şemsiyem hala O'nda ( biraz uzun ama lütfen bakın)

Yorumunuza BA YIL DIMMM harikasiniz

Sizce tüm bunlar normal mi? Bahsettiğiniz mutluluklar çok basit her öğrenci en yakın kız arkadaşıyla da yaşıyor bu mutlulukları...
bence siz İstanbul’un büyüsüne kapılıp yalnızlıktan hiç tanımadığınız birisiyle yanlış kararlar vermişsiniz ve bence tanıdığınızda “C” kişisi evliydi. Öyle pat diye evlenip gideceğini sanmıyorum. Yeni tanıştığınız birinin ona gelen iş tekliflerine ve bunları gideyim mi yurt dışına diye size danışmasını normal mi buluyorsunuz?
Ve geçmiş geçmiştir. 4 sene olmuş
Bence artık unutun. Yara bandı olmak istemiyorsanız...

Ne zaman evli biriyle konuşan bi kadın duysam nedense hep mutsuz zaten evlılignde adam! Ne olursa olsun adam evli ve çocuklu etik degil bu durum

Evli olan adamın aklı hep birilerinde kalır zaten ... Muhtemelen ki çoğu genelde hiç eşleri ile mutlu değillerdir ,çocukları için katlaniyorlardir. (Şiddet ,hakaret ,küfür ,yalan ,ne ararsan vardır o kadında da )
Kısacası aklının bir köşesinde kalan nefisleri ,zaman öldürme çabaları ,biraz heyecan belki . Kafalarının ne denli ve nasıl çalıştığını anlamak için aptal olmak lazım ama onlar için de aptal olmaya değmez ...!!!
Bence bir diğer harfe geçin bırakın C 'yi falan ...

Unut adami
Mesaj falan bekleme
Sen de iletisime gecmeyi dusunme sakin

Su an yuva yikmaya calisan kadin pozisyonundasin adamin karisinin gözünde.

Sakim bir hata yapma

Unut lutfen

Ben anlamadım adam size sorunca neden sordunuz diyemediniz mi?
Bilip bilmeden sorun yaratmışsinız kendinize,belki de yok yere ayrılmışsınız.
Evli adamla eşiyle çok mutsuz olduğunu iddia etse de, ki hep öyledir zaten,cocuğu da sevişmeden yapmıştır,belkide leylekler getirmiştir,görüşmemeliydiniz.

Güzelim o şemşiyeden umudunu kes yurt dışındakini kargoya verse çok pahalı kargo ücreti

Semsiye coktan acilmis.

Uzatmanin anlami yok bence. Konusmamaniz gerektigini biliyorsunuz.

Mutsuzsa ayrilir ve size oyle gelir. Bu sartlar altinda gorusmeniz bir evliliğin bitmesine sebep olacak. Simdi bir yerlerde bir kadin mutsuz, uzgun. Sizin yuzunuzden.

Ne kendinize ne o aileye bunu yapmayin.

Sadece bosluk doldurmak icin insanlarin hayatlariyla oynamayin. Is bulun, baska eglence bulun... kapatın konuyu ve bir daha düsünmeyin.

Kendinizi düşünün. Size yapilsaydi...

Haltlar yiyip yiyip birde demiyor musunuz o durumda olmadan kimse bilemez sinir oluyorum .
Hanımefendi marifet zaten o duruma düşmemekte .

Yalnız adam bayaaaa zayıf karakterliymiş. Başkasından hoşlanırken evlenmeler, üstüne çocuk yapmalar, dönüp dönüp mesaj atmalar, sonra mesaj atmayı kesmeler, özür dilemeler.. Yakında tekrar yazar bu. Kişiliksiz çünkü.

Haklısınız. Emin olun bende öyle düşünüyorum düşünmeye çalışıyorum. Nefret mesajlarına ve eleştirilere hazır olarak yazdım zaten bunları. İstediğim şey böyle akıllı mantıklı destek görmekti. Bende biliyorum bu yazdıklarınızı elbette başka birinden duysam bende bunları söylerim bende ağır tepki verirdim emin olun. Öyle karakteri zayıf ucuz bi insan değilim elbette ama dediğiniz gibi duygusal boşluk insana herşeyi yaptırıyor. En yapmam dediklerini bile. Teşekkür ederim yorumunuz için, bazen insan ne kadar bilse de başkasından duyunca anlam kazanıyor kelimeler.

Ben iletişim kurmadım hiç. O mesaj attığında cevap verdim sadece. Yanlış bende biliyorum ama dediğiniz gibi yarım kalmış bişey. Bu yüzden insan bitiremiyor tek başına. Şimdi 30 31 yaşlarında o. Eşiylede birlikte olmuyorlar bildiğim ve anladığım kadarıyla zaten sorunlarınında çıkış noktası bu. Ben hiç bi zaman eşiyle ayrılsın bana gelsin gibi bi düşünceye sahip olmadım. Oda zaten ayrılmaya cesaret edemez büyük ihtimal ki böyle bi düşüncesi onunda yok. Sadece konuşmak iyi gelmişti. Küçük bi şehirde yaşıyorum şimdi iş imkanım yok denecek kadar az. Sosyal hayatımda yok sayılır. Çok depresif bi dönem yaşıyorum. Konuşsak ilerisi belki daha kötü sonuçlar doğururdu onun içinde benim içinde. Zaten görüşmüyoruz artık ve ona ulaşabileceğim bi yolda yok. Dediğim gibi sadece instagram üzerinden konuştuk 2 hafta kadar.

Çok zaman geçirmemişsiniz oyuzden o da cok anlam yuklemıyordur.Biraz uzun zaman olsaydi yükleyebilirdi.Hemen evlenmesi bile abes degil aslinda.Hem kisa zaman hem sen kesinkes istememiştin.O anki iradeni simdi kullan.Zaman, o gelip sana hakkında kötü fısıldayan adamı unuturmuş.Bunu dusun.Tukurdigunu yalamasın dusuncelerin.Simdi boşluktan sarıyorsun sen de anladın bunu.
O seni çoktan unutmuştur belki emin ol.Cok kucuk bir anı bu .Sen okadar ayrıntılı anlatmışsın.Hep boşluktan.

Ya basta reddetmeyecektin zaman tanıyacaktın izleyecektin yada simdi tükürdüğünü yalamayacaksın.Belki de o adam haklıydı.Kimdi o merak ettim kimsin diye sormadinmı?Biraz daha ispat isteseydin ozaman mesela.Ama kararının ardında dur şüphelerine inanmışsın.

Son düzenleme:
O artık evli ve çocuğu var. Onunla konuşmayı özlüyor olabilirsin, duygularıni yönetemiyor olabilirsin, bu senin hatan değil.. Sadece özlemekle kal.. Ama evli birisi ile konuşmaya devam edersen hata etmiş olursun.
Duygularının ve C'nin senin hayatını alt üst etmesine izin verme. Evli ve çocuklu bir adam yüzünden üzülme daha fazla ve kendini C'nin eşinin yerine koy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…