Selenimo ve Cankularyla her telden

Valla hiç düşmedik, baktık kendi bilincinde olayın çalışıyo,hiçç karışmadık hatta sormadık bile ders çalışıyomusun napıyosun falan diye.
dersane notları iyi kendi sadece marmara eczacılık istiyo, başka hiç bir yere gitmem diyor,
Yoksa ben biliyorum kazanacak da istediği yer olsa bari.
marmaranın puanı da baya bi yüksek, o yüzden geriliyo,
başka yerleride yaz kızım diyorum.
mühendislikleri hiç istemiyor, sayısal olunca seçenek de kalmıyo fazla
Hayırlısı bakalım.

Allah evladının gönlünde ne yatıyosa onu nasip etsin inşallah:Saruboceq:

aynen kuzum ya btn gün işle güçle uğraşırken diyom valla kızlar döktürmüştür gene diye aklım kalıyo burda kaydirigubbakcemile3
bide evlendikten sonra nasıl gircem nete diye düşünüyorum benim ki bilmiyo ilaç kullandığımı :eek: sabah girerim sadece olmazsa demokraside çareler tükenmez dimi hihoyyyt

he he biz seni mumla ararız yeni evlenince
rahat 10 gün hiç girmezsin buraya
süreyi artıran var mı 7-10 gün diyorum bendelikafadulden

sicak hava herkesi carpti anlasilan, kus ucmaz kervan gecmez bi yer olmus burasi yavdelikafadulden
arasira baktim kimse gelmiyo, bi iyi geceler mesaji yazip kacayim dedim, kendinize iyi bakin hepiniz, ilknurcum hava fena, dikkat et bu aralar, selenimocum yarin bulunmaz hint kumasi gibi arayip da anca bulabildigin ürünümüzle yeni bir baslangic daha yapiyorsun, hayirli ugurlu olsun canim, bol kilo vermeler sana, prensescim havalar isindi artik denize at kendini, hem su insani rahatlatiyormus ki senin de bu rahatlamaya ihtiyacin var gibi, sana sabirlar diliyorum canim, dilacim, her nerede olursan ol aklim ve dualarim hep seninle, seni cok özledik güzelim...ve diger arkadaslarim, mehtap, ekim, gözde, meltem...hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum, iyi geceler arkadaslar,coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yavrucum valla bütün camları açtık gece ama yaprak oynamıyodu akşam acuk klimayı bilene açtım.Ne etçez bilmem bu sene daha beter gibi bi de sabah beri dışardaydım tam öğlen anca girebildim eve sıcağın alnında koşturdum durdum:sm_cool:

arkadaslar ben geldim kimse yokmu?cok yoruldum temizlik yaptim yemek yaptim cayin yanina diyet kurabiye yaptim bittim sanirim reglde olamadim diye bi halsizlik var uzerimde bu sabaha tartildim 59 olmusum belki gramlari vardir ama klasik tarti oldugu icin goremiorum malesef sizleri ozledim fustuklar

bacıııııııııı bacıııııııı bu ne kııııııı 59 mu diyon ne diyelim perfecccct greaaaaat
bu arada ingilizcem süperdir arkadaşlar şeeettireyim dedim arada
ama evde çocuklara öğretiyoz artık ha bide altyazı okumuyorum filmlerde ayıptır söylemesizemuszemus
Neyse prensesim valla diyetine çok sadıksın ben senin gibi yapsaydım kesin 50 olduydum şimdi ama ben çok sıkmadım kendimi biliyonuz
regl öncesi bu kilo çok iyi bebem merdivenler yaradı valla sana:roflol:vereliniortak

kiz biz burda yaniyoz ama yine de simdilik dondurmasiz idare ediyomhihoyyyt, burasi böyleyken kesin izmir de cok sicaktir...bu havada oglusuna da yazik ya, insallah odasi serindir de bebisin isilik filan olmaz, dikkat et canim...

