kızlar yorumlar güzel, yanlız karışımda hatamı var aktara gittim dün aldım. yanında da yağların kataloğu vardı okudum ki bazılarının selülitle alakası yok. sonra nette maranki seslülit formulü diye tarattım. kekik , buğday , biberiye ve badem yağları tarifi var her sitede. kafam karıştı elimde yağ kutuları kaldım öylece. marankinin kitabını okuyan vardı sanırım. hangisi daha etkili kekik yağı iyi yazıyor katalogta ? bide farklı yağlarda eklesek bu karışıma ne olur ki acaba ? bide son soru :) maranki kitabı okuyanlar bu yağlanma işlemini yaparken bide çay türü birşey içsekde yağ yakılmasına yardımcı olsak böyle bir içecek varmı ????
howar senın resımlerı goremedım sildin mi hemen albumu?
Arkadaşlar ben de yağları almak için aktara gittim.Aktarcı bunları karıştırıp kullanmamam gerektiğini söyledi.Tek başına daha etkili olur dedi.Ben de biberiye alıp çıktım,onu sürdüm,forumda okuduklarımdan sonra yanmasını bekledim ama hiçbir yanma olmadı.Hiç ümidim yok,kurtulamayacağız bu beladan...
Arkadaşlar ben de yağları almak için aktara gittim.Aktarcı bunları karıştırıp kullanmamam gerektiğini söyledi.Tek başına daha etkili olur dedi.Ben de biberiye alıp çıktım,onu sürdüm,forumda okuduklarımdan sonra yanmasını bekledim ama hiçbir yanma olmadı.Hiç ümidim yok,kurtulamayacağız bu beladan...
evet sildim yaa(( ama akşam üzeri duştan sonra son halini çekip koycam
kızlar yorumlar güzel, yanlız karışımda hatamı var aktara gittim dün aldım. yanında da yağların kataloğu vardı okudum ki bazılarının selülitle alakası yok. sonra nette maranki seslülit formulü diye tarattım. kekik , buğday , biberiye ve badem yağları tarifi var her sitede. kafam karıştı elimde yağ kutuları kaldım öylece. marankinin kitabını okuyan vardı sanırım. hangisi daha etkili kekik yağı iyi yazıyor katalogta ? bide farklı yağlarda eklesek bu karışıma ne olur ki acaba ? bide son soru :) maranki kitabı okuyanlar bu yağlanma işlemini yaparken bide çay türü birşey içsekde yağ yakılmasına yardımcı olsak böyle bir içecek varmı ????
kekik ve buğdayın tek başına etkisi var mıymış peki?
ben de kayısı çekirdeği yağı çok iyi diye duydum onu da katayım barı evde var..
Selam kızlar, ben de bu yöntemi geçen gün Ayşe İle Alişan'a çıkmıştı Maranki ordan izledim, aratırsanız Youtube'da bulabilirsiniz. Maranki aynen böyle anlattı, gece uyurken yapın sabah uyandığınızda kum gibi şeyler göreceksiniz dedi ama ben yatak batar diye ona cesaret etmedim, yatak kirlenmesin diye ne yapıyorsunuz?
Ben Maranki'nin tarifi için aktara gittiğimde aktar badem yağı tüylenme yapar, dedi onun yerine sıkılaştıran pelesenk yağı önerdi onu aldım güvenip, bir de programda kokusunu beğenmezseniz Menekşe Yağı alın diyordu açıkcası çok masraf olmasın diye onu almadım, ben 5 gündür sürüyorum ve 1 saat kadar yürüyüş, bisiklet falan yapıyorum gerçekten çok terlemiş oluyorum, ardından aktardan aldığım keseyle iyice ovup, buz gibi soğuk suyla masaj yapıyorum. Bi de tabi günde en az 2 litre su içerek diyet yapıyorum bana biraz geçti gibi geliyor ama bilmiyorum belki de psikolojik, bir de 10 saat durmayı deneyeceğim, umut dünyası işte:/
Son olarak streç cidden çok gidiyor, 20 metrelik almıştım bugün bitti, 99metrelik almayı düşünüyorum belki daha ekonomik olur.
4. yü yapıp yatıcaktım dün akşam ama yapamadım bir şey olur mu sizce :/
Konuyu açan arkadaş foto koymuş ama göremedim ben bir şey.Bende yapmak istiyorum.Doğumdan sonra karnım sarktı.Karnıma da yapsam işe yarar mı kızlar?