• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahah çok güldüm 😁😁😁 inşalah benim yaşadıklarım senin de başına gelir yada çocuğunun 🤪
Benim çocuğumun başına gelmez inşallah emin ol. İleride çocuğum olursa kız/erkek farketmeksizin duyarlı/bilinçli ve yaşına olgun bir birey olup nerede nasıl ne şekilde ilişki yaşaması gerektiğini de öğreteceğim. Beddua döner dolaşır sana isabet eder aşko

Benim çocuğumun başına gelmez inşallah emin ol. İleride çocuğum olursa kız/erkek farketmeksizin duyarlı/bilinçli ve yaşına olgun bir birey olup nerede nasıl ne şekilde ilişki yaşaması gerektiğini de öğreteceğim. Beddua döner dolaşır sana isabet eder aşko
Beddua etmedim ki sen benim hakkımda ne düşündüysen Allah iki katını versin sana :) büyük konuşma gelmez demede kimi kınarsan başına gelir bunu unutma

Bana da hep birini bulma peşinde evliyim diyorum kızım neden inanmıyorsun😂
bi de şey var lise mezunuyum ama evim arabam var köpek gibi çalıştım siz yapamadınız falan. e biz babadan zenginiz ağzımızda gümüş kaşıkla doğmuşuz diye suçlu muyuz şimdi djshsjhs çok garip çok 😂

Bak kudurmuşsun işte 😁 peki en kültürlü sensin ben lise mezunuyum ama kendime ait dükkanım ve evim arabam var bunların hepsini kendim kazandım çalıştım köpek gibi aldım şimdi senin gibi hayatında hiç birşey başaramamış oturduğu yerden bunları yazan birileri benim ne kadar umrumda olur düşün istersen :)
Sweety, seninle tanışıyor muyuz benim bir şey başaramadığımı nereden biliyorsun? Mezun olduğum okulu/mesleği& Babamın miraslarını saysam burada ağzın açık kalır :rolleyes:

Ev, araba bunlar önemli değil bunlar parasal anlamda önemli ama kültür ve kendini geliştirme dediğimiz şey ise senden çok uzak olan şey ve asla erişemeyeceğin şeyler. Ev ve arabanla övün sen bebeğim çünkü tek övüneceğin şey buymuş.

Sweety, seninle tanışıyor muyuz benim bir şey başaramadığımı nereden biliyorsun? Mezun olduğum okulu/mesleği& Babamın miraslarını saysam burada ağzın açık kalır :rolleyes:

Ev, araba bunlar önemli değil bunlar parasal anlamda önemli ama kültür ve kendini geliştirme dediğimiz şey ise senden çok uzak olan şey ve asla erişemeyeceğin şeyler. Ev ve arabanla övün sen bebeğim çünkü tek övüneceğin şey buymuş.
Evet çünkü ben başardım :)

ev ve arabayı zenginlik sanıp bizi küçümsemeye çalışıyo işte ne bozuyosun bırak biraz sevinsin
Eczacılık koca bir yalan demiştim ben ama değil mi 😂
lise mezunu eczacı da gördük 😂 zaten üsluptan anlaşılıyodu kim yedi ki

Ya ne evi ne arabası atıyor kafadan tıpkı eczacı olduğunu attığı gibi hepsini uyduruyor. 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back