he he ben de gül olmuşum bugün kademe atladık herhalde günaydın bacııı tünaydın diyelim ya da benim adfam bugün öğlene kadar evdeydi oğlanın okula gittim eşyalarını topladık falan filan şimdide arkadaşa gidiyorum hemen yan apt da oturuyo allahtan yoksa çıkmam dışarı çok sııcakkkayy benim adın altındaki papatya yerine nililüfer yazıyor yeni gördüm ha ha ha
etçem tabiii kaçmaz abacık bensiz başlamayın güne dedimşakkıdı:1ninca::smiley-cool:ajanxGünaydınn kızlarrr,
İlknur sabah sabah girip illaki iki laf edecen dimi.
sen gelmezz oolllduuunnn.
ya döktürdük dün iştee mail attım sana zati bugün hadi iyi veda geceleri sana yeme kız çok sositosositoilknurum 11sayfayı okuyamadım ne yazdınız acep ama dün yemek yaparken ogluşum girdi pcye o okeyledi herşey tamam bu gün oglumun veda gecesi var telaş çok oraya gidecegim
bulcam bebem çatladın ha bi gün girmedin hemen hesap soruyon naniknanikkııııızz ilknur hani bana saç modeli buluyodun yalan oldu :dilcikar:
Günaydınn kızlarrr,
Ekim nihayet uğrayabildin,bende adresi unuttun sandım dı
Mehtap kız mailleri aldınmı,esas bi tene vardı amma silmişim.
Meltoşşş,yeni pril yağlardan arındırıyomuş kızz.
Prensess, bodrum yaramadı sana,gel istanbula desemde inanmaaa, buralar sıcak olmaya başladı.
Gözzzzdeee nazar ettik seni ,,,,sen gelmez oldun
Dilaaaaaa çok özledim, meraktayımmmmm.
Nadinnn yavru gelip okuyup kaçmak yok,otur bir çayımızı içç....
Ekimmmm tombilim keyfin yerine geliyo bakıyorum,, çok seviniyorum senin adına,komşuların ne diyo kızzzz.....
kız ne işin var osaate bodrum bekçisi mi oldun sende
ayol millet burdayken uyuyo kız sonra gece 3,30 da gelmiş
yavrum uyu bebem inecek o şişlikler takma kafaya
nası ama neşem yerinde demi sabah sabah bende 3,30 da yattım çünkü minik oğlan 1 de bi kalktı 3,30 da zor uyuttuk eşimle kikir kikr gülüyo velet oyun oynuycakmışdelikafadulden
kııııızz ilknur hani bana saç modeli buluyodun yalan oldu :dilcikar:
he he ben de gül olmuşum bugün kademe atladık herhalde günaydın bacııı tünaydın diyelim ya da benim adfam bugün öğlene kadar evdeydi oğlanın okula gittim eşyalarını topladık falan filan şimdide arkadaşa gidiyorum hemen yan apt da oturuyo allahtan yoksa çıkmam dışarı çok sııcakkk
sana kolay gelsin işleri bitir gelcez oturmaya:dance:
etçem tabiii kaçmaz abacık bensiz başlamayın güne dedimşakkıdı:1ninca::smiley-cool:ajanx
ya döktürdük dün iştee mail attım sana zati bugün hadi iyi veda geceleri sana yeme kız çok sositososito
bulcam bebem çatladın ha bi gün girmedin hemen hesap soruyon naniknanik
sen nerdeydin bakem dün hadi tekmil ver
en güzeli olsun diye çok araştırma yapıyom söz koycam yapıştırcam buraya
sözüm söz kız ajanx sözü:1ninca:şakkıdı
canimcim gelinligininde modelini cok merak ediorum nasil olcak
tamam anacım bişi demedik telaşımıs far heralde panik oluyorum düşündükçe
2 modelden karışım yaptık canım koyayım hemen eklenti olarak ayıp ettin hihoyyyt
kızlar askılı modelin üst kısmı gibi olcak diğer modelin alt kısmının tamamı olcak bilmem anlatabildim miiiiii şakkıdı
ona karar vermedim canım daha uzun istiyorum ama gelinliğin üstü şifon olduğu için terzi güzel olmaz uzun dedi. son provada karar vercez işte. bide ilknurum saç modeli atarsa ordan beğenip saç aksesuarıma karar vercem :))))
anladim canimcim eger sacin acik ocaksa cicekler serpistirebilirsin bi oneri olarak veya cicek tacta olabilir bakalim neye karar verceksin ama kesin olan cok guzel bi gelin olcagin bitanem benim
saçımda örgü falan olsun istiyorum öyle olursa araşarına inci koydurcam eğer örgü olmazsa dediğin gibi küçük küçük çiçekler düşünüyorum :))
Günaydınn kızlarrr,
Ekim nihayet uğrayabildin,bende adresi unuttun sandım dı
Mehtap kız mailleri aldınmı,esas bi tene vardı amma silmişim.
Meltoşşş,yeni pril yağlardan arındırıyomuş kızz.
Prensess, bodrum yaramadı sana,gel istanbula desemde inanmaaa, buralar sıcak olmaya başladı.
Gözzzzdeee nazar ettik seni ,,,,sen gelmez oldun
Dilaaaaaa çok özledim, meraktayımmmmm.
Nadinnn yavru gelip okuyup kaçmak yok,otur bir çayımızı içç....
Ekimmmm tombilim keyfin yerine geliyo bakıyorum,, çok seviniyorum senin adına,komşuların ne diyo kızzzz.....