şimdilik yok isilik falan ama sabah akşam ördek gibi yıkıyorum onları.Ben az önce bi kornet devirdim mesela hemde süper boy tavsiye olunur bacımnaniknanik:icecream:

herkes öğlen uykusunda anlaşılan bende çıkıyom bi sayfa yazdım hanımlar daha ne olsun
sonra görüşürüz öpüldünüz
ı miss you so much

kızlar sıcaktan şikayet etmeyin ,biz yeni isınıyoruz burda senağlama valla burası bu gün 23derece.busene memleketime gidince su tplayıncaya kadar yancam

ay ne güzel evcilik
biz hep yarış yapıyoruz oğlanla yada savaş kız olsun çamurdan olsun işte mehtapımŞeniz

kız oğluşumlada çok oynadım ,hatta bir keresinde savaşçılık oynarken beni vurmuyor oğluşum vursana dedim oda:sen ölürsen bize kim yemek yapacak,kim oynayacak benimle dedi kaydirigubbakcemile3 onada zaman ayırırım akşamları 1saatte onla oynarım.yani benim zeka yaşım günde 2saat çocukça çalışır

kızlar sıcaktan şikayet etmeyin ,biz yeni isınıyoruz burda senağlama valla burası bu gün 23derece.busene memleketime gidince su tplayıncaya kadar yancam

yavrum 40 derece be insaf valla bide üstüne nemi koy alsana 50 drece hissedilen sıcaklıkkafamçokkarıştı
biz gece 25 le uyuyoz valla aman dikkat et kız o kadar yanma valla sonra çok kırışır yüzün gözün :eek:klava:

kız oğluşumlada çok oynadım ,hatta bir keresinde savaşçılık oynarken beni vurmuyor oğluşum vursana dedim oda:sen ölürsen bize kim yemek yapacak,kim oynayacak benimle dedi kaydirigubbakcemile3 onada zaman ayırırım akşamları 1saatte onla oynarım.yani benim zeka yaşım günde 2saat çocukça çalışır

ne yapıcan be güzelim onlar sıkılmasın diye bizde şebek gibi oynuyoz işte onlarla
benim büyük babanndede şimdi makine ile halı yıkıyo ikisi küçük uyuyo bende uzanayım acuk sabah çok koşundum yine dr tahlil yoruldum yemeğim de pşti rahatım şimdi:teytey::dance:

ohoooo selenimo bacı da gelmiş hoş geldin abacım valla dün döktürmüşün oku oku bitirmedim 2 topiği de cevap yazmaktan anam ağladı

kızlarrr nörüyonuzzz
ben yorgunum yaaa, temizlik yapıyom, 10 dk mola verdimdi molam bitiyo,
sıcak bi yandan çekilmiyo valla.
bu gün hapıma başladım şükür,
sabahın köründe kızım ve kocamla yürüyüşe gittik.
onlarda başladı hapa,
bakalım ne kadar verecekler.

Valla hiç düşmedik, baktık kendi bilincinde olayın çalışıyo,hiçç karışmadık hatta sormadık bile ders çalışıyomusun napıyosun falan diye.
dersane notları iyi kendi sadece marmara eczacılık istiyo, başka hiç bir yere gitmem diyor,
Yoksa ben biliyorum kazanacak da istediği yer olsa bari.
marmaranın puanı da baya bi yüksek, o yüzden geriliyo,
başka yerleride yaz kızım diyorum.
mühendislikleri hiç istemiyor, sayısal olunca seçenek de kalmıyo fazla
Hayırlısı bakalım.

