Selenimo ve Cankularyla her telden

Meltoş hadi bakalım sen kimsin nesin anlat bu yaşlı teyzen bunamaya da başladı,unutuyo artık.

sagolasin canim ya, sonucta düzenli bir ülke, insanlara arkani dönsen bile islerini yapiyorlar, bunun gibi seyleri özlüyo insan ama sizin gibi sicakkanli degiller, canlarim, ben sizi cok sevdim yaopuyorumnanaktan

bilmemmi hiç korna sesi duymadım mesela,temizliğine hayran kaldım. Amaçok kuralcılar,hiç komşu demeden anında şikayet,
Çok çalışkanlar kurallara çok uyuyorlar,heryer yeşil ve otoban bunlarıda özlüyo insan
Ama şimdi gidermisin desen hiç düşünmeden hayır derim.
Eğer işin varsa,yaaaşayacak paran varsa varmı memleket gibisi.Oalara anca gezmeye giderim.
Ama orada yaşarken almanları kıskanmadım desem yalan olur.
Allahım dedim şu almanyayı alıp türkiyeye koyalım bizimkilerde böyle rahat yaşasın.

26 yaşında ruhu yaşlanmış antiaktif bi kızım...(sevgilim dolayısılaaaa..)elinde olsa beni çarsafa sokacakk..hhe neyse okulmu yeni birdim gecen sene.konaklama işl. okudum bende turizmciyim yani anlıcağın tontişcim..amrikaya gitmeye hazırlanıyorumm..ama beni bi türlü almıyolarrr..simdide domuz gribidir cıkarttılar giiti.göç mü istemiyolardır nedir.orada 1 ya da 2 sene dil öğrenip bi yandanda çalışıp gelmek istiyorum..ama bayağıdır bekliyorumm..sonracımaaa su anda kıs kurusuyumm:)evde tv izleyip nette dolaşıyorummm.ama olsun bu sayede sizleri tanıdım..küçük bi ilçede oturuyorumm.ne alışveriş merkezi ne başka bişey hiç bişey yokkk.bi gölümüz var beni rahatlatann..başkaa ne altayımmm ablacımm.sen sor be söliyimm..

yok kız burdayım banyonun klozet takımlarını yıkadıydım akşamüstü kurumuş onları serdim çşöyle bi toz aldım yarın sabah işim var oğlanın okula gidicem yapamam sabah
dalga geç hadiiii

Allahım sen akıl fikir ver yarabbimmmm.:1shok:
Bütün deliler beni buluyooooo:sm_confused:

26 yaşında ruhu yaşlanmış antiaktif bi kızım...(sevgilim dolayısılaaaa..)elinde olsa beni çarsafa sokacakk..hhe neyse okulmu yeni birdim gecen sene.konaklama işl. okudum bende turizmciyim yani anlıcağın tontişcim..amrikaya gitmeye hazırlanıyorumm..ama beni bi türlü almıyolarrr..simdide domuz gribidir cıkarttılar giiti.göç mü istemiyolardır nedir.orada 1 ya da 2 sene dil öğrenip bi yandanda çalışıp gelmek istiyorum..ama bayağıdır bekliyorumm..sonracımaaa su anda kıs kurusuyumm:)evde tv izleyip nette dolaşıyorummm.ama olsun bu sayede sizleri tanıdım..küçük bi ilçede oturuyorumm.ne alışveriş merkezi ne başka bişey hiç bişey yokkk.bi gölümüz var beni rahatlatann..başkaa ne altayımmm ablacımm.sen sor be söliyimm..

sen de bizdensin yanii kısacaaa:1hug:

yok kız burdayım banyonun klozet takımlarını yıkadıydım akşamüstü kurumuş onları serdim çşöyle bi toz aldım yarın sabah işim var oğlanın okula gidicem yapamam sabah
dalga geç hadiiii

ya en sonunda beni de ortak etcen selenimoya dalga gecme konusunda! kis bu saatte de toz alinir mi yav? gecenin bi yarisi tozlari nerde görüyon? sen 50 kiloyu nasil gecmisin ben onu da anlamadim ha, otur kiz yerine aciksüprizzzzzkafamçokkarıştıyasakkelime

kocamda geldiiii
ben gidiyorum kızlaaar
bu saat olmuş spordan gelmiş şimdi otur pc başında ayıppp dimi hadi ben kaçtım kocamla ilgileneyim acuk öpüldünüz

sende yaşlanmışsın kız soruyu ben sordum,
kıskanç koca,sevgili zordurr. hemen defet gitsin ,
Amerika seni kabul edecek sonra sen gidip iki sene kalacan evde kalırsın kızzz
Benim kuzen gitmişti oda turizm okumuştu.Orda i okula girmiş hem okuyo,hem çalışıyo,valla 6 sene fln oldu sanırsam,gelmiyo buraya,green kart bekliyo hiç gelemedi gittiğinden beri artıkta gelmez,yazık annesine

ya en sonunda beni de ortak etcen selenimoya dalga gecme konusunda! kis bu saatte de toz alinir mi yav? gecenin bi yarisi tozlari nerde görüyon? sen 50 kiloyu nasil gecmisin ben onu da anlamadim ha, otur kiz yerine aciksüprizzzzzkafamçokkarıştıyasakkelime

onlar gizleniyo aama ben çıkarıyorum onları her yerden
olsun oğlan parmaklıyo her yeri sinir olurum ben öylee:a015::dance:

kocamda geldiiii
ben gidiyorum kızlaaar
bu saat olmuş spordan gelmiş şimdi otur pc başında ayıppp dimi hadi ben kaçtım kocamla ilgileneyim acuk öpüldünüz

hadi git bi öpersin geçer giderr.
benim koca yok,ama başım ağrıyo hafiften bende çıkarım

bursanın huyundanmıdır suyundanmıdır..bende temizliği gece yapanlardanım tontim .benim annen gece 3 te bile nonstop balkon yıkayabilen bi insan..illa genler geciyoolaelaelaelaelae

ya hava o kadar sicak ki, laptop acayip isindi, birazdan sicaktan iflas eder de kapanirsa hic sasirmicam valla:1shok:

X