Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Kizlar ben nivea god bye selulit kremi aldim ise yariyormu yada hangi kremi tavsiye edersinz

Kizlar ben nivea god bye selulit kremi aldim ise yariyormu yada hangi kremi tavsiye edersinz
krauterhof jel tavsiye ederim canım çok övgü almış ve şuan watsonsda 24,5 Tl indirimde. Dün aldım ve denedim hemen sürdüğüm bölgede ısınma ve yanma oldu. Vücut fırçası ve sporla uygulandığında sonuç vereceğine inanıyorum. Niveanın da sıkılaştırıcı losyonunu tercih ettim yine internetteki yorumlara bakarak

Nivea aldim ben 44 liraya ise yararmiki

Nivea aldim ben 44 liraya ise yararmiki
onunla ilgili olumlu da olumsuz da yorum okudum canım işe yarar inşallah ben kullanmadım hiç. Nivea q10 sıkılaştırıcı losyonu aldım yine indirimden jelle birlikte kullanıcam bakalım. Yanma ısınma yapıyor mu nivea da nasıl etkileri?

Valla ben hicbisey hissetmedim:) gergin oluyor onu hissettim

sadece yedi gün uyguladım. bir gün ara ile yine 7 gün yapıcam. aslında zor değil vücudunun iyi olduğunu bilmek çok rahatlatıyo insanı

Merhaba şuandaki durum nedir ben yeni uyeyim pek kullanmayi bilmiyorum bu forumu resimlerinize nasil bakabilirim onuda bilmiyorum göremedim o nedenle suanki halini yazabilirmisiniz son durumu yani

cidden spor yapmayan biri nasıl sporla geçtiğine inanmıyorum diye bir yorum yapabiliyor anlamıyorum?????? denedin mi ki diye sorarlar insana.. haklısın cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…