Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım arkadaşlarım ben geldim..Çok özledim sizi..Yeni bi mekanımız olmuş kutluyorum sizi..Benim bi faydam olmadı ama borç olarak kaydedin geri döndüğümde kirasını ödemenize yardımcı olurum..Ankaradayım kızlar..Amcam burdaki bi hastanede cerrah..Bu yüzden ameliyatı burda olmama karar verdi aile kurulu..2 gün önce geldim hastanedeydim..Bu akşam duş almak için çıktım çok da bunalmıştım iyi oldu..Cuma büyük gün dua edin benim için kızlar..Öğleden önce alacaklar tümörü..Ya keşke bende aranızda olabilseydim..O kadar özlüyorum ki herşeyi..Bankayı bile:))Selenimom,,prensesim,,ilknurum,,nadinim,,gözdem,,mehtapinom,,ekimim,,tontim,,meltemim hepinizi çok ama çok seviyorum..O kadar iyisiniz o kadar düşüncelisinizki hayatta bütün isteklerinizi elde edeceksiniz ben bundan eminim..Bunun için hepinize tek tek dua edeceğim..Kocaman öpüyorum hepinizi..Yarın sabah erken gideceğim hastaneye tahliller için..Görüşemeyiz muhtemelen..Hepiniz kendinize çok ii bakın..İyi ki varsınız,,iyi ki hayatımdasınız..
Bu gün benim doğum günüm, sağlıklı , ve sizlerle bir yıl geçiririm inş
prenses sende hoşceldunn...senide öptüm
kizlar iki gundur hastanedeyim hem uvey baba icin bilgisayarli tomografi cekildi oksurugu ve cikarmasi var uzun suredurde bypassa ek olarak bide akciger cikti bakalim nolcak bende bu arada tahliler yaptirdim bakalim ilacin bi etkisi olmusmu gorucem gerci beni merak etmemissiniz ama yinede soyleyim dedim canlarim bu arada hala reg olmadim altigun gecikti karnim sisti
ne olcak kız sölerim 36bitti,yani bugün 36yaş 1günlügüm sırnaşık şey. ama uzunca bir süre burada kalmayı düşünüyorumyasakkelimeopuyorumnanaktan
gözde sen de fotonu koyup hemen kaldırdınmı selenimonun ki duruyor ne güzel bi de yaşlıyım diyip duruyor iltifat edelim diye herhalde güzel ya koymuş fotoyu herkes görsün diye kızlar ya niye ben yokken koyup hemen kaldırıyorsumuz fotoları ama haksızlık bu banane ben de görmek istiyorum banane ya banane....
ben azcıkın bisiklet cevirm barimsiiiiii.yine gelirimmm
gözde sen de fotonu koyup hemen kaldırdınmı selenimonun ki duruyor ne güzel bi de yaşlıyım diyip duruyor iltifat edelim diye herhalde güzel ya koymuş fotoyu herkes görsün diye kızlar ya niye ben yokken koyup hemen kaldırıyorsumuz fotoları ama haksızlık bu banane ben de görmek istiyorum banane ya banane....