Eğer selülite faydası oluyorsa karın yağlarına da faydalı olur ben karnıma da sürüyorum
birde en önemlisi bol su içmek ve de günde 10 dakika, ayak parmağı üstüne kalkıp hızla topuğun üstüne geri basmak durmadan hız ile yapın.
Canım ne zamandan beri sürüyorsun karnına?Bir değişiklik gözlemledin mi karnında?
Konuyu açan arkadaş foto koymuş ama göremedim ben bir şey.Bende yapmak istiyorum.Doğumdan sonra karnım sarktı.Karnıma da yapsam işe yarar mı kızlar?
10 dk durmadan mi yapıyorsun :44: mümkün değil 10 dk dinlenmeden yapılması .
Ben 100 kez tekrar zor yaptım .
Canım ya ben o programı bulamadım ama arattığımda mesut yar'ın programını buldum. Maranki bu sefer hardal, biberiye, okaliptus ve nane yağından bahsediyor yatarken sürün streçleyin diyor niye hep farklı formül veriyor anlamadım. İşin özü yakıcı yağları sürmek galiba...
bende karnımada sürüyorum ama bence yürüyüş yapmakta önemli onuda yapıyorum streçleri çıkarmadan hepten terliyorum 51 kiloyum hedefim 48 kilo selülitsiz olmak :) daha işe yaradığını 3 kerede anlayamam pazar günü biraz anlaşılır sanırım
şimdi ilk olarak portakal yağı, hardal yağı, menekşe yağı, biberiye yağı ve acı badem yağı alıp hepsinden eşit miktarda bir kaba boşaltalım. daha sonra da vücudumuza yer çekiminin tersine yani aşağıdan yukarıya doğru baskı uygulayarak sürelim. daha sonra streç ile saralım. 10 saat kalsın yıkadıktan sonra buz masajı yapalım. bunu 7 gün yapıp bi gün ara verelim.
Sadece yağı sürmek yetersiz o zaman değil mi .Bazı arkadaşlar sonuç alamamışlar belki hareketleri yapmadıkları için olabilir.Bu arada ben halen başlayamadım5 ve on dakika arası ben on dakika rahat yapıyorum. eskiden yorucu ve ağır bikaç spor ile uğraştım. 6 veya 7 saat hep antreman olurdu ondan bana kolay geliyo.
bu 7 günde sonuç alamayan arkadaşlara kitaptan farklı formüller öneririm ben.
Sadece yağı sürmek yetersiz o zaman değil mi .Bazı arkadaşlar sonuç alamamışlar belki hareketleri yapmadıkları için olabilir.Bu arada ben halen başlayamadımyatağım batacak diye korkuyorum .Cıvık cıvık aaaaay onun lekeside geçmez yataktan .
Bizde kitap yok farklı formülleri bize yazsan olur muçok mu şey istemiş oluruz.
zatn toplamda bir kaşık birşey oluyor..onu da iki üst bacağa bi güzel yediriyorsun..sonra streç filmle sarıyosun..benim eşofmaım bile batmıyor..yatak hiç batmaz..ama bende etkili olmadı bi türlü..elimdeki ürünleri almışken bitirmek tek dileğim..herşey gibi bunu da yarım bırakmak istemiyorum..
Bu sıcakta bacağı streçle ,arkasına eşofmanı giy offff
10dklık hareketi yapıyor musun ? Belki o yüzden etkili olmamıştır.:44: