• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğim kınama yok, keko seven kızlarımızın sonu iyi bitmiyor maalesef, seni tanımayız etmeyiz, hayatımızda hiçbir yerin yok burada yazar sonra unuturuz, biraz sivri dille de olsa kekolardan uzak durmanı tavsiye ediyoruz. Diğer konu da çok hassas, dünyaya getirmeyeceğin bebelere hamile kalmaman için çok iyi korunduğuna emin ol bak biz de eşimle bebek düşünmedik şimdiye kadar o yüzden korunduğumuza emin olduk ve bir gebelik gerçekleşmedi. Anne olan ve halihazırda bebek bekleyen hemcinslerim de daha fazla hassasiyet göstermiştir doğal olarak. Yoksa elbette namus bekçisi değiliz, elimizde düdük kim kiminle yatıyor diye gezmiyoruz. Son olarak bana kezban dediğin için teesüf ederim tosuncuğum🥲

Belki anlar diye. 😂😂 Boşuna Di mi. 😂😂
sence gerçekten böyle bi durumda olan biri böyle bi tavırda mı olur? yeni hesap klasik kışkırtma konusu işte şikayet de ettim zaten. kabak tadı verdi ben emojilerime geçiyorum 😂

Ablacım bak ben seni kınamıyorum, iki ergen kızım var. Sadece şunu düşün; ben anne olabilir miyim, bu çocuğu sağlıklı ortamda anne baba sevgisiyle büyütebilir miyim ve en önemlisi anne olmak istiyor muyum? Yetişkin bireyler hayattan beklentileri neyse, nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasınlar ama dünyaya gelecek çocuğa haksızlık yapmasınlar. Bak bebek dediğin çok zor, açma kapama düğmesi yok 24 saatini adayacaksın.

Oturdum derken ben de restoranda cafede falan oturdunuz sandım ama başka ilişkiler yaşıyormuşsunuz. Bakın buna da kimse bir şey diyemez. Bize göre toksik size göre tek eşli olamama başkasına göre açık ilişki vs. Bu kişiyle evlenip çocuk sahibi olup mutlu bir hayat süremezsiniz. 7 sene boyunca didişip durmuşsunuz, ne birleşmişsiniz ne ayrılmışsınız. Alışkanlık olmuşsunuz birbirinize. Aynı evin içinde yaşamak çok farklı.

Adamın kafası da sağlıklı çalışmıyor. Doğur diye baskı yapıyor sonra da aldırırsan evleniriz yoksa ailene söylerim diye tehdit ediyor. Maddi durumunuz iyi diye mi evlenmek istiyor sizinle? Her şeyi bırak tehdit ne demek?
Maddi durumu onun bizden daha iyi teşekkür ederim öncelikle Allah bağışlasın evlatlarınızı evet çok saçma sapan bir ilişkiye başladım 17 yaşımda ergenliğim de bayağı sıkıntılı dönemden geçtim aile içi sıkıntılar vs ben yeğenimi büyüttüm 2 sene baktım sayılır çocuk bakabilecek kapasiteye sahibim o da bende çocuklara karşı düşkünlüğümüz var güzel eğitebiliriz zaten bu sebeplede aldırmakta kafam karışık üzgünüz sadece ailem akrabalarım evlenmeden ilişki konularına karşı insanlar onu geçtim istesem yine doğururum Şuan kendimi hazır hissetmiyorum ilişkimiz halen kavgalar vs oluyor düzelmiş olsak hemen doğururdum bir dk düşünmem ama evlenipte çocuğum varken boşanmak istemiyorum tek düşündüğüm bu

Bebeğim kınama yok, keko seven kızlarımızın sonu iyi bitmiyor maalesef, seni tanımayız etmeyiz, hayatımızda hiçbir yerin yok burada yazar sonra unuturuz, biraz sivri dille de olsa kekolardan uzak durmanı tavsiye ediyoruz. Diğer konu da çok hassas, dünyaya getirmeyeceğin bebelere hamile kalmaman için çok iyi korunduğuna emin ol bak biz de eşimle bebek düşünmedik şimdiye kadar o yüzden korunduğumuza emin olduk ve bir gebelik gerçekleşmedi. Anne olan ve halihazırda bebek bekleyen hemcinslerim de daha fazla hassasiyet göstermiştir doğal olarak. Yoksa elbette namus bekçisi değiliz, elimizde düdük kim kiminle yatıyor diye gezmiyoruz. Son olarak bana kezban dediğin için teesüf ederim tosuncuğum🥲
Canım bizde korunuyorduk emin ol doktor bile şaşırdı orasına hiç girmeyeceğim ben biraz kekoluk var dedim yoksa bende sevmiyorum manken gibi kuzum vallahi görsen çatlarsın hadi by 😉😁😁😁

Canım bizde korunuyorduk emin ol doktor bile şaşırdı orasına hiç girmeyeceğim ben biraz kekoluk var dedim yoksa bende sevmiyorum manken gibi kuzum vallahi görsen çatlarsın hadi by 😉😁😁😁
Şaşıran doktor hangi doktor Çapa'nın gururu mu😬 tam olarak neyi çatlayacağımı anlamadım ama peki ne yapayım😶

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back