Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer bir topikte de biberiye, badem, buğday ve kekik yağından bahsedilmiş yine maranki'nin formülüymüş sonuç alanlar var acaba bu karışıma kekikle buğday yağı da mı katsak kafam karıştı......
bende daha dün akşam başladım üst kısmımda sorun yok ama üst bacaklarım kalın inş incelir
bende daha dün akşam başladım üst kısmımda sorun yok ama üst bacaklarım kalın inş incelir
incelir incelir sen umutsuz olma canm.
senin 1 haftada 1 beden inceldiden kastın 38 den 36 olmak gibi mi yanlış mı anlıyorum :)
inşallah canm ama o parmak ucu hareketini hızlı hızlı yap daha da işe yarar emin ol.
benim 3. günde de selülitlerde bi değişiklik olmadı...sadece biraz sıkılaşma hissettim bacakta ..yürüyüş bandına başladım..bunun yanında şu parmak ucuna çıkıp bir süre bekleme egzersizini yapıyorum..parmaklarımın ucuna çıkıyorum beşe kadar sayıp bırakıyorum..ikincide 10 a kadar..en son 25 e kadar sayıp bırakıyorum..sonra geriye doğru beşer beşer eksiltiyorum..bacaklarımın gerildiğini hissettim.ben karışıma ikinci hafta kayısı çekirdeği yağı eklicem..üçüncü hafta da buğday ve kekik..gittikçe arttırıcam..inşallah işe yarar..
3. yağlanmamı bu gece yapacağım sanki hafifteen azaldı gibi geldi bana ya bakalım resmini çektim pazar günü öncesi sonrası yapacağım bende :) Her sabah 30 45 dk yürüyorum o streçler üzerimdeyken çkarmama yakın terletsinde inceleyim hepten diye parmak ucu hareketinide yapıyorum hayırlısı bakalım annemde senin o bacakların ne olacak kolayına geçmez dalga dalga diyor sinir ediyor beni
çok alemsiniz kızlar:)) annelerinizin dedikodusunu mu yapıyosun burda..benim annem de ne uğraşıyosun kendinle bu kadar öğretmensin sen manken değil diyor:))
howarcım şu selülitler bi gitsin dile benden ne dilersen:)