tek birsey dicem. SÜKRET bu kiloda olduguna........bu kompleksini anlayamadim abla dogruuusuuu.... ben 20 yasinda 89 kilo agirliginda bir kizim, bana ne demeli? sen 55 e mi yaniyorsun? yapma gözünü sevim...
tebrik ediyorum seni.merhaba arkadaslar bende sandoloz sakizi ve elma sirkesi ile 3 haftada 6 kilo verdim. ekmek ve kizartmalardan uzak durdum. yuruyuse agirlik verdim ve sonucunu cok guzel aldim. Bu arada midemin kuculdugunu ve ogunlerde cok fazla yemedigimi gordum .Yaklasik 2-3 haftadir diyete ara vermek zorunda kaldim simdilerde ise tekrar baslamak icin motivasyon eksikligi hissediyorum.eeee malum mevsim yaz ve ben denize kiyisi olan bir yerde yasiyorum bu yil deniz bana bakiyor ben denizemafoldumben bu kilolar yuzunden daha siftah yapamadim bu yilmafoldumben motivasyon arttirici tavsiyelerinize ihtiyacim var, simdiden tesekkurler.
masummm oğlum 10 yaşında , kerata 1.55 , ben 1,61 olunca yanyana çok bi fark olmuyo canım, ..soruna gelince 10 günde 5 kilo verdim....
kızlar benim kilo vermede iradem çok zayıf maalesef mesela 10 kilo kadar verdikten sonra diyeti bırakıyorum kilom 68 di 58 e kadar düştüm ama maalesef pes edip diyeti bıraktım çünkü 58 kilodan sonra kilo veremiyordum şimdi de 62 kiloyum kilo vermem lazım yarın diyete başlıycam inşallah veririm kilolarımı herkese kilo vermede başarılar :hulya:
62 kiloysan yeter bence daha ne kadar zayıflyacaksın
valla 10 kilo veren biri için iraden zayıf sözcüğü kullanılmaz bence ancak bravoalkisalkisalkis derim ben o 2-3 kiloyu verirsin çok rahat
ben hayatımda hiç diyet yapmadım yapanlarada imreniyorum asıl benim iradem 0
göbek var o bir gitse çok rahatlıcam şuan 66yım sanırım 60 olsam yeter sen nasıl verdin peki 10 kiloyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?