Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

Howar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
1.550
10
1 hafta oldu. marankinin kitabını almıştım oradaki tarifi uyguladım. 7 günde tam 1.5 beden inceldim selülitim gitti süper birşey. sizlerle paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
eğer merak eden olursa anlatayım. kesinlikle işe yarar.

1 hafta oldu. marankinin kitabını almıştım oradaki tarifi uyguladım. 7 günde ta 1.5 beden inceldim selülitim gitti süper birşey. sizlerle paylaşmak istedim.

Evet oradaki tarifi hepimiz bildiğimize göre haydiii bakalııım başlayalım hepimiz Arkadaşım zahmet olmazsa anlatır mısın nasıl

Son düzenleme:
şimdi ilk olarak portakal yağı, hardal yağı, menekşe yağı, biberiye yağı ve acı badem yağı alıp hepsinden eşit miktarda bir kaba boşaltalım. daha sonra da vücudumuza yer çekiminin tersine yani aşağıdan yukarıya doğru baskı uygulayarak sürelim. daha sonra streç ile saralım. 10 saat kalsın yıkadıktan sonra buz masajı yapalım. bunu 7 gün yapıp bi gün ara verelim.

birde en önemlisi bol su içmek ve de günde 10 dakika, ayak parmağı üstüne kalkıp hızla topuğun üstüne geri basmak durmadan hız ile yapın.

Son düzenleme:
aslında şimdiki ve önceki halinin resmini de atıcam da beceremiyorum

Gerçekten işe yarıyor mu ya başka deneyen var mı? Ona göre ben de deneyeceğim :/

fotoğraf atsanız süper olur aslında tarif edebilirim nasıl yüklemeniz gerektiğini=)

sürme işlemini kaç dakika yaptınız yani masaj şeklinde mi ?

sürme işlemini kaç dakika yaptınız yani masaj şeklinde mi ?

aslında masaj değil. anlatayım şimdi el parmaklarını aç ve aşağıdan yukarı baskı uygulayarak yukarı doğru çek. sert yap ki vücut kan dolaşımı hızlansın.

burayı anlat zaten sorun olacak bi foto değil.

cevap ver kısmına tıkladıktan sonra yukarda smiley işaretinin altında kare bi kutucuk var üzerine geldiğinizde insert image demesi lazım oraya tıklayın aşağıda dosyaları seç diye bi buton var ona basın sonra yüklemeyi bitirin bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…