Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
bana da gına geldi...biraz fark görsem daha bi azimle devam edicem ama yok işte..daha bi dalgalı geliyo bacaklarım gözüme..yağlarla besledik mi naptık:)))

bende deri bi pantolon var..şakır şakır terletiyo..hazır sıcakta dışarı çıkamıyorum onu giyeyim bari..ramazan da gelecek ha gayret..bu yaz bacaklar inceldi inceldi yoksa kışın hayatta gram veremem..alt beden 40 a dayandı nerdeyse..ne yapıp edip 36 ya çekmem lazım

en güzeli akşam streçlen yt sabah kalknca koşu bandında yürü ardından streçleri çıkardıgın gbi duşa gir öyle kolay oluyor btn günde sana kalıyor :) bn bugün yine yapamadm yrn aksam artık yapıcam banada ya dahada dalgalandı gbi gelio ahahah

poşetler kat izi mi oluşturuyor acaba??ondan mı dalgalı görünüm oldu

Sporda yapıyormuşsun gerek yok o zaman ek birşey yapmana ya bende bugün başlıyorum umarım işe yarar.
Dediğin gibi sabah yap yağı 1 hafta böyle devam edersin .Banyo yaparkende yosun sabunu kullan bence.

Sporda yapıyormuşsun gerek yok o zaman ek birşey yapmana ya bende bugün başlıyorum umarım işe yarar.
Dediğin gibi sabah yap yağı 1 hafta böyle devam edersin .Banyo yaparkende yosun sabunu kullan bence.

canım yapacaksan kekikli buğdaylı bi karışım vardı önceki sayfalarda..ondan yap..bizimkinde iş yok

biraz önce tartıldım. bu spor ile birlikte 63 kilo olmuşum. ben farklı tarifler yazayım sizlere ama neden işe yaramıyo bazı arkadaşlar da

hardal yağı, biberiye yağı, okaliptus yağı, nane yağı, portakal yağı, kekik yağı. bunları aynen eşit miktarda karıştır. vücuda masaj ile yedir ve streçle. ilk hafta hergün sonraki iki hafta gün aşırı yapınn. bu da ayrı formül. ama diğer formülü 3 hafta deneyin bi kızlar. olmazsa diğer tariflere geçin..

birde bu aralar ben bacaklarıma gerdirme hareketleri yapıyorum. bacağınızı açabildiğiniz kadar acın sonra olduğunuz yere oturun.bir sol ayak parmağınıza dokunun bir sağ. bu hareketi sıkılana kadar yapın. çok yapmanız hem bacağınızı tam olarak esnetir. vücudunuz ve duruşunuz da daha dik olur. bunu da deneyin. anlatamamış olabilirim. anlamadıysanız. resimli anlatırım. aliştim zaten albüm olayına

Selülitin gitmesi iyi güzelde ben incelmek istemiyorum ki

ama selülit deri altındaki yağın etrafında olur. yani amaç selüliti gidermek. giderirken de yanında bulunan yağlar da yok olacak tabi :). bir yerde okumuştum selülit 1950 lerle bir deri hastalığıymış ve kozmetik ürünlerin aldatmaca olabileceği söyleniyor. doğal yollar önemli.

ben dün ikinci kez yağ karışımımı yaptım..ya bende acıma kaşınma filan olmuyor 2 gündür etki mi etmiyor acaba?

yağları dedğin gibi güzelce masaj yaparak yediriyorum.arından sterç sarıyorum ve biraz hareket yapıyorum ter atayım diye...snra uyuyom..10saat kalıyor işte...

kalkınca açıyorum,yağlar hep streçe geçmiş oluor..sarı sarı böyle....

bacaklarıma bu sefer selülit başlığı ile tkrar masaj yapıyom..banyodada yosun sabunu ve kabak lifi ile güzelce bastırıyorum...önce sıcak su ardından buz takviyesi yapıorum.

daha ne yapmam gerek etkili olması içn acaba :26:

biraz önce tartıldım. bu spor ile birlikte 63 kilo olmuşum. ben farklı tarifler yazayım sizlere ama neden işe yaramıyo bazı arkadaşlar da
Sağol canım diğer tarif için .
Üzülme bizde de işe yarayacak .Düzenli kullanım ve spor şart :26: ben hiç pes etmeden devam edeceğim valla .
Şu önerdiğin hareketi ben anlamadım
canım yapacaksan kekikli buğdaylı bi karışım vardı önceki sayfalarda..ondan yap..bizimkinde iş yok

Canım mecitefendinin selülit yağı vardı onu kullanmaya başladım demin streçlendim bacağımı :26: gece gene aynısını yapacağım.

Son düzenleme:
Kızlar bu streç sürekli aşağına iniyor bende çözüm olarak bantladım =) neyse demin çıkarttım ,hemen duşa girdim .Banyoda bir güzel yosun sabunu ile temizledim arkasına soğuk su tutup ,buz gezdirdim .Ayyyyyyy pazar günümü bakımlara ayırdım :)))))))

Bu arada yağımı gratisten aldığım masaj aleti ile masaj yaparak sürmüştüm .

Kızlar benim bacağımda çok yok popomda ve belimin yanlarında daha çok var .Benim gibi olan var mı

Son düzenleme:
o gerdirme hareketlerinin resimlerini atayım albüme bugün ceker yarın atarım canlarım. ben eski bilgiler toplamaya başladım benm ananemde hiç yok babanem desem kadın kar gibiydi. pürüz yoktu rahmetlide. ananem yaşıyo çok bakım yapar neler yapıyo neden sarkma selülit ve catlak yok bilgi edincem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…