Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana saçma sapan hayatında başarılar. Belli ki ayrılmayacaksın. Ben sana olacakları söylüyorum sen evlenince de rahat durmayıp birileriyle görüşeceksin , ya da sen rahat dursan da sevgilin sana güvenmediği için seni sürekli sıkacak da sıkacak. Mutsuz ve berbat Bi evliliğiniz olacak. Ayrıca bugün şiddete meyleden evlenince şiddeti gerçekleştirecek ve gittikçe dozu artacak.

Teşekkürler şiddeti yapsaydı bu zamana kadar yapardı sanırım öyle olursa boşarım canım benim arkamda dağ gibi ailem var bi avukat tutarım anında benim evlenmeme sebebim zaten birşeyler düzelmediği için yoksa bu zamana kadar evlenirdim teşekkürler garip insan

Vahh garibim konuşuyor :)

Ablacım bak ben seni kınamıyorum, iki ergen kızım var. Sadece şunu düşün; ben anne olabilir miyim, bu çocuğu sağlıklı ortamda anne baba sevgisiyle büyütebilir miyim ve en önemlisi anne olmak istiyor muyum? Yetişkin bireyler hayattan beklentileri neyse, nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasınlar ama dünyaya gelecek çocuğa haksızlık yapmasınlar. Bak bebek dediğin çok zor, açma kapama düğmesi yok 24 saatini adayacaksın.

Oturdum derken ben de restoranda cafede falan oturdunuz sandım ama başka ilişkiler yaşıyormuşsunuz. Bakın buna da kimse bir şey diyemez. Bize göre toksik size göre tek eşli olamama başkasına göre açık ilişki vs. Bu kişiyle evlenip çocuk sahibi olup mutlu bir hayat süremezsiniz. 7 sene boyunca didişip durmuşsunuz, ne birleşmişsiniz ne ayrılmışsınız. Alışkanlık olmuşsunuz birbirinize. Aynı evin içinde yaşamak çok farklı.

Adamın kafası da sağlıklı çalışmıyor. Doğur diye baskı yapıyor sonra da aldırırsan evleniriz yoksa ailene söylerim diye tehdit ediyor. Maddi durumunuz iyi diye mi evlenmek istiyor sizinle? Her şeyi bırak tehdit ne demek?

Hasta mısınız yiiaaağğğğğğğğ oooğğffffffffff beekçiiileeeerrrrrrrrrrrrrr
dalga geçme, üzgünüm burda konularını babalarının çiftliği sanıyolar sen git sen kal, bi de konudan engelleyince göremeyeceğimizi, çok üzücü

şiddeti yapsaydı bu zamana kadar yapardı sanırım öyle olursa boşarım canım

şiddete de yöneldi bi kaç sefer
Yönelmiş zaten kanka sen yazmışsın şdsaldsaşldşlsad niye kendinle çelişiyorsun? Ay hanımlaarr bırakın bunuuu hoff çocuk aldırmayı kolay sandığı gibi boşanmayı da kolay sanıyor salın bunu yaş 24 ama aslında 4

öyle deme ailesi arkasında, o yüzden korkudan aldırıyo işte

Hayır bu zamana kadar şiddet gösterseydi zaten hali hazırda kendini aldatan ve çok da umursamayan seni kaybederdi, çekmezdin. Ama ilerde evlenip Bi de çocuğun oldu mu elde nasılsa avucumun içine aldım diye bunca biriktirdiği hırsı senden çıkarır. Ha ama ben 2 güne boşarım diyorsan git evlen ve kumar oyna.

yavrum sen ne anlatıyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…