Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Dün gece başladım ben de. Göbeğimden dizlerime kadar streçlendim ilk sürdüğümde biraz yanma oldu sabaha karşı da biraz kaşınma öyle ölü deri falan çıkmadı benden de ama devam edicem biraz kokusu rahatsız edici onun dışında bir sorun yok

Diğer bir topikte de biberiye, badem, buğday ve kekik yağından bahsedilmiş yine maranki'nin formülüymüş sonuç alanlar var acaba bu karışıma kekikle buğday yağı da mı katsak kafam karıştı......

Diğer bir topikte de biberiye, badem, buğday ve kekik yağından bahsedilmiş yine maranki'nin formülüymüş sonuç alanlar var acaba bu karışıma kekikle buğday yağı da mı katsak kafam karıştı......

evet o da ama o karışım sanırım benm kitapta çatlaklar için diyo. sanırım ben alerji oluyorm o karışımdan çünkü çok etki ediyo acıyo ilk yaptım uyuyamadım diye ağladım. belki o ...... selülitler yüzünden moralim bozuldu

bende daha dün akşam başladım üst kısmımda sorun yok ama üst bacaklarım kalın inş incelir:KK43:

bende daha dün akşam başladım üst kısmımda sorun yok ama üst bacaklarım kalın inş incelir:KK43:

zaten yağların özelliğini yazdım sen umutsuz olma hiç. aslında psikolojik olarak da tüm sorunları yener insanlar.

senin 1 haftada 1 beden inceldiden kastın 38 den 36 olmak gibi mi yanlış mı anlıyorum :)

onu henüz bende anlamadım ki :KK1: kitapta 1.5 beden inceltir diyor. ama popom bacaklarım inceldi. sanırım da dediğini kastediyo kitap

benim 3. günde de selülitlerde bi değişiklik olmadı...sadece biraz sıkılaşma hissettim bacakta ..yürüyüş bandına başladım..bunun yanında şu parmak ucuna çıkıp bir süre bekleme egzersizini yapıyorum..parmaklarımın ucuna çıkıyorum beşe kadar sayıp bırakıyorum..ikincide 10 a kadar..en son 25 e kadar sayıp bırakıyorum..sonra geriye doğru beşer beşer eksiltiyorum..bacaklarımın gerildiğini hissettim.ben karışıma ikinci hafta kayısı çekirdeği yağı eklicem..üçüncü hafta da buğday ve kekik..gittikçe arttırıcam..inşallah işe yarar..

benim 3. günde de selülitlerde bi değişiklik olmadı...sadece biraz sıkılaşma hissettim bacakta ..yürüyüş bandına başladım..bunun yanında şu parmak ucuna çıkıp bir süre bekleme egzersizini yapıyorum..parmaklarımın ucuna çıkıyorum beşe kadar sayıp bırakıyorum..ikincide 10 a kadar..en son 25 e kadar sayıp bırakıyorum..sonra geriye doğru beşer beşer eksiltiyorum..bacaklarımın gerildiğini hissettim.ben karışıma ikinci hafta kayısı çekirdeği yağı eklicem..üçüncü hafta da buğday ve kekik..gittikçe arttırıcam..inşallah işe yarar..
inşallah canm ama o parmak ucu hareketini hızlı hızlı yap daha da işe yarar emin ol.

3. yağlanmamı bu gece yapacağım sanki hafifteen azaldı gibi geldi bana ya bakalım resmini çektim pazar günü öncesi sonrası yapacağım bende :) Her sabah 30 45 dk yürüyorum o streçler üzerimdeyken çkarmama yakın terletsinde inceleyim hepten diye parmak ucu hareketinide yapıyorum hayırlısı bakalım :KK70: annemde senin o bacakların ne olacak kolayına geçmez dalga dalga diyor sinir ediyor beni :KK43:

3. yağlanmamı bu gece yapacağım sanki hafifteen azaldı gibi geldi bana ya bakalım resmini çektim pazar günü öncesi sonrası yapacağım bende :) Her sabah 30 45 dk yürüyorum o streçler üzerimdeyken çkarmama yakın terletsinde inceleyim hepten diye parmak ucu hareketinide yapıyorum hayırlısı bakalım :KK70: annemde senin o bacakların ne olacak kolayına geçmez dalga dalga diyor sinir ediyor beni :KK43:

sen benm annemn dalga gecmesini gör dua edersin. kendi çocuk doğurdum şişman olsamda olabilir sen bekarsın deyip heran beni krize sokuyo. :KK34: artık ne derler yalpalı bi vida gibi oldum. sanırım böyle diyolar. yani artık alıştım sorun yok :KK55:

çok alemsiniz kızlar:)) annelerinizin dedikodusunu mu yapıyosun burda..benim annem de ne uğraşıyosun kendinle bu kadar öğretmensin sen manken değil diyor:))
howarcım şu selülitler bi gitsin dile benden ne dilersen:)

Dün gece ikinciyi yaptım biraz önce streçleri çıkardım bir değişiklik yok bir de streçler bu gece çok rahatsız etti bundan sonra devam etmek zor olucak ama bırakmıcam kaçıncı gününüzdesiniz kızlar değişiklik gören var mı???

kızlar yorumlar güzel, yanlız karışımda hatamı var aktara gittim dün aldım. yanında da yağların kataloğu vardı okudum ki bazılarının selülitle alakası yok. sonra nette maranki seslülit formulü diye tarattım. kekik , buğday , biberiye ve badem yağları tarifi var her sitede. kafam karıştı elimde yağ kutuları kaldım öylece. marankinin kitabını okuyan vardı sanırım. hangisi daha etkili kekik yağı iyi yazıyor katalogta ? bide farklı yağlarda eklesek bu karışıma ne olur ki acaba ? bide son soru :) maranki kitabı okuyanlar bu yağlanma işlemini yaparken bide çay türü birşey içsekde yağ yakılmasına yardımcı olsak böyle bir içecek varmı ????

çok alemsiniz kızlar:)) annelerinizin dedikodusunu mu yapıyosun burda..benim annem de ne uğraşıyosun kendinle bu kadar öğretmensin sen manken değil diyor:))
howarcım şu selülitler bi gitsin dile benden ne dilersen:)

umarım gider dileğim de bi daha gelmemeleri olur :KK3:

X