- 4 Ağustos 2011
- 1.550
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 3-4 gün oldu şimdilik birşey söylemem için erken :44: ama ürünün içeriği gayet iyi .canım bana dün aktarcı mecitefendiyi önerdi,nasıl sen memnun musun?
ben bir hafta yaptım fark göremeyince bıraktım canım..hatta sanki kat kat oldu bacaklar..streç folyonun kat izleri mi kaldı bilmiyorum...bu aralar dışarı ıkıyorum sürwkli yoğunum..elimdek ilaçlar bitinceye kadar devam edicem ben kararlıyım..bikaç saatliğine yapalım gerekirse iftardan sonra ben zaten sahura kadar uyanık oluyorum...3 haftada ciddi bir incelme olur kanıındayım çünkü terleyen yer zayıflar..
Kızlarrrrrrrrr pes etmeyin hemen öyle 1-2 hafta içinde yok olcak birşey olsalar ,uzmanlar der ki 2 hafta sonra kullanımından sonra bırakın. Selülit yağlarının üzerinde en az 3 ay düzenli olarak akşamları sürüp ,sorunlu bölgeyi çalıştırın diye yazıyor .aynen cnm ya moralim bozuldu resmen ama onları da o kadar aldım yapmamda gerek yani çokta eziyetli bir ışık görsem devam edicektim hemen.Ama yapacağım bende tekrardan tatile çıkana kadar bitsin bir de callanetics hareketleri diye bir şey duydum 10 günde inceliyorsun videosunu indirdim her gün bir saat hareketleri yapıyorsun onu yapayım diyorum onunlada selülitlerde gidiyormuş hemde inceliyor vücut :)
ya ben gerdirme hareketlerimin resimlerini de çektim. bel bölgem simit gibiydi 2 haftadır 6 kilo vermişm. belim incelmiş. zaten selülit yok gibi. sabah hemen albüme atarım resimleri. ama şimdiden özür dilerim. görüntü kirliliği yapacağım için.
albüme attım herşeyi kızlar ama dünli resimleri koyamadım bugün tekrar kendim çektim koydum. vallahi kendi emeğim ile ancak bu kadar yapabildim. umarım olumsuz kırıcı yorumlar olmaz. diğer resimleri en son atılan olumsuz laflar yüzünden sildimm de
albüme attım herşeyi kızlar ama dünli resimleri koyamadım bugün tekrar kendim çektim koydum. vallahi kendi emeğim ile ancak bu kadar yapabildim. umarım olumsuz kırıcı yorumlar olmaz. diğer resimleri en son atılan olumsuz laflar yüzünden sildimm de
çok sağolun kızlar. şişkoyum kabul eskiden değildim ama şimdi böyleyim kabullendim kızlar. ama kırılmıştım böyle şişkolar da ne meraklı vücutlarını göstermeye diyen iki arkadaşa.
çok sağolun kızlar. şişkoyum kabul eskiden değildim ama şimdi böyleyim kabullendim kızlar. ama kırılmıştım böyle şişkolar da ne meraklı vücutlarını göstermeye diyen iki arkadaşa.
selülütlerim benimde kalçamda var dahaönce yorum yapmadım ama ara ara topiği takip ediyorum.
hamilelikten sonra bende uygulayacağım bu kürü.
bu mesajını görünce bende albümüne baktım çok kilolu değilsin biraz fazlalığın var sadece oda sporla biraz azimle gider.
herkesin yorum yapması kırıcı olabiliyor haklısın benim önerim yanlış anlama tabi,istersen albünü sadece arkadaşlarının göreceği şekilde ayarlayabilirsin.
Canım gayet iyi görünüyorsun öyle şişko falan da değilsin. Erinmesem ben de senin yağlardan alıp denicem. Ama şuan için kullandığım bir selülit kremim var. O bitince kesin yaparım.
sana kim şişko diyor ya millet önce kendi koca götüne baksın ne kadar ayıp birşey kiloluysan kilolusun kime ne verirsinde alırsında
sağol hayatım yaaa. bi kere hem şişkoyum hemde çok güzelim. takmıyorum sağolun kızlar yaaa destekleriniz için.
umarım hayatım yaaa.