şemsiyem hala O'nda ( biraz uzun ama lütfen bakın)

Şemsiye ne alaka peki?
Konu başlığı dikkatimi çektiği için okudum onca şeyi iyi taktik .
En güzel yıllarınızda bişeyler yaşanmış geçmiş gitmiş.
O zaman da etkilenmişsiniz hala etkisindesiniz.
Ama neden bişey bilip bilmeden aranızdaki ilişkiyi sonlandırdınız ki?
Şimdi yıllar sonra gelen pişmanlık ne fayda eder?
Açıkçası şu devirde kim kimi sevmeden evleniyor?
Adamın zorla evlenecek hali yok gayette aşık olmuştur eşine evlenmiştir.
Evliliğin getirdiği monotonluktan mıdır nedir artık size sarmış.
16-17 yaşında çocuk değilsiniz artık, keşke muhabbeti ilerletmeden kesseydiniz.
Nasıl bir beklenti içindesiniz bilmiyorum ama tahmin ettiğim şeyse hayır eşinden boşanmayacak size de geri dönmeyecek.
Çok sular akmış, artık bu saplantıdan vazgeçme zamanınız gelmiş geçmiş .
Takılı kalmayın geçmişte, bu işin artık oluru yok.
Şemsiyeyi de bu adamı da unutun.
Hayat daha neleri kimleri çıkarır karşınıza, hayatın akışından geri kalmayın.
Zaman herşeyin ilacı ama niyetiniz o yarayı deşip durmak değil, kapatmak hatta yok etmek olmalı izi bile kalmamalı. Kendi iyiliğiniz için..

Ozet:
Ogrenciyken biriyle tanismis.daha yeni tanistiklari siralarda bir adam gelip o kim taniyor musin diye sormus. Konu sahibi sivil polis olabilecegini dusunmus ama icinde hep bir korku kalmis. Bir gun yagmur yagarken semsiyesini vermis. Daha gorusmemisler ve adam is icin yurt disina gidecekken konu sahibi onu bu korkusu sebebiyle terketmis. Semsiye de onda kalmis tabi. Sonra pisman olmus ama adam evlenmis. Evlendikten sonra bir kac mesaj atmis nasilsin iyi misin diye, evliligi de kotuymus ne hikmetse. Bunlar sevgili olmamislar ama konusmuslar. Adamin mesajlari birden kesilmis ve esi takip istegi yollamis. Anlamis ki kadin ogrenmis. Simdi ne yapsam diye soruyor.

Adamla senin tek bağın şemsiye...ama eşiyle evli bide çocuğu var...ikisini bir teraziye koy tart...şemsiye uçar...eşiyle hiç bir sıkıntısı yok gayet mutlu mesuttur sade biraz zamparalığı geçmemiş o kadar...sizde bunlara kafa yormayın bir başka şemsiyeyle başka yerlere yelken açın...aslında cevap yazılacak birşeyde yok ama can sıkıntısısabahın körü iş yapamam evde çocukların ilk tatil günü...ağzımızda kapalı niyetliyiz şöyle bir güzel kahvaltıda hazırlıyamam...işte sen bizimle eğleniyon bizde senle eğlenelim

Evlilikta bazı zor dönemler olur. İnsanların o dönemi aşmaya çalışma şekilleri karakterlerini ele verir. Mesela zorluğu görür görmez eski sevgilisini arayıp yavşayan erkek türü karaktersizdir. Hele hele karısına yakalanınca başka hesaptan açık kapı bırakacak şekilde kafa karıştırıcı mesaj yazan erkek sopaluktır. Madem mutsuzsun adam gibi ver mahkemeye,öde nafakanı bak yoluna. Hem karnım doysun hem pastam dursun. Olan iki kadına olsun. Genç kızlar nasıl düşüyorlar bu tuzağa anlamıyorum. Şöyle el altında,hazır kıte beklemeyin ne olur. Kadınların bir asaleti,prensipleri olmalı. Boşluk dolduracak,yara bantları olmamalılar. Yüz vermeyin olsun bitsin. Karakterinizin sağlamlığı başarınız olsun

