hazır yağlanmış olunuyor nasılsa duş alınacak saçlarımıda yağlayıp yatsam aslndabu arada bende hiç yanma olmadı ya sizde nasıl oluyor anlamıyorum :/
bende de olmadı...neden yansın ki anlamadım yağ şte..kaşınıyo hafif o kadar:)
Ya bir de ne merak ettim, benim termal sauna şortum var, termal tuzla kullanılıyordu, tuz cildimi tahriş ettiği için tek kullanmak zorunda kalıyordum, o şekilde bile bayağı bir terletiyordu, uzun zamandır kullanmıyodum, acaba yağı sürüp streçlemek yerine yağı sürüp termal şortumu giysem işe yarar mı ki?
Bende yapmak istiyorummm
Hemen bi aktar bulmam lazım buralarda da hic yok öf
23 tl ye aldm aktardan bence daha ucuz öyle alması
kesede yapmayı unutmayın aktar dediki o yağlar gtti sanırsınız kalır kese yapın gözenekler açılsın kan dolaşımı hızlansın dedi
kayısı çekirdeği yağı da sellite iyi geliyo..abartıp onu da mı katsam ne:)) konu sahibi açtığına pişman olacak..paso bişeyler icat ediyoz:)
canım hiç eksik malzeme kullanmadım ben..bir de çok güvendiğim bir aktardan aldım malzemeleri uyduruk yerden de almadım..dediğini de harfiyen uyguladım ama neden bişey çıkmıyo aklım almıyo.her birinden bi çay kaşığı koyup karıtırıyom bi çorba kaşığı bşey.iki bacağıma sürüyorum...oranlarda da hata yok...ben günde 2 kez duş alıyorum acaba çok mu temiz cildim bişe atmıyor..ya da ne bileyim benim yağlar çok eski..ben 48 kiloyken de bacaklarım şişmandı şimdi 58 im daha da şişman..yani söz konusu 20 yıllık yağ olunca atması daha mı zor acaba..şimdilik bi toparlanma hissetmedim ama daha 2 gün yaptım..pes etmek yok..elimdeki malzemeler bitene kadar da yapıcam..
biz bu karışımı göbek bölgesinede sürsek işe yaramı acaba incelme açısından?
evet canm yarar: çatlaklar için de işe yarıyo