Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ev ve arabayı zenginlik sanıp bizi küçümsemeye çalışıyo işte ne bozuyosun bırak biraz sevinsin

lise mezunu eczacı da gördük zaten üsluptan anlaşılıyodu kim yedi ki
Yazdıkları zaten baştan so na kendisiyle çelişik en büyük örnek konusunda şiddet uyguluyor yazmış başka yoruma da şiddet yok yazmış ev araba da yalandır hahahaha

sen ayakta mı yazıyorsun

Konunun troll olmasını da geçtim hadi diyelim troll olsa bile bir genç kız kendini bu kadar aşağılamamalı diye düşünüyorum ya.
Ama bizim ki ona normal insancıl şekilde yazanları bile tersliyor, cinselliğe bağlıyor ve trolluyor ne diyeyim...

Teşekkür ederim tatlı kızzz milletin derdi sızı germıs ogrenmıs olduk

Teşekkür ederim tatlı kızzz milletin derdi sızı germıs ogrenmıs olduk
Senin çok mükemmeliyetçi derdin seni germiş konu açmışsın bizde yorumladık kaldıramayacaksan neden açtın? istediğin cevap olmadığı için bütün KK'ye kinlendin.
Neyse asko cok zamanımı aldın oturdukların versin sana ilgi.
Daha fazla münakaşaya giremem sevdiceğim uyandı bays

Yeğenin olsun olmasın başkasının çocuğuna bakmak aynı şey değil. Nihayetinde annesi gelip alıyordu veya siz götürüp veriyordunuz. Yeni doğmuş bebek çok zorlayıcıdır. Bebeğe mi adapte olmaya çalışacaksınız yoksa babasıyla itişip kakışacak mısınız? Aileler gelip yardım eder tamam da bunun da süresi belli. Çocuğa eğitimden önce birbirine saygısı sevgisi olan anne-baba lazım.

Bu adam belki mükemmel babalık yapacak, çocuğunun üstüne titreyecek ama ikinizin düzgün bir ilişkisi yok. Zor bir karar, ben anne olduğum için başkasının doğmuş-doğmamış çocuğu hakkında asla fikir beyan edemem. Emin olduğum ve söyleyebileceğim tek şey çocuklar çabuk büyüyor, anlamaz dediğiniz her şeyi anlıyorlar hissediyorlar.

İnsan hamileyken de eşini kaybedebilir, bebeği babasız doğar, risk hep var. Doğurmaya karar verirseniz çok sağlam ve güçlü bir duruş sergilemeniz lazım, hem ailenize hem de sevgilinizin ailesine. O öyle dedi bu böyle düşündü vs yok. Ben bu çocuğun annesiyim ve kim ne derse desin önceliğim bu çocuğun iyiyliği yönünde olacak diye düşünmeniz lazım. Hayatınız 180 derece değişecek, önce bunu kabullenin.

Hakkınızda hayırlısı olsun alacağınız karar ne olursa olsun umarım pişman olmazsınız

Bağcılar Esencılıs tarafları ise sevilmeniz pek normal ya.

Şiddet uyguladı demedim uygulamaya kalktı dedim bana vurdu demedim nerenden anlıyorsun
Neyse evlenince tamamına erdirir nasılsa. Benim bi arkadaş vardı, evlenirken müstakbel kocasının "Bi evlenelim hele ben ona göstericem. " dediği kulağımıza gitti, adam sözünü tuttu yani malesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…