Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
ya ben gerdirme hareketlerimin resimlerini de çektim. bel bölgem simit gibiydi 2 haftadır 6 kilo vermişm. belim incelmiş. zaten selülit yok gibi. sabah hemen albüme atarım resimleri. ama şimdiden özür dilerim. görüntü kirliliği yapacağım için.

canım bana dün aktarcı mecitefendiyi önerdi,nasıl sen memnun musun?
Benim 3-4 gün oldu şimdilik birşey söylemem için erken :44: ama ürünün içeriği gayet iyi .

Kızlarrrrrrrrr pes etmeyin hemen öyle 1-2 hafta içinde yok olcak birşey olsalar ,uzmanlar der ki 2 hafta sonra kullanımından sonra bırakın. Selülit yağlarının üzerinde en az 3 ay düzenli olarak akşamları sürüp ,sorunlu bölgeyi çalıştırın diye yazıyor .
Öyle 2-3 yapma ile bırakmak yok kızlar

Aaaaaaa süper gelişme sen diyet yapıyor muydun ?
Detayları bizimle paylaş lütfen :) yani tam olarak neler yaptığını.

Son düzenleme:
albüme attım herşeyi kızlar ama dünli resimleri koyamadım bugün tekrar kendim çektim koydum. vallahi kendi emeğim ile ancak bu kadar yapabildim. umarım olumsuz kırıcı yorumlar olmaz. diğer resimleri en son atılan olumsuz laflar yüzünden sildimm de

cnm baktım fotolarına..gayet güzel göstermişsn hareketleri..bacaklarda sıkılaşmış belli

bu kk de olumsuz yorum yapan insnlar çok..bak bundan çekiniyorsan, yaptığın hareketlerin resimlerini netten bulablrsn..ben buldum bişeyler...burdan paylaşayım istersen

Canım hiç takma onları Çabanı, emeğini bizler görünüyoruz

papatya8688 paylaş valla bekliyoruz :) paylaşılmayan bilgi, ölü bilgidir demişler

çok sağolun kızlar. şişkoyum kabul eskiden değildim ama şimdi böyleyim kabullendim kızlar. ama kırılmıştım böyle şişkolar da ne meraklı vücutlarını göstermeye diyen iki arkadaşa.

Kurbağlama yüzmek, bacak iç bölgelerindeki kasların gerginliğini arttırır ve selülit için iyi bir egzersizi oluşturur.

Hızlı bir tempodaki yirmişer dakikalık yürüyüşlerde genel olarak kalça ve bacak bölgeleri için yararlıdır. Haftada üç-dört kez yapılmalıdır.

Parmak uçlarında yükselmek ve inmek bileklerin daha ince ve kasların daha gergin görülmesini sağlar. Hareket 15-25 defa, her gün tekrarlanmalıdır.(howarda bunu demşti zaten )

bu hareket üst bacaklarımızın arka kısımlarının gerilmesini sağlıyor...

Squat hareketi:Bacaklarımızı omuz hizasında ayırarak kollarımız yere paralel vaziyette hafifçe çömelme pozisyonu alıyoruz. (Squat Hareketi) Baldır kasları ve ön bacak kaslarının iyice gerildiğini hissedeceksiniz. Hareket ayaktan tam çömelme posizyonuna geçerken ağırca yapılmalı ve ortalama çöküş süresi 30 saniye sürmelidir İlk zamanlar bacağınız ağrıyacaktır. O nedenle bacaklarınızı çok zorlamayın.

