herkese iyi gecelerrrr
bursanın huyundanmıdır suyundanmıdır..bende temizliği gece yapanlardanım tontim .benim annen gece 3 te bile nonstop balkon yıkayabilen bi insan..illa genler geciyoolaelaelaelaelae
bursanın huyundanmıdır suyundanmıdır..bende temizliği gece yapanlardanım tontim .benim annen gece 3 te bile nonstop balkon yıkayabilen bi insan..illa genler geciyoolaelaelaelaelae
sende yaşlanmışsın kız soruyu ben sordum,
kıskanç koca,sevgili zordurr. hemen defet gitsin ,
Amerika seni kabul edecek sonra sen gidip iki sene kalacan evde kalırsın kızzz
Benim kuzen gitmişti oda turizm okumuştu.Orda i okula girmiş hem okuyo,hem çalışıyo,valla 6 sene fln oldu sanırsam,gelmiyo buraya,green kart bekliyo hiç gelemedi gittiğinden beri artıkta gelmez,yazık annesine
ya ben de bazen gecenin bi yarisi temizlik yaparim da... ben sinirlenince yaparim, sakinlesmek icin yani, stres atiyom öledelikafadulden
haha doğru valla.bursanın kısını almaya kalakarsa,,bi bana sorr eğer ben tanımıyosam daha kafayı kırmamıştırr....serbest geççç:)
canım benim, sendeki stres kimde olsa patlamıştı zaten şimdiye kadar... reglin de kesin ondan gecikmiştir, bende de aynısı olur. regl oluncaya kadar yanıma yaklaşılmaz, barut gibi olurum, hastalanınca da dokunsalar ağlar durumunda hassaslaşırım. sana kolay gelsin canım, ama bu durumdayken bile tartıda 59u gördüysen...kesin şişlikler inince en az 1 kilo daha eksik gösterirsindelikafadulden
heyt ben geldim ajan x iş başında valla bakamadım kim nerde diye çünkü 5 çayına misafir geldi acele limonlu bi kek çırptım oldu da bitti maşallah oldu yani sositososito
inşallah bebem dönersin hele orasıda sıcaksa kesin dönersin bugün acayip sıcak var burda 3 kere üst değiştirdim duş aldım yok anam ter sucuk akıyo kesin 50 olurum ben:hooray:
Çok meraklıyım diyelim hakketen bişeyi bilcem öğrencem dedimmi oluyo kaçmaz yani CADIARZU
zaten yetiyolar canım sonrası ne olur artık bilemiyorum düşünemiyorum Allah bağışlasın evlatlarını canım benim
Benim küçük oğlan bile boğuşmaca oynamaya bayılıyokaydirigubbakcemile
Sen gitmişsin ben geldim canım saniye farkı -tatlicadiarzu-
Biz bi ara tozuttuk hakketten güya yatıp uyucaktım oğlan uyurken biraz ama çeneye daldık selenimo mehtap ben sonuç 4-5 sayfa olmuş
a.s.:1hug:
kızlar merhabaaa okuyamıyorum yetişemiyorum size artık hiiiiiiiçBi merhaba diyeyim deim. Herkes iyidir inşallah .. Benim lw geldi sonunda ama kutu dümdüz olmuş kargoda sinirim bozuldu. Nerdeyse folyosundan çıkacak ilaçlar ..