Selenimo ve Cankularyla her telden

kalbimde ritim bozukluğu varmış 150-155 oluyo ara sıra deim ya
dr böyle devam ederse düşük dozlu bi ilaçla ritimi düzenleyecekmiş
takip ediliyorum yani şimdi
acil bi durum yok ama zamanla kalp kaslarım bozulabilirmiş o da ameliyata kadar gidiyomuş işte

ozaman sen şu ilaçları bırak.özellikle şu l....n o nabzın daha hızlı attırıyormuş iyce bir araştır sonra kullan derim

acil bi durum yok ama zamanla kalp kaslarım bozulabilirmiş o da ameliyata kadar gidiyomuş işte

sen bu ürünlere fazla bulaşma bence zaten zayıfsın, ben olsam kullanmazdım,her ne kadar yan etkisi yok desekte, hepsi kimyasal.

aajanım benim,elinden uçanla açan kurtulmuyo kız,tuvalete bile gidemicez valla.
girerim arada o topiklere, ne hikayeler var beee.
onları okuyunca halime binlerce kere şükrediyorum.
kocamı daha bir seviyorum valla.

evet bende okudum valla üzüldüm kıskanç acuk ama melek gibidir kocam sinirlenmez bile bana bağırmak ne kelime
canım benim çok seviyom kocamı kızlaaar
ay özledim bak gelir birazdan sporda şimdiŞeniz

aajanım benim,elinden uçanla açan kurtulmuyo kız,tuvalete bile gidemicez valla.
girerim arada o topiklere, ne hikayeler var beee.
onları okuyunca halime binlerce kere şükrediyorum.
kocamı daha bir seviyorum valla.

haklısın be gülüm,valla ben çok üzülüyorum o gibi yazıları okuyunca.hele anadoluda kadının hiç sözü yok.Çok üzgünüm çoook

ozaman sen şu ilaçları bırak.özellikle şu l....n o nabzın daha hızlı attırıyormuş iyce bir araştır sonra kullan derim

sen bu ürünlere fazla bulaşma bence zaten zayıfsın, ben olsam kullanmazdım,her ne kadar yan etkisi yok desekte, hepsi kimyasal.

zaten 2 günde 1 içiyorum lw yi carnitine de meraktan bi kere içtim
az kaldı bitiyo lw zaten yapsa ilk günden yapardı
bu ara çok yoruldum diye oldu
çok yorulmamam lazımmış ama nerdee
dikkat ediyorum ama artık kocam hep takipte ne yapıyorum diye bişey olsun uyarıyo hemen

evet bende okudum valla üzüldüm kıskanç acuk ama melek gibidir kocam sinirlenmez bile bana bağırmak ne kelime
canım benim çok seviyom kocamı kızlaaar
ay özledim bak gelir birazdan sporda şimdiŞeniz

özlersin tabi günde kaç saat görüşüyonuz ki sırnaşık şey

ya senin yasin kac ki? annemde var o ritm bozuklugu, yasi 56, pembe bi hap kullaniyo adini unuttum...
canim su ameliyat kelimesini hic alma agzina, tüylerim diken diken oluyo ya, simdiden önlem alirsan hic oralara kadar gelmez insallahopuyorumnanaktan:Saruboceq:

kız ilknur en çok akşam yemeklerin de özlüyorum eşimi.akşam yemegi benim için çok önemlidir.ama malesef haftada iki kez eşlik ediyor bize:gitme:

Dikkat edersen o kadar korkulacak bir şey yok, çevremde var öyle birileri senelerdir maşallahları var

birazdan gelir çay demledim oturturum şimdi zorla çay içiririm akşama kadar çay kahve içiyor ama yinede beni kırmaz

ya senin yasin kac ki? annemde var o ritm bozuklugu, yasi 56, pembe bi hap kullaniyo adini unuttum...
canim su ameliyat kelimesini hic alma agzina, tüylerim diken diken oluyo ya, simdiden önlem alirsan hic oralara kadar gelmez insallahopuyorumnanaktan:Saruboceq:

30,5 yaşındayım canıım ama doğuştan bi kapakçık düşüklüğüm var o neden oluyo aslında
ameliyat son çare her şey kötü giderse işte o da basit bişeymiş kalp altındaki kaları lazerle düzletiyolarmış ama yaygın olan bişey değilmiş türkiye de az dr yapıyomuş
hep beni bulur anti kunti şeyler zaten

30,5 yaşındayım canıım ama doğuştan bi kapakçık düşüklüğüm var o neden oluyo aslında
ameliyat son çare her şey kötü giderse işte o da basit bişeymiş kalp altındaki kaları lazerle düzletiyolarmış ama yaygın olan bişey değilmiş türkiye de az dr yapıyomuş
hep beni bulur anti kunti şeyler zaten

anneminde kalp kapakcigi tam kapanmiyo, o yüzden kalbi pirpir ediyomus bazen, annem öyle diyo yani...

X