Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

Valla canım çok seviniriz :) Benim anişimde de gram selülit, çatlak yok cildi pamuk gibi . Nedense benim popomda,göbişimde felan biraz selülit var zamanında fast food çok yediğim için olabilir.Bir de işim gereği sürekli oturuyorum offfff.

Bu arada ben kısa şort giyiyorum kızlar.Bacaklarımda pek sorun yok ama tedbir amaçlı orayıda streçliyorum

Bugün de Jullian egzersizine başladım inş hepimiz taş olup ,selülitlerimizden kurtuluruz.

Son düzenleme:

jullian egzersizi de nedir?biraz anlatırmısın..
benim bacaklarımda önde yok..arkada kalçaya yakın kısımda az var...ama bacakların iç tarafı kat kat..bi de vücudum genel olarak zayıf... ama bacaklarım resmen etli butlu..biraz incelse bacak boyum daha uzun görünecek biliyorum...selülit kalsa da en azından incelsin yaa( biraz araştırdım st bacağın incelmesi neredeyse imkansızmış(( işinize yarayan tüm egzersizlerden bahsedin lütfen..ama yağ falan demeyin bana..evi yağ doldurdum faydası olmuyo..

Marankinin kitabı geçti elime ama sanırım eski basım. Yağları sürdükten sonra yağlı bi şekilde kese ile masaj yapın sonra streçleyip en az 20 dk egsersiz yapın sonra duşa girin diyor. Ben sabaha kadar streçli dayanamıyorum sıcakta ölüm geliyor belki bu yöntemi deneyebilirim size de bir alternatif olsun...

Son düzenleme:

ben yine epey bi saat streçli kalıcam.backlarımdan ne kadar ter akıtsam o kadar iyi...ramazanda senin yöntemi denerim ama..teşekkür ederim:)

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
Canım buraya göz at istersen.
Görsellerden fot.ları inceleyebilirsin .Bende yeni başladım:) bacağı feci çalıştırıyor .Tam senin istediğin gibi.
Yağlı şekilde kese mi yapın diyor :) Valla dün bende dayanamdım gece saat 2 de streçi çıkarıp ,bir güzel temizledim bacağımı .Bence 1-2 saat bile yeterli bir süre .
20 dka bile tutsak terletiyor zaten .

Ayyyyyyy kızlar ben yağı vucudumdan çıkartmak için ,ıslak mendille bir güzel siliyorum :) arkasına kolanya ile temizliyorum, öyle duşa giriyorum .
Diğer türlü banyonun yerleri yağ içinde kalıyor ve yerleri ov,temizle derken anam ağlıyor .Napalım temiz hatunum .

Son düzenleme:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalar bende aranıza yeni katıldım...ama baya uzun bir zamandır takip ediyorum bu siteyi...inşaallah deneyeceğim canım maalesef benm de selülit problemim varrr ben daha önceden PORTAKAL YAĞI-BİBERİYE YAĞI-SUSAM YAĞI-KEKİK YAĞINI kullandım geçti çok şükür ama tekrar yine başladı yaabu seninki, kesin çözümmü canım

arkadaşlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim bir site idi açıkçası...howar senin yaptığın şeylerin benzerini bende yaptım canım ben BİBERİYE YAĞI-SUSAM YAĞI-PORTAKAL YAĞI-KEKİK YAĞI kullandım çok güzel ama bıraktım ben onları tekrar daha kötü bir şekil aldı vucudum canm yaasennkiler de öyle oldumu

bu yağlar kesin çözümmüş canm ama bıraktıktan sonra bolca yağ yakıcı ödem atıcı çaylar iç. ya ben ara ara sürmeye başlıcam yağları umarımm sorun olmaz şimdilik sorun yok bende

