Selenimo ve Cankularyla her telden

öncekileri okumadan son sayfaya daldım siz muhabbete devam edin ben arada konuyu yakalar girerim

buldunuz saftirigi, gecin bakim dalganizi! ama ödesiriz bigün haaaaa...:umursamaz:lülülülülülülaelaelaelaelae

yok be aşkolsun sana nereli oldugumu yazmıştım kız.ben valla bilirim alanyadan fetiyeye kadar otelleri bende turuzimde azda olsa çalıştım

kiz dalgacilar, ben cikiyom simdilik, bilgisayarim cok isindi...görüsürüz, kacmiyom haa, mecburiyetten gidiyom, yoksa bilirdim ben sizinle ugrasmayi:umursamaz:lülülülülülü:jeyyar::dilcikar:

kiz dalgacilar, ben cikiyom simdilik, bilgisayarim cok isindi...görüsürüz, kacmiyom haa, mecburiyetten gidiyom, yoksa bilirdim ben sizinle ugrasmayi:umursamaz:lülülülülülü:jeyyar::dilcikar:

allah allah kız tontim sana özelden mesaj attıydımya:uhm:sen bana nerede oturuyon demiştim bende yazdım sana kız niye dalga geçelim bunlar beni anadoluya deşifre edecekler ama intikamım acı olacakşakkıdı

aferin yavrucum, büyük sözü dinleyenin işi rast gider.

bu gün gittiğim magazadaki satıcı kadın sen kilo vermişsin önceki gibi değilsin deyip bana 48 beden etek verdi olmaz dedim yapıştı illa dene diye olmadı tabiki 52 bedene 48 olur mu hiç

bu gün gittiğim magazadaki satıcı kadın sen kilo vermişsin önceki gibi değilsin deyip bana 48 beden etek verdi olmaz dedim yapıştı illa dene diye olmadı tabiki 52 bedene 48 olur mu hiç

ama ne güzel demek ki incelmeler var ,sen selenimoyu dinle 48 giycen günlerde gelcek canımmma.s.

ya ilknur benim giriş saatimi kontrole gitti daha gelmemiş nerdeki bu giriş saati uzak mıdır nedir

X