- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- Konu Sahibi sweety2121
-
Aç Müge Anlı’yı sansasyonel aldatma olaylarının baş kahramanları Esencılıslı dolu orası, nerede oturuyorsun diyor soruyor Müge; gelen Esencılıs demeden aha Esencılıslı diyorum.
Abla ne tükanı? Merak ettim. Çayını içmeye gelecem.Bak kudurmuşsun iştepeki en kültürlü sensin ben lise mezunuyum ama kendime ait dükkanım ve evim arabam var bunların hepsini kendim kazandım çalıştım köpek gibi aldım şimdi senin gibi hayatında hiç birşey başaramamış oturduğu yerden bunları yazan birileri benim ne kadar umrumda olur düşün istersen :)
Yorumlari okudun mu, gitme bence sen bogazlarsin bunu ordaAç Müge Anlı’yı sansasyonel aldatma olaylarının baş kahramanları Esencılıslı dolu orası, nerede oturuyorsun diyor soruyor Müge; gelen Esencılıs demeden aha Esencılıslı diyorum.
Abla ne tükanı? Merak ettim. Çayını içmeye gelecem.
Çağırma şimdi banlatacak senitek beddua eden sen misin sandın senden beterleri var bak @mybiglove kendini geliştirmen lazım
Ne kadr umrunda olur?Bak kudurmuşsun iştepeki en kültürlü sensin ben lise mezunuyum ama kendime ait dükkanım ve evim arabam var bunların hepsini kendim kazandım çalıştım köpek gibi aldım şimdi senin gibi hayatında hiç birşey başaramamış oturduğu yerden bunları yazan birileri benim ne kadar umrumda olur düşün istersen :)
Onun semtinde değildir o hiç sanmıyorum.
Adım Esencılısla çıktı resmen, ben Beylikdüzü’ndeyim. Barış’tayım.Onun semtinde değildir o hiç sanmıyorum.Çelik donsuz gezebildiği yerde yaşıyor o.
S*x and the c*ty işine bak kardeşim.Adım Esencılısla çıktı resmen, ben Beylikdüzü’ndeyim. Barış’tayım.Esenyurt’taki apartmanlar da E5’e yakın. Ama neler oluyordu neler var ya.
Esenyurt’ta bizim apartmanın karşısındaki apartmanda saç baş yoluşu çıkmıştı, evli iki kız kardeş var misafirliğe geldikleri baba evlerinde kocaları yokmuşcasına birbirlerine girdiler, sevgili paylaşamıyordular; yırtık karı benim sevgilimle nasıl yatarsın nasıl elimden alırsın diye bağırmıştı kardeşine, yoluşarak balkona kadar çıktılar az daha aşağı atıyordu kız kardeşini. Sevgili de bakkalın oğlu çıktı. Meğer babalarına geldiklerinde sigara cola siparişi derken iş pişirmişler, anne vefat etmiş, baba da vardiyalı çalışıyordu. Hem bakkal gitti hem onlar.
Yav neler oluyor aklınız durur. Bir de benim kiracılar kavga etmişti, girişte oturan geçerken kocama bakıp duruyor cilve yapıyor diye karşı dairedekiyle dalaşmıştı. Sığ*r gibi kocası da penceredeydi sürekli. Dalaştığı kadının doğurduğu çocuk da o penceredeki herife benziyordu.
Bir tane kiracının oğlu da bonzai bağımlısıydı. Kendini oraya buraya vuruyordu. Evin kapılarına kadar kırmıştı. Neler gördük geçirdik biz yav ajdjakkakskka.
Bundan sonra aldattım demek yok başkalarıyla oturmuşluğum oldu sevişmişliğim oldu askdlflflgş
Üstelik birde çok iyi korunmuşYa biz avuda kalkiyoz ayaklari dikmekten perişan olduk millet patir patir dogurup hamile kaliyor...
Adım Esencılısla çıktı resmen, ben Beylikdüzü’ndeyim. Barış’tayım.Esenyurt’taki apartmanlar da E5’e yakın. Ama neler oluyordu neler var ya.
Esenyurt’ta bizim apartmanın karşısındaki apartmanda saç baş yoluşu çıkmıştı, evli iki kız kardeş var misafirliğe geldikleri baba evlerinde kocaları yokmuşcasına birbirlerine girdiler, sevgili paylaşamıyordular; yırtık karı benim sevgilimle nasıl yatarsın nasıl elimden alırsın diye bağırmıştı kardeşine, yoluşarak balkona kadar çıktılar az daha aşağı atıyordu kız kardeşini. Sevgili de bakkalın oğlu çıktı. Meğer babalarına geldiklerinde sigara cola siparişi derken iş pişirmişler, anne vefat etmiş, baba da vardiyalı çalışıyordu. Hem bakkal gitti hem onlar.
Yav neler oluyor aklınız durur. Bir de benim kiracılar kavga etmişti, girişte oturan geçerken kocama bakıp duruyor cilve yapıyor diye karşı dairedekiyle dalaşmıştı. Sığ*r gibi kocası da penceredeydi sürekli. Dalaştığı kadının doğurduğu çocuk da o penceredeki herife benziyordu.
Bir tane kiracının oğlu da bonzai bağımlısıydı. Kendini oraya buraya vuruyordu. Evin kapılarına kadar kırmıştı. Neler gördük geçirdik biz yav ajdjakkakskka.
Abla oturmayı çok seviyor yalnız dikkat etmek lazım. Bir yorumunda "Kız olduğumu nerden biliyorsun ?" diye yazmışAbla ne tükanı? Merak ettim. Çayını içmeye gelecem.
Biz ondan iyi mi bilicez koskoca yükseklisanslı lise mezunu eczacı köpek gbi calısıp ev araba almış kültürlü oturmuslu kalkmışlı biz varoslar bilmeyiz korunmaÜstelik birde çok iyi korunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?