Elleriniz ve dizleriniz yere değecek şekilde yerde emekleme pozisyonu alıyoruz. Sağ kol ve sol bacak ağırca havaya doğru kalkacak ve o esnada nefes alacaksınız. Tam pozisyona girdikten sonra hafifçe nefes vererek emekleme pozisyonuna geri döneceksiniz.

kızlar ben önceden 1ay spor salonuna platese gtmştm...genelde böyle gerdirme hareketleri yapılıyor ve iç bacağı çok iyi çalıştırıyor...yağları sürdükten sonra bunları yapabilirz...daha birçok hareket de ekleyebilirsnz üstüne

umarım yardımcı olabilmişimdir

çok sağolun kızlar. şişkoyum kabul eskiden değildim ama şimdi böyleyim kabullendim kızlar. ama kırılmıştım böyle şişkolar da ne meraklı vücutlarını göstermeye diyen iki arkadaşa.

Onlar kafayı yemiş olmalı şişko felan değilsin ki .

Yaşlandıkça kilo vermemiz zorlaşıyor çoğumuz eskisi gibi değiliz. Vucudun gayet normal ama biraz daha sıkılaşmak için Jillian yapabilirsin .
Jillian 'a başlamak istersen gel bizim topiğe

papatya8688 hareketler için sağol canım hepsini denicem .

Son düzenleme:

kim demiş öyle ya onu diyenin de kesin bi noksanlığı vardır kendindeee

çok sağolun kızlar. ama bacağı açabildiğiniz kadar açın. 1 hafta tüm kaslar acıyacak ama önce o parmak ucu hareketini de yapın kaslar çok ısınıyo sonra diğer hareketler ile daha iyi oluyo vücut. sizin topiğe geleyim kızlar egzersizleri bende yapayımm

selülütlerim benimde kalçamda var dahaönce yorum yapmadım ama ara ara topiği takip ediyorum.
hamilelikten sonra bende uygulayacağım bu kürü.

bu mesajını görünce bende albümüne baktım çok kilolu değilsin biraz fazlalığın var sadece oda sporla biraz azimle gider.

herkesin yorum yapması kırıcı olabiliyor haklısın benim önerim yanlış anlama tabi,istersen albünü sadece arkadaşlarının göreceği şekilde ayarlayabilirsin.

Son düzenleme:

evet hamileler için belki risk taşıyabilirmiş onu da diyeyim. nasıl demeyi unuttum bilmiyorum. doğumdan sonra dene canım. ya birde herkeze yardımcı olayım diye görünür yaptım haklısın canım ama alınmam istedikleri yorumu yapsın herkez :))) hani belki arkadaş olmak istemeyen olur onlarda görsün yinede. sağol önerin için canım. kalçada daha da etki ediyo bende de çatlak vardı ani kilo almaktan dolayı ama azaldı.m zaten şimdi pembe olmuş yine çatlaklar sanırım iyileşme belirtisi bu

Canım gayet iyi görünüyorsun öyle şişko falan da değilsin. Erinmesem ben de senin yağlardan alıp denicem. Ama şuan için kullandığım bir selülit kremim var. O bitince kesin yaparım.

Canım gayet iyi görünüyorsun öyle şişko falan da değilsin. Erinmesem ben de senin yağlardan alıp denicem. Ama şuan için kullandığım bir selülit kremim var. O bitince kesin yaparım.

tamam canım çok sağol. bari krem ile de egzersiz yap. ne sürerseniz sürün vücuda. sadece yer çekiminin tersine yapın. çok faydası oluyo.

sana kim şişko diyor ya millet önce kendi koca götüne baksın ne kadar ayıp birşey kiloluysan kilolusun kime ne verirsinde alırsında

sana kim şişko diyor ya millet önce kendi koca götüne baksın ne kadar ayıp birşey kiloluysan kilolusun kime ne verirsinde alırsında

sağol hayatım yaaa. bi kere hem şişkoyum hemde çok güzelim. takmıyorum sağolun kızlar yaaa destekleriniz için.

sağol hayatım yaaa. bi kere hem şişkoyum hemde çok güzelim. takmıyorum sağolun kızlar yaaa destekleriniz için.

ne demek canım ya takma hiç.Bende şimdi tekrar yağlandım sarındım sonuna kdr gidicem inşallah bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…