Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
hazır yağlanmış olunuyor nasılsa duş alınacak saçlarımıda yağlayıp yatsam aslnda bu arada bende hiç yanma olmadı ya sizde nasıl oluyor anlamıyorum :/

hazır yağlanmış olunuyor nasılsa duş alınacak saçlarımıda yağlayıp yatsam aslnda bu arada bende hiç yanma olmadı ya sizde nasıl oluyor anlamıyorum :/

bende de olmadı...neden yansın ki anlamadım yağ şte..kaşınıyo hafif o kadar:)

Bende yapmak istiyorummm
Hemen bi aktar bulmam lazım buralarda da hic yok öf

termal sortun nasıl birşey bilmiyorum ama yağlar ona geçecek birşeyse giyme derim bence denileni yap streçlen streçin üzerne giy sortu belki kaymasını engeller sıkı birşeyse

kesede yapmayı unutmayın aktar dediki o yağlar gtti sanırsınız kalır kese yapın gözenekler açılsın kan dolaşımı hızlansın dedi

Ben büyük marketlerin birinden vücut peelingi almıştım, duş sırasında bir de iice peelingledim, ama haftada bir defa yapmak gerekiyormuş, normal zamanda da keseye devam

kayısı çekirdeği yağı da sellite iyi geliyo..abartıp onu da mı katsam ne:)) konu sahibi açtığına pişman olacak..paso bişeyler icat ediyoz:)

kayısı çekirdeği yağı da sellite iyi geliyo..abartıp onu da mı katsam ne:)) konu sahibi açtığına pişman olacak..paso bişeyler icat ediyoz:)

kayısı çekirdeği ve çilek yağı da kullandım ben geçen yaz ilk
işe yaradı dedim ama maalesef.

badem yağı: yağ yaktırır, e vitamini bakımından zengindir. pürüz gidericidir. karın derisindeki çatlamaları giderir. kan dolaşımını hızlandırır.
biberiye yağı: kuvvet artttırır. spor sonrası yorgunluk giderir. kan dolaşımını hızlandırır.
hardal yağı: ağrı keser, vücut yumuşatır. ağrılar için oldukça faydalıdır.
menekşe yağı: a ve c vitamini bakımından zengindir. vücudu terletip rahatlatır. vücuttaki zararlı toksinlerin atılmasını sağlar. cildi yumuşatıp rahatlatır.
portakal yağı: tonik olarak kullanılır. cilde canlılık verir.cildi güzelleştirip sıkılaştırır. selülit gidermede oldukça etkilidir.

Son düzenleme:
benim teyzemde de hiç bir şey çıkmadı toksin attırıyo normalde ama bilmiyorum demek ki ciltten cilde etkisi farklı.

belki de tahriş ediyodur bizi annem ile ama kitapta da ölü deri gibi herşeyi vücuttan çıkarıyomuş. aman işe yarasında herkez de gerisi sorun olmaz.

canım hiç eksik malzeme kullanmadım ben..bir de çok güvendiğim bir aktardan aldım malzemeleri uyduruk yerden de almadım..dediğini de harfiyen uyguladım ama neden bişey çıkmıyo aklım almıyo.her birinden bi çay kaşığı koyup karıtırıyom bi çorba kaşığı bşey.iki bacağıma sürüyorum...oranlarda da hata yok...ben günde 2 kez duş alıyorum acaba çok mu temiz cildim bişe atmıyor..ya da ne bileyim benim yağlar çok eski..ben 48 kiloyken de bacaklarım şişmandı şimdi 58 im daha da şişman..yani söz konusu 20 yıllık yağ olunca atması daha mı zor acaba..şimdilik bi toparlanma hissetmedim ama daha 2 gün yaptım..pes etmek yok..elimdeki malzemeler bitene kadar da yapıcam..

aynen banyoda kese ile toksinlerden kurtulduysan şimdi olmaması normal. ya pes etme dediğim gibi.

selam kızlar bende an itibariyle bu karışımı yapmaya karar verdim ancak saat geç olduğundan dolayı sadece evde de biberiye yağı vardı onu sürdüm beklicem 10 saat yarında diğer yağları alıcam umarım kurtuluruz bu gıcık selülitlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…