vücudunu streçleyip yatmak mantıklı gelmiş hatta hala streçle zayıflanacağına inancın devam ediyormuş ama benim sporla selülitlerden kurtulmam sana inandırıcı gelmemiş
spor sağlıklı bi aktivite vücudu streçlemek sağlıksız bunda hemfikiriz sanırım insan cildi gözeneklerden oluşuyor nefes alsın diye sık sık onu streçlemek insan sağlığına sanırım spor!!! yapmaktan daha çok zarar verir
ben sporcu bi selülitli görmedim trilyonluk bebeklerden bahsetmişsin ben de bahsedeyim yıllar önce gülben ergen bu yeni fotosuyla değil daha bi 10 yıl önceye git o zamanlarda bu fotosu gibi bi fotosu yayınlanmıştı kendi programında bi frikiğini çekmişlerdi aynı programa mustafa erdoğan konuk olmuştu işte o yıllarda tanışıp evlendiler sonra selülitsiz haliyle pozlar verdi ve eşine borçlu olduğunu tek çarenin spor olduğunu anlattı ekranlarda elinin altında internet var kontrol edebilirsin ama işte spor bi yaşam biçimi olmak zorunda bıraktığın an en fazla 1 yıl içinde eski haline dönüyorsun
kilo vermek için başlamadım spora, selülitlerden kurtulmak için başladım
ben zayıflarda selülit olmaz da yazmadım spor yapanda olmaz dedim olmuyor da ayrıca kendimden biliyorum hande yenere sordular hiç selülitin yok nasıl oluyor diye her gün 3-4 saat spor yapın bakın bakalım sizde kalıyormu selülit dedi bu vücut öyle kolay olmuyor diye de ekledi e terlemek lazım ama streçe kendini sarıp terlemek değil efor sarfedip egzersiz yapıp koşup zıplayıp terlemek
bi vücutta kas yağlar yandıkça ortaya çıkar ve oluşur sanırım sen hayatında hiç spor yapmadın kas yaptıkça üzerindeki yağlar daha çok belli olur demişsin kas olan yerde yağ olmuyor
insanlar yazılan yorumları okurlar işlerine yarayanı alır bir de kendileri tecrübe ederler ben sağlıklı ve kendi tecrübe ettiğim bi durumu paylaştım bunun tek örneği ben değilim sen sihirli bi değnek istiyorsun sanırım ye iç yat kendini streçe sar sabah aa bi bak selülitler gitmiş