Selenimo ve Cankularyla her telden

Kızlar ben laptopu veriyom şimdilik kızıma, resim yüklücekkk,belki gösteririm size kendimi, şimdilik molaaaa veriyorum.

Kızlar ben laptopu veriyom şimdilik kızıma, resim yüklücekkk,belki gösteririm size kendimi, şimdilik molaaaa veriyorum.

bekliyos hadi merakla. bende gidiyim abimler gelcek yeğenimi sevem ecik. benimkide gelcek birazdan onlan ilgileniyim ecik. maymun gözünü açmasın naniknanikdelikafadulden:roflol:

ben çıkıyorum selenimo resmi hemen kaldırma okadar beklettin bari görelim seniopuyorumnanaktan
pc açık ama ben yokum.

senin gözlerin güzel anacım ondan herşeyi güzel görüyorsunopuyorumnanaktan

yavrum yerim seni ben
napıyon ben bugün tam gaz yine
oğlan tutturdu bugün isterim d. günü diye komşu çocuklarına yaptık bugün yarında sınıf arkadaşlarıyla anneleri gelcek pastacı gibi oldum valla
ama güzel oldu şimdi yine yapıcam yarınaaa yanmışım ben yaaa

kız görmedim valla seni :gitme: bi bakındım kimse yok diye gittim. bende kndi fotomu koyayaım bare yüz görümlüğü neyinde istemem hiç naz etmem öle naniknanikdelikafadulden

canım ya çok güzelsiiin ama gerçekten de acayip süper gelin olcan bebekler gibisin maşallah sanaaaa:hooray:

canlarım napıyonuz...valla ben 2 gündür bişey yazamadn cıkıyorum..tam okumaya baslıyorum o dA yarım kalıyo.şizofren bi halam var benim başımız onla belada..dün sinir krizleri geçirtti bana:KK43: öle bişeyki bu tür hastalar cevrelerindekileri daha cok sinir hastası edermiş...bende olmayam barimsiii:)hadi öptüm hepinizi...tam okuyabilince hepinize yazıcammm..

Allah kolaylık versin canımcım zor iş uzatma arayı:1hug:

ana geldi bekçi tek başına konuşuyo işteeee
bende gidiyom adam gelir kurtlar vadisi var pek sever oğlanı yıkayıp yatırcam sonra pasta yine size bugün yaptığım pastayı da ekliyom ha bakıııncokacimcoook

Son düzenleme:
ellerine sağlık ılknur'cum.pek güzel görünüyo burdan,ama yemeden bişey diyemem tabikinee,yerimseniben cimbom pastası olmuş,kimbilir başka neler döktürmüşsündür sen.cokacimcoook
Allah oğluna da uzun ömür versin, ailesinle birlikte nice yaşlaraa,:nazar:

X