Selenimo ve Cankularyla her telden

bursanın huyundanmıdır suyundanmıdır..bende temizliği gece yapanlardanım tontim .benim annen gece 3 te bile nonstop balkon yıkayabilen bi insan..illa genler geciyoolaelaelaelaelae

Demekki neymiş oğlum bi bursalı buldum anne derse,düşüncekmişizzzz

bursanın huyundanmıdır suyundanmıdır..bende temizliği gece yapanlardanım tontim .benim annen gece 3 te bile nonstop balkon yıkayabilen bi insan..illa genler geciyoolaelaelaelaelae

ya ben de bazen gecenin bi yarisi temizlik yaparim da... ben sinirlenince yaparim, sakinlesmek icin yani, stres atiyom öledelikafadulden

valla bende arasıra düşünmüyo değilim,deli ediyo benii,,teyzeme giderken bile hesap soruyu,,ya bu deveyi gütcemm ya bu diyardan gitcem yane:)ameikaya gidebilirsemde gelirmiyim ben bilmiyorummm...yazık anamaa...dur ağlaycam şimcik:a015:

haha doğru valla.bursanın kısını almaya kalakarsa,,bi bana sorr eğer ben tanımıyosam daha kafayı kırmamıştırr....serbest geççç:)

ya ben de bazen gecenin bi yarisi temizlik yaparim da... ben sinirlenince yaparim, sakinlesmek icin yani, stres atiyom öledelikafadulden

o da iyi bi taktik.bende de tam tersi olur..ben strese girince direk uyurum..uykuya sığınırım..kaçarım abicimmm:):sm_cool:

kızlar ilacın ilk günü diye olabilirmi,başım ağrıyo,yoksa bu gün ev süpürdüm biraz,terledim ondanmı çıkıyorum yaa ilaç aldım şimdi biraz uzanayım

öpüldünüzzzzz..yağ yakıcammmm.. böle olmuyo size doyum olmuyo kalkamıyom heee...gittim ben

kislar ben de cikayim artik, bilgisayar da sogusun acik, yoksa artik hic yazamicam size, iflas etcek bu da sicaktan! hepinize iyi geceler, iyi kilo vermeleeeeeeeeeeeeeeer, uykunuzda da kalori yakin anacim, byeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

yaaa kimse kalmamışşş bende tama şu kalçayı duvarlara vurma geyiğinden bahsetcektim zuhaaa.ilk defa bu gece denedim.:) gülmeyin üleyyynn..ama kuzenim basenleri eritmiştialkisalkisalkis

evet canim muhhakkak stresten gecikti bakalim ne zaman olcam agzin bal yesin tontinim insalla oyledir canim bi regl olsamda sonrada bitse belki rahatlarim acukopuyorumnanaktan

ilknurum ballim hanimelim sumbulum bi rastlasamadik cicegim yaw karnim sisti ama henus regl olamadim geciktim stresten dolayi bi an once olsam keske tatlim

canim benim gozun aydin tatlim kargoda dikkat ederler hatta urun arizali hasarli cikarsa onlarin sorumlulugunda biliorum icilcek gibiyse idare et canim karaborsa olmus lw Şeniz

kizlar fistuklar canlarim saat onbirbucukta uyudum gece ikibucukta uyandim uyku duzenimde bozuldu yaw

günaydın ..önce ilknura çünkü o da topiği okuyor sonra diğer kızlara günaydın ...ilknuru görünce okumayı yarım bırakıp ilk ben yazayım diye son sayfaya geldim he he he bir gün uğramadım maşallah elinize , parmağınıza kuvvet 25 sayfa dolmuş:)) Allah muhabbetinizi arttırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…