Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten farkındayim !!! ama bitmiyor bu ilişki bir şekilde bir araya geliyoruz aynen tehtid ettiğini de oluyor görüşmek için kapıdan ayrılmadığı da. 7 yıldır bitmediyse bundan sonra hiç bitmeyecek
Oh oh inşallah. Lütfen bitmesin. Siz ayrı ayrı kimsenin başını yakmayın, bi kör bi ayvaz ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi Allah bozmasın amin.

Yada yaşasın bakalım o zaman böyle dalga geçebilecek misin merak ediyorum :)
E sen az önce çok iyiydin çok mutluydun, aldatıp durmana rağmen peşinden koşan bir sevgilin vardı, ne yapsan yanına kârdı hayat sana güzeldi, ne oldu?

Adamı çok hafife alıyor, inşallah evlenirler de görür.

E sen az önce çok iyiydin çok mutluydun, aldatıp durmana rağmen peşinden koşan bir sevgilin vardı, ne yapsan yanına kârdı hayat sana güzeldi, ne oldu?
Ben de onu anlamadım. Aldatan o, peşinde koşulan o, oturup kalkan o. Bu bi çârenin derdi nedir ?

Bence siz beni kıskandınız meraktan catlıyorsunuz dimi Birgün fotomu koyarim belki takipte kalın varoslar
Aahahahahhah kız o Esencılıs'tan bi çık herkes senin arkadaş çevrene benzemez hohahaha kıskandınız diyo bu ihihihihi.

Ahahahah çok güldüm inşalah benim yaşadıklarım senin de başına gelir yada çocuğunun
Benim kızın da paralı bir keko sevgilisi olur mu diyorsun, aldatsa da bırakmayan, peşinde koşan? Hali hazırda pirinç tanesi gibi teni var, çekik gözlü, güzel de. Onu da kıskanırlar mı kıııız? Kendine ait bir dükkanı ve evi de olur mu lise mezunu haliyle? E sen kendince hayır dua mı ediyorsun beddua mı belli değil kafa iyice gitmiş senin.

Ben de onu anlamadım. Aldatan o, peşinde koşulan o, oturup kalkan o. Bu bi çârenin derdi nedir ?
Esencılıs'ta havası vardı, forsu vardı. Burda ona üzüldüler, kızdılar, tiye aldılar, ayna tuttular. Küçük mutluş dünyasına benzemedi burası.

Hayır en çıtır benim

15 yaşındaki kuzenimin hala SMS atılan zamanlarda bana yazdıkları gibi tuhaf yazılarınız. Ne size ne sevgilinize sadece doğmamış bebeğe acıyorum

Şaka mısınız? Afedersiniz ama siz her haltı yiyeceksiniz olan masum bir bebeğe mi olacak ???

kaç kaç kaç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…