Selenimo ve Cankularyla her telden

ya bu misafirler bizim geyiğimizin neyini merak ediyorlar acep gündüz ben topiğe bakarken de arada görüyorum değişik isimler

bu gün gittiğim magazadaki satıcı kadın sen kilo vermişsin önceki gibi değilsin deyip bana 48 beden etek verdi olmaz dedim yapıştı illa dene diye olmadı tabiki 52 bedene 48 olur mu hiç

.48 beden pantolonum var içine girince gelip aalacam söz diyeydin.

kız kaçırdık anladı.canlarım ben çıka bilirim ansızın eğer veda edemezsem kızmayın banaopuyorumnanaktan

yazık kız canı sıkılıyordur, yalnızdır belki okusun sanki ne olacak devlet sırrını yazmıyoruz ya

ya ilknur benim giriş saatimi kontrole gitti daha gelmemiş nerdeki bu giriş saati uzak mıdır nedir

ayağı takıldı düştü herhaldee, bende çıkıyom kızlarrrr
kocam geldiii
accık belçikaya kadar gittiydidekaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakınn.Ekimcim bi daha geç girme bak görüşemiyoruz..

ayağı takıldı düştü herhaldee, bende çıkıyom kızlarrrr
kocam geldiii
accık belçikaya kadar gittiydidekaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakınn.Ekimcim bi daha geç girme bak görüşemiyoruz..

ne yapayım benim ki zaten huylanıyor yanımda dur diye çayını yemişini veriyorum sona doğru kaçıp geliyorum . gözün aydın eşin gelmiş hadi ilgilen bakalım enişteyle iyi akşamlar

kız üye olup aramıza girsin diyorum öyle uzaktan uzağa olmuyor.
ilknur nerde:jeyyar:nerelerde tarif bakıyor bulayım onu biii:eek:klava:

nerden nasıl buluyorsunuz ben çok cahil kaldım yaa sende mi ajan oldun yoksa ilknuru biraz zor bulursun canım

nerden nasıl buluyorsunuz ben çok cahil kaldım yaa sende mi ajan oldun yoksa ilknuru biraz zor bulursun canım

ışıgı sarı olmuş.birde ilnur1979 yazan nikin üzerine tıklayınca kullanıcı profili çıkıyor orda nerede olduğu yazıyor canım.çogalalımki ilknura rahat vermeyelim:roflol:

X