Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
kızlar yorumlar güzel, yanlız karışımda hatamı var aktara gittim dün aldım. yanında da yağların kataloğu vardı okudum ki bazılarının selülitle alakası yok. sonra nette maranki seslülit formulü diye tarattım. kekik , buğday , biberiye ve badem yağları tarifi var her sitede. kafam karıştı elimde yağ kutuları kaldım öylece. marankinin kitabını okuyan vardı sanırım. hangisi daha etkili kekik yağı iyi yazıyor katalogta ? bide farklı yağlarda eklesek bu karışıma ne olur ki acaba ? bide son soru :) maranki kitabı okuyanlar bu yağlanma işlemini yaparken bide çay türü birşey içsekde yağ yakılmasına yardımcı olsak böyle bir içecek varmı ????

ben yağların etkilerini yazdım. genelde hastalığa deva için satıyo satıcılar. ama vücut için yağ yakma selülit giderici ödem atıcı etkilere sahip yağlar. kitapta o buğdaylı tarif çatlaklar üzerine diyo.

Arkadaşlar ben de yağları almak için aktara gittim.Aktarcı bunları karıştırıp kullanmamam gerektiğini söyledi.Tek başına daha etkili olur dedi.Ben de biberiye alıp çıktım,onu sürdüm,forumda okuduklarımdan sonra yanmasını bekledim ama hiçbir yanma olmadı.Hiç ümidim yok,kurtulamayacağız bu beladan...:KK43:

benımde zayıflamaya öyle ıhtıyacım var ki:) daha doğum kilolarımı veremedım,bu karışımı deneyeceğim bakalım bende sonuc ne olacak:)

Arkadaşlar ben de yağları almak için aktara gittim.Aktarcı bunları karıştırıp kullanmamam gerektiğini söyledi.Tek başına daha etkili olur dedi.Ben de biberiye alıp çıktım,onu sürdüm,forumda okuduklarımdan sonra yanmasını bekledim ama hiçbir yanma olmadı.Hiç ümidim yok,kurtulamayacağız bu beladan...:KK43:

şu çok bilmiş aktariara inanmayın. onlar yüzünden pürüzsüz yüzümde neler çıktı. hepsi adına demiyorum ama güvenm yok. işin profesörü bence daha iyi biliyo. adam yıllarca araştırma yapmış. programlara çıkıyo netten izleyin marankiyi inanın daha iyi olacaksınız konuşması yetiyo admın. :KK34:

tek yağ kullanacaksan da portakal yağını tek kullan

kızlar yorumlar güzel, yanlız karışımda hatamı var aktara gittim dün aldım. yanında da yağların kataloğu vardı okudum ki bazılarının selülitle alakası yok. sonra nette maranki seslülit formulü diye tarattım. kekik , buğday , biberiye ve badem yağları tarifi var her sitede. kafam karıştı elimde yağ kutuları kaldım öylece. marankinin kitabını okuyan vardı sanırım. hangisi daha etkili kekik yağı iyi yazıyor katalogta ? bide farklı yağlarda eklesek bu karışıma ne olur ki acaba ? bide son soru :) maranki kitabı okuyanlar bu yağlanma işlemini yaparken bide çay türü birşey içsekde yağ yakılmasına yardımcı olsak böyle bir içecek varmı ????

kekik ve buğdayın tek başına etkisi var mıymış peki?
ben de kayısı çekirdeği yağı çok iyi diye duydum onu da katayım barı evde var..

nette yağları ısıtnaktan bahsetmiş maranki..karışımı ısıtıp dürüyormuşsun..howarda kitap var ordan bakarak söylüyor bu da başka bi formüldür heralde

biri tam olarak başından sonuna tüm işlemi anlatırsa çok büyük sevap kazanır parça parça çok karıştım.bir de sonuçlarından bahsederseniz sevinirim

kekik ve buğdayın tek başına etkisi var mıymış peki?
ben de kayısı çekirdeği yağı çok iyi diye duydum onu da katayım barı evde var..

onu evde ayrıca denemiştim. ilk sonuç aldım ya da öyle sandım sonra durdu öylece canm yani etkisi olmadı. yağları ısıtmak da termal etki yaratıyo birde sıpa taşları ile masaj uygulayarak yapıp etkiyi ikiye katlamak mümkün. güzellik uzmanı kuzenim var o dedi bunu da

