- 12 Nisan 2016
- 1.871
- 7.335
- 158
- 24
- Konu Sahibi sweety2121
-
Benim çocuğumun başına gelmez inşallah emin ol. İleride çocuğum olursa kız/erkek farketmeksizin duyarlı/bilinçli ve yaşına olgun bir birey olup nerede nasıl ne şekilde ilişki yaşaması gerektiğini de öğreteceğim. Beddua döner dolaşır sana isabet eder aşkoAhahahah çok güldüminşalah benim yaşadıklarım senin de başına gelir yada çocuğunun
Benim çocuğumun başına gelmez inşallah emin ol. İleride çocuğum olursa kız/erkek farketmeksizin duyarlı/bilinçli ve yaşına olgun bir birey olup nerede nasıl ne şekilde ilişki yaşaması gerektiğini de öğreteceğim. Beddua döner dolaşır sana isabet eder aşko
Beddua etmedim ki sen benim hakkımda ne düşündüysen Allah iki katını versin sana :) büyük konuşma gelmez demede kimi kınarsan başına gelir bunu unutmaBenim çocuğumun başına gelmez inşallah emin ol. İleride çocuğum olursa kız/erkek farketmeksizin duyarlı/bilinçli ve yaşına olgun bir birey olup nerede nasıl ne şekilde ilişki yaşaması gerektiğini de öğreteceğim. Beddua döner dolaşır sana isabet eder aşko
Bana da hep birini bulma peşinde evliyim diyorum kızım neden inanmıyorsunbelki ben de 20 yaşındayımbizi görse ağlayacak belki burda ahkam kesiyo yalan parayla mı birinden de varoş lafını duyup kullanmaya başladı, tam üzülücem bi gülme geliyo
Senin kocanda seni aldatıyordur belkiBana da hep birini bulma peşinde evliyim diyorum kızım neden inanmıyorsun
bi de şey var lise mezunuyum ama evim arabam var köpek gibi çalıştım siz yapamadınız falan. e biz babadan zenginiz ağzımızda gümüş kaşıkla doğmuşuz diye suçlu muyuz şimdi djshsjhs çok garip çokBana da hep birini bulma peşinde evliyim diyorum kızım neden inanmıyorsun
Şikayet ettiğinden beri 2 saattir buradasın fazla merak etme :)o kadar da değil, şikayet edildiniz efenim. he bir de buram buram fakesiniz başbaş 🖐
Kalbim çıtSenin kocanda seni aldatıyordur belki
Sweety, seninle tanışıyor muyuz benim bir şey başaramadığımı nereden biliyorsun? Mezun olduğum okulu/mesleği& Babamın miraslarını saysam burada ağzın açık kalırBak kudurmuşsun iştepeki en kültürlü sensin ben lise mezunuyum ama kendime ait dükkanım ve evim arabam var bunların hepsini kendim kazandım çalıştım köpek gibi aldım şimdi senin gibi hayatında hiç birşey başaramamış oturduğu yerden bunları yazan birileri benim ne kadar umrumda olur düşün istersen :)
Eczacılık koca bir yalan demiştim ben ama değil mibi de şey var lise mezunuyum ama evim arabam var köpek gibi çalıştım siz yapamadınız falan. e biz babadan zenginiz ağzımızda gümüş kaşıkla doğmuşuz diye suçlu muyuz şimdi djshsjhs çok garip çok
söyleyen çok önemli, ne kadar üzüldün dimiKalbim çıt
Evet çünkü ben başardım :)Sweety, seninle tanışıyor muyuz benim bir şey başaramadığımı nereden biliyorsun? Mezun olduğum okulu/mesleği& Babamın miraslarını saysam burada ağzın açık kalır
Ev, araba bunlar önemli değil bunlar parasal anlamda önemli ama kültür ve kendini geliştirme dediğimiz şey ise senden çok uzak olan şey ve asla erişemeyeceğin şeyler. Ev ve arabanla övün sen bebeğim çünkü tek övüneceğin şey buymuş.
ev ve arabayı zenginlik sanıp bizi küçümsemeye çalışıyo işte ne bozuyosun bırak biraz sevinsinSweety, seninle tanışıyor muyuz benim bir şey başaramadığımı nereden biliyorsun? Mezun olduğum okulu/mesleği& Babamın miraslarını saysam burada ağzın açık kalır
Ev, araba bunlar önemli değil bunlar parasal anlamda önemli ama kültür ve kendini geliştirme dediğimiz şey ise senden çok uzak olan şey ve asla erişemeyeceğin şeyler. Ev ve arabanla övün sen bebeğim çünkü tek övüneceğin şey buymuş.
lise mezunu eczacı da gördükEczacılık koca bir yalan demiştim ben ama değil mi
Tebrikler, umarım kendini de geliştirerek level atlayabilirsin.Evet çünkü ben başardım :)
Yalanlıktan değil uygulamada açarken istiyordu öylesine tıkladığım birşey bi git artık gerçekten çok fesatsınız ya hepiniz fesatsınız :)Eczacılık koca bir yalan demiştim ben ama değil mi
Koca bir hayat dersi verdi ulu çınar.söyleyen çok önemli, ne kadar üzüldün dimi
ev ve arabayı övünülecek bir şey sanan birinin bunlara bile sahip olduğunu sanmıyorum, ciddi tez yazılır bunun üstüneTebrikler, umarım kendini de geliştirerek level atlayabilirsin.
Sende canımTebrikler, umarım kendini de geliştirerek level atlayabilirsin.
Ya ne evi ne arabası atıyor kafadan tıpkı eczacı olduğunu attığı gibi hepsini uyduruyor.Sweety, seninle tanışıyor muyuz benim bir şey başaramadığımı nereden biliyorsun? Mezun olduğum okulu/mesleği& Babamın miraslarını saysam burada ağzın açık kalır
Peki uyduruyorum benn :)Ya ne evi ne arabası atıyor kafadan tıpkı eczacı olduğunu attığı gibi hepsini uyduruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?