şemsiyem hala O'nda ( biraz uzun ama lütfen bakın)

Geçmişi telafi edemezsin, önüne bak.
Adamda mı şemsiye hala

Valla sen hic kimsenin aklının köşesinde falan değilsin. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor kadin kadinin düşmanı yaziklar olsun. Bir de demissin ki tabiki istegini kabul etmedim. Sen iyisine denk gelmissin yalniz ben o kadin yerinde olsam senin kafanda sac bırakmazdım mesela kadin asilmis yalniz. Muhtemelen de karısına aşık. Seninle alt tarafi 2 hamburger yemis. Muhtemelen sende ondan sonra baskalariyla döner pizza iskender yemissindir.bu kadar kisa süren biseylere bu kadar anlam yuklemek neden. Filmlerdeki gibi bir ask yok. Senin yaşadığın da o değildi. Unut. Yok oyle birsey. Başkasını seviyor evlendi ve cocugu var.

Anlamsız bir şekilde sırf ne idüğü belirsiz bir adam yanınıza gelip tanıyor musun kim diye dedi diye ayrılıyorsunuz adamın açıklamasını isteseysiniz herneyse sonra mesaj atıyor yıllar geçmiş evli çocuğu var mutsuzmuş falan hep öyle söylerler siz buna inanmak istemişsiniz ki zaten karısı öğrenmiş iyi ki öğrenmiş bak karısı öğrenince nasılda hataydı demiş hemen çekilmiş iyi ki öyle oldu yoksa bırakmazdınız ne beklentiniz vardı ki engelleyin artık bir daha da iletişim kurmayın bitmiş geçniş zamanında sahip çıksaydınız

Rica ediciimmm burda olayın kahramanları mimar değil, mimarımsı....zira mimari üzerine bir bölümde okuduklarını belirtmişler kendileri

Restorasyon sanırım

+

Ben de anlamadım konu sahibi yanına gelip "tanıyor musun" diyen adama neden "niye, noldu ki" falan diye sormamış? Adam bu soruyu sorunca koşarak uzaklaşmış mı? Orada neden bir diyalog yok?
Adam büyük ihtimalle zaten evliymiş önceden de.

bana sorunca tanıyorum evet dedim. ha o zaman tamam dedi gitti adam. bu kadar başka bi diyalog yok. evli değildi ünv.den yeni mezun olmuştu. bu olaydan bi yıl kadar sonra evlendi

Şemsiyeyle ilgili bi söz geldi aklıma da neyse... Sizin eşiniz başkasıyla konuşsa hoşunuza gider mi? Bunu düşünün. Eşini sevmiyor ya da mutsuz diye aldatmak zorunda değil.

öyle bariz bi aldatma falan yok. biz duygusal yada fiziksel bişey yaşamadıkki aldatma olsun. sadece konuştuk. doğru değil bende kabul ediyorum ama aldatma falan yok yanlış değerlendiriyorsunuz

Karısıyla sevişemediği dönemlerde size mesaj atmış belli ki. Çok mana yüklemeye gerek yok. Çocuğu biraz büyüsün, seks hayatı normale dönünce aklına bile gelemezsiniz tatlı su romantiğinin. O evli bir pipili. Pipili evli ise ve seni hiç unutamadım konulu geri dönüşler yapıyorsa sekssiz kalmıştır ya da pipi ile ilgili sıkıntıları vardır.

eşinden ayrılsın bana gelsin gibi düşüncem yok. ki eşiyle iyi anlaşması için tavsiyelerde verdim yeri geldi. olay bitti zaten sadece konuştuk. bende şuan zor bi dönem geçiriyorum ve böylle bişey yaşadım akıl almak istedim. teşekkür ederim yorum için

Ne bileyim bilemedik ne diyeceğimizi
Sen banlanınca uydurmasyon konu gibi geldi,ama değilmiş
Şemsiyem onda kaldı deyince,aldı beni bir gülme
Şemsiye nerde acaba,birine falan vermiş olmasın

Allah neşenizi artırsın ne diyim

bilmiyorum şuan şemsiye nerde bi fikrim yok

Seninde
O yüzden hem şemsiyeyi,hem onu bir kenara bırak
Artık güneşli günler kapıda

bıraktım ona ulaşacak bi iletişim yolumda yok zaten. telefon numarasını seneler önce silmiştim. ig hesabıda kapalı. ki iletişime geçmek konusunda da kendim engel oluyorum. bu olay hata bende farkındayım

Bir konuda anlaşalım; evliliğin içindeki değişimlerden dolayı kısa bir süre ilgisiz kalan ya da e biraz heyecan arayan odun kişileri " Zoraki bir evlilik sürdürüyorum.", " Anlaşamadığım biriyle evliyim." gibi yalanlara başvuruyor. Yemeyiniz...

Evlenmiş bitmiş gitmiş. Aklının bir köşesinde siz dursa idiniz evlenmezdi. Kafasına silah mı dayamışlar?

Yapmayın, size yazık o evinde çocuğu, karısıyla gülüp eğlenirken siz takıntı haline getirip kendinizi üzüyorsunuz.

görüşmüyoruz şuan zaten sevgililik gbi bi durum yoktu aramızda konuşmak iyi gelmişti o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…