Selam kızlar, ben de bu yöntemi geçen gün Ayşe İle Alişan'a çıkmıştı Maranki ordan izledim, aratırsanız Youtube'da bulabilirsiniz. Maranki aynen böyle anlattı, gece uyurken yapın sabah uyandığınızda kum gibi şeyler göreceksiniz dedi ama ben yatak batar diye ona cesaret etmedim, yatak kirlenmesin diye ne yapıyorsunuz?
Ben Maranki'nin tarifi için aktara gittiğimde aktar badem yağı tüylenme yapar, dedi onun yerine sıkılaştıran pelesenk yağı önerdi onu aldım güvenip, bir de programda kokusunu beğenmezseniz Menekşe Yağı alın diyordu açıkcası çok masraf olmasın diye onu almadım, ben 5 gündür sürüyorum ve 1 saat kadar yürüyüş, bisiklet falan yapıyorum gerçekten çok terlemiş oluyorum, ardından aktardan aldığım keseyle iyice ovup, buz gibi soğuk suyla masaj yapıyorum. Bi de tabi günde en az 2 litre su içerek diyet yapıyorum bana biraz geçti gibi geliyor ama bilmiyorum belki de psikolojik, bir de 10 saat durmayı deneyeceğim, umut dünyası işte:/
Son olarak streç cidden çok gidiyor, 20 metrelik almıştım bugün bitti, 99metrelik almayı düşünüyorum belki daha ekonomik olur.

Kızlar streç yerine masaj etkiside olan, slim filtlerden giysek olmaz mı :KK55:

slim-korse.jpg

Selam kızlar, ben de bu yöntemi geçen gün Ayşe İle Alişan'a çıkmıştı Maranki ordan izledim, aratırsanız Youtube'da bulabilirsiniz. Maranki aynen böyle anlattı, gece uyurken yapın sabah uyandığınızda kum gibi şeyler göreceksiniz dedi ama ben yatak batar diye ona cesaret etmedim, yatak kirlenmesin diye ne yapıyorsunuz?
Ben Maranki'nin tarifi için aktara gittiğimde aktar badem yağı tüylenme yapar, dedi onun yerine sıkılaştıran pelesenk yağı önerdi onu aldım güvenip, bir de programda kokusunu beğenmezseniz Menekşe Yağı alın diyordu açıkcası çok masraf olmasın diye onu almadım, ben 5 gündür sürüyorum ve 1 saat kadar yürüyüş, bisiklet falan yapıyorum gerçekten çok terlemiş oluyorum, ardından aktardan aldığım keseyle iyice ovup, buz gibi soğuk suyla masaj yapıyorum. Bi de tabi günde en az 2 litre su içerek diyet yapıyorum bana biraz geçti gibi geliyor ama bilmiyorum belki de psikolojik, bir de 10 saat durmayı deneyeceğim, umut dünyası işte:/
Son olarak streç cidden çok gidiyor, 20 metrelik almıştım bugün bitti, 99metrelik almayı düşünüyorum belki daha ekonomik olur.

Canım ya ben o programı bulamadım ama arattığımda mesut yar'ın programını buldum. Maranki bu sefer hardal, biberiye, okaliptus ve nane yağından bahsediyor yatarken sürün streçleyin diyor niye hep farklı formül veriyor anlamadım. İşin özü yakıcı yağları sürmek galiba...

yorumları okudum ve genelde olmulu sonçlar almışsınız kızlar :KK16: bnde denicem..zarar gelmez sonçta :KK8:

bir de selülit için yosun sabunu var..banyoda onu sürüp kabak lifiylede ovduk mu bnce çok iyi olur..:KK16:

Konuyu açan arkadaş foto koymuş ama göremedim ben bir şey.Bende yapmak istiyorum.Doğumdan sonra karnım sarktı.Karnıma da yapsam işe yarar mı kızlar?

Konuyu açan arkadaş foto koymuş ama göremedim ben bir şey.Bende yapmak istiyorum.Doğumdan sonra karnım sarktı.Karnıma da yapsam işe yarar mı kızlar?

Eğer selülite faydası oluyorsa karın yağlarına da faydalı olur ben karnıma da sürüyorum

X