ahhh selenimo zor günler ,inşallah istedigi yer olur allah gönlüne göre verir inşallah.Ama özgür bırakmanız çok güzel .
bir zamanlar 20yıl önce diyetisyen olmak istedim ,başıma gelecekleri biliyormuşum delikafadulden annem karşı çıktı.ozamanlar tutulan bir meslek değildi.tercihlerimi hep bizimkilerin istedigi gibi yazdım kazandım ama yapamadım,bıraktım senağlama.ama keşke diyetisyen olmak için daha çok mücadele etseydim diye.bu gün hala annem bana kızar ben anneme kızarım etkiledin beni diye

bacılar selamlar
yavruş ben sabah talan ettim bi izmiri geldim oğlanın tekrar edilecek tahillleri vardı sabah benim adamla çıktık evden bi sıcak bi sıcak arabanın derecesi sabah 38 di düşünün artık şimdi kaç oldu
bi geldim annem sağolsun küçüğe baktı yedirmiş doyurmuş uyutacaktı ki geldik
evde işler kaldı tabi sabahtan .Yemeği erken yaparım ben öğleden sonra miskinleşiyorum .Şimdi yemek koydum çamaşır attım yıkansın şimdi bi kornet indirirken mideye size yazıyorum bi yandanda
bu arada resimlerin harbiiiiiii çok güzel bacım ya bence onları sen albüm olarak ekle profiline:nazar::nazar:

Yaz gelsin diyoruz,gelince de öf pöf diyoruz,bizede bi şey yaramıyo valla.
İzmirde sıcaktır,nem olunca yapış yapış daha kötü,ben Adanada kaldım 5 yıl kadar bilirim.

biz hapa başlayınca bu gün pek acıkmadık, yemek falan aramadık,biraz atıştırdık herhalde böyle yapacaz benim için iyi oldu hepsinin hapa başladığı.
Yoksa bende onlarla beraber acıkmasam da oturuyodum masaya
Resimleri bilmem ben nasıl albüm yapacam kızz,dedik ya teknoloji özürlüyüm diye.

Yaz gelsin diyoruz,gelince de öf pöf diyoruz,bizede bi şey yaramıyo valla.
İzmirde sıcaktır,nem olunca yapış yapış daha kötü,ben Adanada kaldım 5 yıl kadar bilirim.

biz hapa başlayınca bu gün pek acıkmadık, yemek falan aramadık,biraz atıştırdık herhalde böyle yapacaz benim için iyi oldu hepsinin hapa başladığı.
Yoksa bende onlarla beraber acıkmasam da oturuyodum masaya
Resimleri bilmem ben nasıl albüm yapacam kızz,dedik ya teknoloji özürlüyüm diye.

kullanıcı panelinde albimler resimler yerine tıkla albüme başlık at sonra resim yükle yeri çıkıyo araya basınca bilgisayardan resimleri yükle bitti bacccııııı

ahhh selenimo zor günler ,inşallah istedigi yer olur allah gönlüne göre verir inşallah.Ama özgür bırakmanız çok güzel .
bir zamanlar 20yıl önce diyetisyen olmak istedim ,başıma gelecekleri biliyormuşum delikafadulden annem karşı çıktı.ozamanlar tutulan bir meslek değildi.tercihlerimi hep bizimkilerin istedigi gibi yazdım kazandım ama yapamadım,bıraktım senağlama.ama keşke diyetisyen olmak için daha çok mücadele etseydim diye.bu gün hala annem bana kızar ben anneme kızarım etkiledin beni diye

Özgür bıraktık çünkü o hatayı oks sınavında yapmıştık, nasıl ters teptiğini gördük. O yüzden bu sefer hç bişey demedik.
Kız sende diyetisyen olsaydın bizede faydan olacakmış bakkkkkdelikafadulden
Bu mesleği olacak artık biz sadece fikir verebiliriz,kararı kendisi verecek ,insan sevmediği bölümü bitirse bile zaten o mesleği yapmıyo
Ama türkiyede kaç kişi istediği bölümde okuyo ki, o da var yani.
hayırlısı olsun ucunda ölüm yok ya olmassa seneye bir daha dener.

olsun kız biz sana diyetisyenmişin gibi davranırız :roflol::roflol:

X