Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam üstü yapıyorum spor..gece sürüp streçleyip yatıyorum..yürüme bandına bu şekilde çıksam inanılmaz terliyorum yürürken..iner inmez duş almam lazım.. sonra on saat o terimle mi kalıcam..aklıma başka bşy geldi şimdi..sabahtan yapsam yağı akşam çıkarmadan önce terlesem bi güzel..o zaman hemen ardından duş alabilirim..ama her gün eve kapanmak gerekecek
en güzeli akşam streçlen yt sabah kalknca koşu bandında yürü ardından streçleri çıkardıgın gbi duşa gir öyle kolay oluyor btn günde sana kalıyor :) bn bugün yine yapamadm yrn aksam artık yapıcam banada ya dahada dalgalandı gbi gelio ahahah
akşam üstü yapıyorum spor..gece sürüp streçleyip yatıyorum..yürüme bandına bu şekilde çıksam inanılmaz terliyorum yürürken..iner inmez duş almam lazım.. sonra on saat o terimle mi kalıcam..aklıma başka bşy geldi şimdi..sabahtan yapsam yağı akşam çıkarmadan önce terlesem bi güzel..o zaman hemen ardından duş alabilirim..ama her gün eve kapanmak gerekecek
Sporda yapıyormuşsun gerek yok o zaman ek birşey yapmana ya bende bugün başlıyorum umarım işe yarar.
Dediğin gibi sabah yap yağı 1 hafta böyle devam edersin .Banyo yaparkende yosun sabunu kullan bence.
poşetler kat izi mi oluşturuyor acaba??ondan mı dalgalı görünüm oldu
ama selülit deri altındaki yağın etrafında olur. yani amaç selüliti gidermek. giderirken de yanında bulunan yağlar da yok olacak tabi :). bir yerde okumuştum selülit 1950 lerle bir deri hastalığıymış ve kozmetik ürünlerin aldatmaca olabileceği söyleniyor. doğal yollar önemli.
birde bu aralar ben bacaklarıma gerdirme hareketleri yapıyorum. bacağınızı açabildiğiniz kadar acın sonra olduğunuz yere oturun.bir sol ayak parmağınıza dokunun bir sağ. bu hareketi sıkılana kadar yapın. çok yapmanız hem bacağınızı tam olarak esnetir. vücudunuz ve duruşunuz da daha dik olur. bunu da deneyin. anlatamamış olabilirim. anlamadıysanız. resimli anlatırım. aliştim zaten albüm olayına
hardal yağı, biberiye yağı, okaliptus yağı, nane yağı, portakal yağı, kekik yağı. bunları aynen eşit miktarda karıştır. vücuda masaj ile yedir ve streçle. ilk hafta hergün sonraki iki hafta gün aşırı yapınn. bu da ayrı formül. ama diğer formülü 3 hafta deneyin bi kızlar. olmazsa diğer tariflere geçin..
Sağol canım diğer tarif için .biraz önce tartıldım. bu spor ile birlikte 63 kilo olmuşum. ben farklı tarifler yazayım sizlere ama neden işe yaramıyo bazı arkadaşlar da
canım yapacaksan kekikli buğdaylı bi karışım vardı önceki sayfalarda..ondan yap..bizimkinde iş yok
yani hepimiz kökten kurtulalım şu pürüzlerden...