“bakırköy burger kingte yemek yemiştik. ranch sosa bayılıyordu oda benim gibi. patates kızartması yerden hamburgerden ısırmak, hamburger yerken patates kızartması tadı almak istiyorduk dalga geçtik falan patates kızartmasını ranch sosa batırıp hamburgerin arasına koyup yedik :) not: hala öyle yerim.”
Bu kısıma gelince okumaya devam etmedim bu kadar detaya gerek yoktu bence gereksiz uzatmışsın

Gercekten sevseydiniz ozaman ayrılmazdınız, sadece yarım kalan şeyler olduğu için aklınızda kaldı. Ondan size hayır gelmez hem ne ara tanışmışlarda hemen evlenmiş? Belkide ozaman o kişi hayatındaydı. Unutun gitsin!

Oh be kısa ve öz. Bize ne hamburgerden ranch sostan. Konu sahibi, adamın evliliği her ne kadar kötü gitse de onunla konuşman etik değil.Karısını düşünüp empati kur ne kadar üzülmüştür.Umarım tekrar iletişime geçmezsin

Herkes evli adam konuşma demis ben demeyeceğim.Cunku senin yarim kalmış bir hikaye bu sonradan tanışmadın.Bu yarim kalmışlığın pişmanlığın durtusüyle iletişme gecesin geldi.Yarim kalmis hikayeler böyledir biraz.Insanlarin zaafi olur yarim kalmis seylere.Tabi o kadin icin de agir bir durum.Elbetteki kendine hakim olacaksin ama bunun icin kendine ikna edici gerekceler bulman lazim.1-Sen bunu sevseydin ozaman bırakmazdın kesinkes bir dille.Beklerdin kollardın kendini.Su anki iradesizkigini ozaman yapardın.Belli ki o an cok ihtiyacın yoktu.Sonradan kendini yalnız hissettin.Aklina geldi.Yani bu adamakıllı yarim kalmış bir hikaye bile degil.Cok az zaman geçirmişsiniz.Oyuzden cok anlam yükleme.Yeni birilerini bekle hayatına düşüncelerine almak icin.2-Adam evli mutsuz ama boşanmıyor hic inanmam buna.Mutsuzsa boşansın.O kadınla yatıyordur da büyük ihtimal.Iste erkekler bir dalı tutmadan bir dalı bırakmıyor ya deli oluyorum.Kadinlar boyle degil genelde.Mutsuzsa bosaniyorlar benim bildigim.Yada baska mecralara pek dalmıyorlar.Yalniz ve mutsuz çekiyorlar.Gerci sen yazmışsın ama keşke yazmasaydım yazsan da hiç pişman olduğunu hissettirmeseydin sohbeti ilerlemeseydin.Sadece evli olduğu icin.Cunku zamanında sen elinin tersiyle itmişsin bu adamı. Hakli bir sebepti belki de.Hele evliyken hic pişmanlığını hissettirmeseydin alacağın birsey yok .Evli olmasa bir iletişim kurabilirdin.Unut cok sular akmis.Bak evlenivermis zaten.Kac yasinda adam suan.Senden 5 yaş büyüktü .
Sen de evliyken birsey olmayacağını biliyorsun ama ustunkoru de olsa o iletişimi yaparak tamamlamak istiyorsun.

insanları neden böyle oyalıyorsunuz ki adam madem ki mutsuz ayrılsın bi tarafı yiyosa öyle yazsın size? istemem yan cebime koy. kesinlikle tavrını koy ve nasıl bir yanlışta olduğunuzu söyle. yeni kızı olmuş dediniz falan bende anlamıyorum daha hamileyken nasıl zor katlanılır ki evliliğe? yani hamilelik süreci çok heves doludur. nasıl o raddeye gelmişler merak ettim. sevmiyorsan kadını yapma çocuk! kadıncağız son zamanlarında ilişkiye giremediyse adam bozulmuştur. boğasım geldi hikayedeki adamı

Mimari üzerine bi bölüm bunu okuduktan sonra gerisini okumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…