- 4 Mayıs 2023
- 88
- -44
- 6
- 30
- Konu Sahibi sweety2121
-
Bence siz beni kıskandınız meraktan catlıyorsunuz dimi Birgün fotomu koyarim belki takipte kalın varoslarkaç kaç tünelin ucu kötü bi yere çıkıyo
keko sevgiliyi kıskanacaksın işte sen de kıskançlıktan gözün döndü de saklıyosun
Anlamazlıktan gelmiştim niye açık ettin benikaç kaç tünelin ucu kötü bi yere çıkıyo
keko sevgiliyi kıskanacaksın işte sen de kıskançlıktan gözün döndü de saklıyosun
Bi de boynuzları var
Koca koca karılarsınız genç çıtır biri olunca durum bu siz evde oturup Seda Sayan izleyin seversinizoğlum gitsek mi cidden havaya girdi bi miktar üzülcem galiba, bi de beğenmedim atıyorum diye bana taktı can güvenliğim yok
Sorma, az güldük diye takıldık, çok merak ediyormuşuz onuoğlum gitsek mi cidden havaya girdi bi miktar üzülcem galiba, bi de beğenmedim atıyorum diye bana taktı can güvenliğim yok
Işığımı güneş bile kıskanırTek kelime anladıysam Arap olayım..nasıl oturdun bacım kucağına falan mı oturdun ne yani erkekle yan yana oturunca bisey mi oluyormuş..cocuk kimden oturduğun erkeklerden mi sevgilinden mi..madem ailenden korkuyorsun niye hem erkeklerle oturuyor hem sevgili yapıyor hem hamile kalıyorsun..nasıl bi cinssin..bi şarkı var "benden bi tane daha yok" sana armağan ediyorum
Sevgilinin fotosunu bulduk. İstesek seni de buluruz.
Öldük kıskançlıktan, keko bir sevgili her aklı başında kadının hayalidirBence siz beni kıskandınız meraktan catlıyorsunuz dimi Birgün fotomu koyarim belki takipte kalın varoslar
Ahahahah çok güldüm
Sevgilinin fotosunu bulduk. İstesek seni de buluruz.
İnşalah sana denk gelir en kekosundnnnÖldük kıskançlıktan, keko bir sevgili her aklı başında kadının hayalidir
Yavrum burada biz bilemeyiz senin çıtır olduğunu kendini nimetten sanma senin konuna göre yorum yapıyoruz çıtırlığından bize senin fotoğrafını mı gördük ay yeto 22 yaşındayım senden gencim senden daha bilinçliyim ve kültürlüyüm kendimi övmedim beee sen de az müge anlı izle bariiiiiiiiiiKoca koca karılarsınız genç çıtır biri olunca durum bu siz evde oturup Seda Sayan izleyin seversiniz
Gündüz programlarını izlemeye gerek yok şekerim realini burada sen anlatıyorsun sabahtan beri, ben kitapların da filmini izlemem okumak hep daha keyifliKoca koca karılarsınız genç çıtır biri olunca durum bu siz evde oturup Seda Sayan izleyin seversiniz
tek beddua eden sen misin sandın senden beterleri var bakİnşalah sana denk gelir en kekosundnnn
belki ben de 20 yaşındayımYavrum burada biz bilemeyiz senin çıtır olduğunu kendini nimetten sanma senin konuna göre yorum yapıyoruz çıtırlığından bize senin fotoğrafını mı gördük ay yeto 22 yaşındayım senden gencim senden daha bilinçliyim ve kültürlüyüm kendimi övmedim beee sen de az müge anlı izle bariiiiiiiiii
Bak kudurmuşsun işteYavrum burada biz bilemeyiz senin çıtır olduğunu kendini nimetten sanma senin konuna göre yorum yapıyoruz çıtırlığından bize senin fotoğrafını mı gördük ay yeto 22 yaşındayım senden gencim senden daha bilinçliyim ve kültürlüyüm kendimi övmedim beee sen de az müge anlı izle bariiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?