kızlar bikaç ay önce tvde dr.osman müftüoğlunun selülit ile ilgili konuşmasını dinledim çok severim ve güveniyorum nedense o doktora.gelelim kahve limona o da bazı tavsiyeler ve kürler verdi mesela özellikle ve özellikle kese yapmanın altını çizdi.ayrıca selülit kremlerinin fazla işe yaramadığını ve kesinlikle içeriğinde retinol olması gerektiğini söledi.ayrıca doğal kürler verdi bi kaç tane mesela türk kahvesinden bahsetti bir bardağın yarısına kahve dörtte birine de zeytinyağı konulup selülite sürmek çok etkili dedi.öncesinde cildi hazırlamak için zeytinyağı ile cildi ovmak sonra karışımı yedirmek lazımmış falan filan ayroca limonyağından bahsetti ki sanırım kahve limonun neden işe yaradığını en iyi bu açıklar gerçi ben yapmadım ama kahve limona bugün başlıcam ve daha br sürü reçete verdi etkili.eğer çok merak edenler olursa osman müftünün melek adlı programına konuk olduğu progamı açık videosunu izlesinler osman müftüoğlu selülit reçetesi melek yazınca çıkıyo sonuna kadar izleyin ama umarım yardımcı olabilmişimdir bazı yağlar da önerdi özellikle ceviz yağı falan neyse işte bende bgün kahve limona başlıcam ben ayrıca hergün kabak lifi ike kuru kese yapıyorum sonrasında bunu da yapcam kahve- limonu...belki bende öncesi sonrası yaparım ne dersinizsevgiler dur bide beddua edeyim: allah şu selülitin belasını versin düşmanınız varsa selülitsiz hayatı geçmesin falan diyebilrisniz

Yeni tarifler için sağolun kızlar .Ben mecitefendi yağım bittiğinde önerdiklerinizi yapacağım .
Çünkü o kadar para verdim selülit yağına:26: kullanmadan bir kenara atmam doğru olmaz .

Kızlar 2. günümdeyim gece gene popişimi fln streçleyeceğim .

Son düzenleme:
canım jullian egzersizine baktım çok hoplamalı zıplamalı bişeymiş..benim üst bedenim 34-36 civarı..iyice erimesin:))

canım jullian egzersizine baktım çok hoplamalı zıplamalı bişeymiş..benim üst bedenim 34-36 civarı..iyice erimesin:))

Canım 1 kez dene bence .Benim yaptıktan sonra en çok bacaklarım ağrıyor :) Eğer onu sevmezsen ,buna devam edersin .

[video=youtube;BsqKulTi4ic]http://www.youtube.com/watch?v=BsqKulTi4ic[/video]

Son düzenleme:
Canım 1 kez dene bence .Benim yaptıktan sonra en çok bacaklarım ağrıyor :) Eğer onu sevmezsen ,buna devam edersin .

[video=youtube;BsqKulTi4ic]http://www.youtube.com/watch?v=BsqKulTi4ic[/video]

ayy çok iyi geldi caım bu hareketler..bacaklarımda nemden dolayı bi ağrı vardı rahatladı şimdi:)) çok ta güzel çalıştırıyo bacak kaslarını..sağol canım:))

canım bana dün aktarcı mecitefendiyi önerdi,nasıl sen memnun musun?

Arkadaşlar bir etki görebildiniz mi yağlardan ben üç gündür yapmıyorum yani herkeste olumsuz konuşuyor hevesim kaçtı ya:S

Arkadaşlar bir etki görebildiniz mi yağlardan ben üç gündür yapmıyorum yani herkeste olumsuz konuşuyor hevesim kaçtı ya:S

ben bir hafta yaptım fark göremeyince bıraktım canım..hatta sanki kat kat oldu bacaklar..streç folyonun kat izleri mi kaldı bilmiyorum...bu aralar dışarı ıkıyorum sürwkli yoğunum..elimdek ilaçlar bitinceye kadar devam edicem ben kararlıyım..bikaç saatliğine yapalım gerekirse iftardan sonra ben zaten sahura kadar uyanık oluyorum...3 haftada ciddi bir incelme olur kanıındayım çünkü terleyen yer zayıflar..

aynen cnm ya moralim bozuldu resmen ama onları da o kadar aldım yapmamda gerek yani çokta eziyetli bir ışık görsem devam edicektim hemen.Ama yapacağım bende tekrardan tatile çıkana kadar bitsin bir de callanetics hareketleri diye bir şey duydum 10 günde inceliyorsun videosunu indirdim her gün bir saat hareketleri yapıyorsun onu yapayım diyorum onunlada selülitlerde gidiyormuş hemde inceliyor vücut :)

acaba eden hep olumsuz sonuç aldınız. sanırım farklı tipte olduğu için. (( böyle olunca da heves kaçmaması imkansız haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…