence de öyleRestorasyon sanırım
Beyefendi ruhen de olsa eşini aldatmış sonuçta eşi konuşmalardan bi-haber. Size açılmamış olsa bile aklında bir şeyler varmış ki size yazmış. Eşiniz öyle bir sey yapsa ne düşünürsünüz empati ıle kadının halını anlayabılırsınız. Sizi yargılamak bana düşmez ama kimsenin bu durumu yaşamasını da istemem. Üslubunuz için teşekkürleröyle bariz bi aldatma falan yok. biz duygusal yada fiziksel bişey yaşamadıkki aldatma olsun. sadece konuştuk. doğru değil bende kabul ediyorum ama aldatma falan yok yanlış değerlendiriyorsunuz
Ağzına sağlık ne güzel söyledinBaşlığı görünce aklıma tek gelen
.... ..... şemsiye açılmazmış deyişi oldu.
Evli olup zamparalık yapmaya çalışanlardan biri de eşimle mutluyum ama hovardalık ruhumda var desin dişimi kıracağım.
Beyefendi ruhen de olsa eşini aldatmış sonuçta eşi konuşmalardan bi-haber. Size açılmamış olsa bile aklında bir şeyler varmış ki size yazmış. Eşiniz öyle bir sey yapsa ne düşünürsünüz empati ıle kadının halını anlayabılırsınız. Sizi yargılamak bana düşmez ama kimsenin bu durumu yaşamasını da istemem. Üslubunuz için teşekkürler
Normalde burada evli adamların peşine düşenleri taşlarlar ki öyle de olmuş. Hatta bende taşlarım taşlardım diyelim. TAŞLAMAYACAĞIM.
Bu hikaye nedense bana masum geldi.
Ama tek hatalı sensin, yani olayın başında da ortasında da sonunda da sen hatalısın.
Bu adam seni sevmiş sen de onu, ne diye güzel gidecek bir ilişkiyi veya evliliği elinin tersi ile saçma sapan bir insanın 1 cümlesi ile bitirdin ki? Burada hatalısın.
Bu adam gitmiş yıllarca aramamışsın. Hatalısın
Adam evlenmiş mutlu veya mutsuz bu artık onu ilgilendirir. Adamla konuşuyorsun görüşelim dese belkide görüşeceksin. Burada da sen hatalısın.
Yani hatalısın ve hatalarının üzerine gitmeye devam ediyorsun. Geçti gitti artık önüne bakmalısın.
Maddi olarak uygunsanız çok pahalı olmayacak hobıler edınebılırsınız yani farklı ugraslar. Takı tasarlama gıbı sizi oyalayacak seyler. Gezip tozun arkadas ortamlarına gırın. O kısı aklınıza geldıkce empatı kurun. Eşini daha cok cocugunu dusunun. Çocuk esirgeme huzurevı gıbı yerlere gıdın. Vaktınız varsa netten yabancı dızılerı izleyin. Spor yapabilirsiniz. Bitki yahut hayvan besleyebilirsiniz. Evinizi baştan aşağıya temizleyin. Halk eğitim tarzı yerlerde yemek kursuna gidebilirsiniz. Bu tarz şeyler sizi biraz da olsa oyalar. Duygularınız zamanla hafıfler. Yalnız o kişi size ulaşırsa asla cevap vermeyın bu durum her seyı başa sarabilir.haklısınız ruhende olsa aldatma sayılır. bende önceki yazmalarında konuşmaadım. ama boşluktan işsizlikten duygusal boşluktan falan ne derseniz deyin o sebeple konuştum. bende hiç istemem bu durumu ne yaşamayı ne yaşatmayı. sonuçta oldu bu. ben sizden tavsiye istiyorum. nasıl atlatılır. gerçi söylenenler hep aynı bende biliyorum bunları ama başkasından duyunca dank ediyor bazen
Maddi olarak uygunsanız çok pahalı olmayacak hobıler edınebılırsınız yani farklı ugraslar. Takı tasarlama gıbı sizi oyalayacak seyler. Gezip tozun arkadas ortamlarına gırın. O kısı aklınıza geldıkce empatı kurun. Eşini daha cok cocugunu dusunun. Çocuk esirgeme huzurevı gıbı yerlere gıdın. Vaktınız varsa netten yabancı dızılerı izleyin. Spor yapabilirsiniz. Bitki yahut hayvan besleyebilirsiniz. Evinizi baştan aşağıya temizleyin. Halk eğitim tarzı yerlerde yemek kursuna gidebilirsiniz. Bu tarz şeyler sizi biraz da olsa oyalar. Duygularınız zamanla hafıfler. Yalnız o kişi size ulaşırsa asla cevap vermeyın bu durum her seyı başa sarabilir.
Bunlara kafa yorarak kendınıze işkence etmiş olursunuz. Zamanınıza da size de yazık olur. O kişi sizi sevseydı ne yapar ne eder gerı donerdı. Ya da hemen evlenmezdı. Bu aklınızda bulunsun. Bu yuzden kendinizi boşa hırpalamayın. Hakkınızda hayırlısı.tavsiyelerinize uymaya çalışıcam. ama duygusal bişeyler beslemiyorum ona karşı. takıntı yada yarım kalmışlığın verdiği tamamlama isteği olabilir. yada daha doğrusu yani çok uyumluyduk dedim ya aynı çalışıyordu kafamız. yukardada dedim başka birisine cevap olarak duygu yoğunluğu ve uyumdan kaynaklı bi istek. uzun sürmesine gerek yok insan bi iki gün gittiği bi tatilide seneler sonra ne güzeldi be diyerek hatırlıyor. mesele o tatilin sana ne hissettirdiği. güzel bi rahatlama hissi. daha sonra daha lüks yerlere gitmiş olsan bile o an o senin bütün ihtiyaçlarını karşıladı ve mutlu etti seni. tadı damağında kalır falan. bi daha aynı rahatlamayı ve huzuru yaşayamazsın belki. buda onun gibi. uzun yada ciddi olmasına gerek yoktu çok uyumlu ve güzeldi. o yüzden unutamıyorum ve özlüyorum onu. neticede artık evli ve çocuğu var
Mune bu saçma konudan beni banlarsan, bileklerimi dikine keserim, sorumlusu mune diye de not yazarım valla.
Bunlara kafa yorarak kendınıze işkence etmiş olursunuz. Zamanınıza da size de yazık olur. O kişi sizi sevseydı ne yapar ne eder gerı donerdı. Ya da hemen evlenmezdı. Bu aklınızda bulunsun. Bu yuzden kendinizi boşa hırpalamayın. Hakkınızda hayırlısı.
Üşenmedim oturdum yaşları hesapladım. Belki mantıklı gelir diye ama yok gelmedi. Şemsiye için işin içinden çıkamadım. He birde Kaç yaşında insansın böyle bir insanın peşinden koşman cidden doğrumu? Ha yır beklentini merak ediyorum. Evli barklı adamla
İlk sayfalarda biri sormuş metrobus bana hep yeni yapılmış gibi gelir ama 2007 de metrobüs çilemiz varmış