Selenimo ve Cankularyla her telden

her gün bir damacana bitiriyoruz, evde üç kişi birden hapa başlayınca,
sucular bulduk bi yağlı kapı diyorlardır valla.
iç iç git tuvalete ne anladımki.

canım ben çıkıyorum aşkım gelecek ,aradı geliyorum dedi sonra görüşmek dilegiyle çok öpüyorum iyi akşamlar .
bu arada maillerime bakıyorsun demiii

canım ya çok güzelsiiin ama gerçekten de acayip süper gelin olcan bebekler gibisin maşallah sanaaaa:hooray:
saol canım benim o zaman baya zayıftım şimdi ecik şişmanım ama olsun kndim güselim :dilcikar:naniknanik

baya bi alçak gönüllüymüş kızzzz,benneyaptımki
öledir canım ama çok da sevimlidir yani çok yakışıklı deil allah var ama gamzesi var iki yanda onları sıkacan sıkacan sevcen delikafadulden
anacım ben burda moruk göremiyom artisi geç artis adı üstünde onun yanında bi hatun var o ben onu beğendim valla taş kibin :kedi:

kız gözdeeee ne çabuk gitti misafirlerinn.
benimkini gördünmüü
anacım onlar yemek yedi gitti benimkide arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ben kaldım gene sizin başınızakaydirigubbakcemile5

nereye selo ya muhabbete yeni başladıydık. ya bu arada prensese denk gelmiyorum ben hiç yada bi kaç gündür grmedi mi o

selam can kuşlarr..ben valla okumaya bile fırsat bulamıyorumm.o yüzden hemencik yazıp kaçıyorumm..hemşerim seni merak ettim ama noldu sana bi alet takmışlardıı.umarım sonuçlar iyi cıkmıştırr..bu arada teyzoşu öpüyor senin oğluşuu..daha nice senelereee...selenimooom vallaaa sende formundan hiç düşmemişsin bravooo herkese neşe saçmayaaa devam ediyosunn..helall bizim daireye gelince içim neşe doluyor vallahiiii.gözdecim bu arada seni de müstakbel goncanı daaa cok beğendimmm allahhh sizin gibi güzelliklerrr cıkarsın karsınıza insallahhh.mehtabinocum ekimcimmm bütün güzellikler hepimizzin olsunnn..sizede böle selam vereyim istedim...ve yeni gelen arkadaşlar aidatları ödemeyi unutmayın:)daireden cok memnun kalacaksınızzz .hoşgeldinizzzz...ve ismini hatırlayamadığım dostlarımmm hepiniz hep mutlu olun emiiii....bu arada en önemlisii dilacım yarın bütün positif enerjimle telepati yapıcammm hepsini sana yolluycamm.sen merak etme..bu kadar temiz kalpli insanın iyi niyeti sana bir iyilik olarak dönecektirrrr...
bu arada halamı anlatamam kıslarrr selenimom sana da yollayaymam..cinnet gecirirsin yeminleee...onu anlatmak imkansız yaşamak gerekkk..arasıra paylasırım .hayret edeceğinize eminim ..bu hastalıklarına sığınıp kalbindeki tüm kötülükleri ortaya cıkaran bi kadın bu..ama kendini ermiş sanıyor o ayrı...allah içine iyilik sunsun...daha afazla yazmak istemiyorumm..ne de olsa haladır kan var...bunları yazarken bile vicdan azabı cekiyorum ama...insanın sabrını öle bir zorluyokiii..neysee sıkıntılarımla gülen yüzünüzü soldurmayayım canlarımmmm hepinizi cok cok öpüyorumm...mutlulukkk insanların kendine belirlediği bir ölçüdürrr.. berabersek mutluyuz yaşıyorsak mutluyuzzz konuşabiliyorsak mutluyuzzz..niye arabam yok diye kendin kahredenlerden hiçö olmuycammm..yada niye 3 kulağım yok diye:)
ay ben dolmuşummm.anam yazıp kaçacaaktım yaz yaz bitmiyoooo...iyiki varsınızzzz sükür yanii

X