o gerdirme hareketlerinin resimlerini atayım albüme bugün ceker yarın atarım canlarım. ben eski bilgiler toplamaya başladım benm ananemde hiç yok babanem desem kadın kar gibiydi. pürüz yoktu rahmetlide. ananem yaşıyo çok bakım yapar neler yapıyo neden sarkma selülit ve catlak yok bilgi edincem.
Valla canım çok seviniriz :) Benim anişimde de gram selülit, çatlak yok cildi pamuk gibi . Nedense benim popomda,göbişimde felan biraz selülit varzamanında fast food çok yediğim için olabilir.Bir de işim gereği sürekli oturuyorum offfff.
Bu arada ben kısa şort giyiyorum kızlar.Bacaklarımda pek sorun yokama tedbir amaçlı orayıda streçliyorum
Bugün de Jullian egzersizine başladıminş hepimiz taş olup ,selülitlerimizden kurtuluruz.
Marankinin kitabı geçti elime ama sanırım eski basım. Yağları sürdükten sonra yağlı bi şekilde kese ile masaj yapın sonra streçleyip en az 20 dk egsersiz yapın sonra duşa girin diyor. Ben sabaha kadar streçli dayanamıyorum sıcakta ölüm geliyor belki bu yöntemi deneyebilirim size de bir alternatif olsun...
en güzeli akşam streçlen yt sabah kalknca koşu bandında yürü ardından streçleri çıkardıgın gbi duşa gir öyle kolay oluyor btn günde sana kalıyor :) bn bugün yine yapamadm yrn aksam artık yapıcambanada ya dahada dalgalandı gbi gelio ahahah
kızlar yöntemini yanlış yapmakda selüliti artırıyormuş sanırım.. yani aşağıdan yukarı yapmak lazımmış yer çekimi aksine.. yukardan aşağıya değil buna dikkat edin bundna olabilir belki
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.htmljullian egzersizi de nedir?biraz anlatırmısın..
benim bacaklarımda önde yok..arkada kalçaya yakın kısımda az var...ama bacakların iç tarafı kat kat..bi de vücudum genel olarak zayıf... ama bacaklarım resmen etli butlu..biraz incelse bacak boyum daha uzun görünecek biliyorum...selülit kalsa da en azından incelsin yaa( biraz araştırdım st bacağın incelmesi neredeyse imkansızmış (( işinize yarayan tüm egzersizlerden bahsedin lütfen..ama yağ falan demeyin bana..evi yağ doldurdum faydası olmuyo..
Yağlı şekilde kese mi yapın diyor :) Valla dün bende dayanamdım gece saat 2 de streçi çıkarıp ,bir güzel temizledim bacağımı .Bence 1-2 saat bile yeterli bir süre .Marankinin kitabı geçti elime ama sanırım eski basım. Yağları sürdükten sonra yağlı bi şekilde kese ile masaj yapın sonra streçleyip en az 20 dk egsersiz yapın sonra duşa girin diyor. Ben sabaha kadar streçli dayanamıyorum sıcakta ölüm geliyor belki bu yöntemi deneyebilirim size de bir alternatif olsun...
en güzeli akşam streçlen yt sabah kalknca koşu bandında yürü ardından streçleri çıkardıgın gbi duşa gir öyle kolay oluyor btn günde sana kalıyor :) bn bugün yine yapamadm yrn aksam artık yapıcambanada ya dahada dalgalandı gbi gelio ahahah
kızlar yöntemini yanlış yapmakda selüliti artırıyormuş sanırım.. yani aşağıdan yukarı yapmak lazımmış yer çekimi aksine.. yukardan aşağıya değil buna dikkat edin bundna olabilir belki
Bir de çok dar sıkı kıyafetler vesaire selüliti arttırıyormuş .Dikkat etmek lazım bunlara.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
Canım buraya göz at istersen.
Görsellerden fot.ları inceleyebilirsin .Bende yeni başladım:) bacağı feci çalıştırıyor .Tam senin istediğin gibi.
Yağlı şekilde kese mi yapın diyor :) Valla dün bende dayanamdım gece saat 2 de streçi çıkarıp ,bir güzel temizledim bacağımı .Bence 1-2 saat bile yeterli bir süre .
20 dka bile tutsak terletiyor zaten .
Ayyyyyyy kızlar ben yağı vucudumdan çıkartmak için ,ıslak mendille bir güzel siliyorum :) arkasına kolanya ile temizliyorum, öyle duşa giriyorum .
Diğer türlü banyonun yerleri yağ içinde kalıyor ve yerleri ov,temizle derken anam ağlıyor .Napalım temiz hatunum .
jillianmichaels 30-day-shred-egzersiz-programı nın linkini özelden atabilir misin cnm???
arkadaşlar merhabalar ben aranıza yeni katıldım ama sürekli takip ettiğim bir site idi açıkçası...howar senin yaptığın şeylerin benzerini bende yaptım canım ben BİBERİYE YAĞI-SUSAM YAĞI-PORTAKAL YAĞI-KEKİK YAĞI kullandım çok güzel ama bıraktım ben onları tekrar daha kötü bir şekil aldı vucudum canm yaasennkiler de öyle oldumu
Valla canım çok seviniriz :) Benim anişimde de gram selülit, çatlak yok cildi pamuk gibi . Nedense benim popomda,göbişimde felan biraz selülit varzamanında fast food çok yediğim için olabilir.Bir de işim gereği sürekli oturuyorum offfff.
Bu arada ben kısa şort giyiyorum kızlar.Bacaklarımda pek sorun yokama tedbir amaçlı orayıda streçliyorum
Bugün de Jullian egzersizine başladıminş hepimiz taş olup ,selülitlerimizden kurtuluruz.
canım jullian egzersizine baktım çok hoplamalı zıplamalı bişeymiş..benim üst bedenim 34-36 civarı..iyice erimesin:))
Canım 1 kez dene bence .Benim yaptıktan sonra en çok bacaklarım ağrıyor :) Eğer onu sevmezsen ,buna devam edersin .
[video=youtube;BsqKulTi4ic]http://www.youtube.com/watch?v=BsqKulTi4ic[/video]
Yeni tarifler için sağolun kızlar .Ben mecitefendi yağım bittiğinde önerdiklerinizi yapacağım .
Çünkü o kadar para verdim selülit yağına:26: kullanmadan bir kenara atmam doğru olmaz .
Kızlar 2. günümdeyimgece gene popişimi fln streçleyeceğim .
Arkadaşlar bir etki görebildiniz mi yağlardan ben üç gündür yapmıyorum yani herkeste olumsuz konuşuyor hevesim kaçtı ya:S
ben bir hafta yaptım fark göremeyince bıraktım canım..hatta sanki kat kat oldu bacaklar..streç folyonun kat izleri mi kaldı bilmiyorum...bu aralar dışarı ıkıyorum sürwkli yoğunum..elimdek ilaçlar bitinceye kadar devam edicem ben kararlıyım..bikaç saatliğine yapalım gerekirse iftardan sonra ben zaten sahura kadar uyanık oluyorum...3 haftada ciddi bir incelme olur kanıındayım çünkü terleyen yer zayıflar..