Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifanı versin kuzm inşallah doğal yolla olursun kürleri iyi takip et kistleri bile doğal yolla yok ediyor bazıları
Evet canım bi macun deneyecegım 15 gün sonra DR a gidip kisti ölçtüreceğim işe yaramış mı diye
Bide klomen infolic gibi ilaçları soracağım

Kuzum 29 30 kasım yumurtladım çatlaması uzun sürdü ya çıkarmı idrarda acaba off yapsam mi yapmasam mi cok karrasızım
Erken gebelikte varsa kesin çıkar bence
Diğerinde bile çıkmaz mı 3 gün var en fazla
Ayrıca böle zaman da yapmayacaksın da erken gebeliği ne zaman yapacaksın
Ay inş güzel haber alırsın

Hayırlı günler herkese,
okuyabildiğim kadar okudum.

Döllenme ve doğum tarihi ile ilgili.
Oğlumda 2016 da ilk defa ovu kullanarak hamile kalmıştım.

Ve adetinin 23. Gününde çift çizgi görmüştüm ovuda. Bende döllenme gününden itibaren hesaplamıştım internetten ve oğlumun doğum tarihi çıkmıştı.

Ben ne kadar doktora söyledim ben 23. Gün de çift çizgi gördüm diye.
Ama genede ilk adet tarihinden hesapladı ve ultrasonda ölçdü çizdi (adet tarihlerine göre küçük kese dedi), başka bi tarih çıkardı bana.

Yani benim hesapladığım tarihten 1 hafta sonrasını çıkarttı kendisi.
Ama doğum zamanı yaklaşınca zaten içime de doğuyordu kendi hesapladığım tarihte doğum olacağı ve öylede oldu.
Doktora görede 1 hafta erken doğum yapmış oldum.

En doğrusu eğer biliyorsak takip ediyorsak, döllendiği zamanı, bence tahmini doğum tarihi o.
Kusura bakmayın uzun oldu ama merak edenler için.
Tabi bu sadece yaşanmış bir örnek, herzaman tutacak diye bişey yok tam tarihi.

Erken gebelikte varsa kesin çıkar bence
Diğerinde bile çıkmaz mı 3 gün var en fazla
Ayrıca böle zaman da yapmayacaksın da erken gebeliği ne zaman yapacaksın
Ay inş güzel haber alırsın
Canım yumurta catladıktan sonra test için gün sayın dio bazı forumlar 1 aralığı saycam yabi ben en az 15 olsun diolar tek çıkarsa üzülürsünüz dediler erken dediler

Evet kzuum aralık ayı test yapacaklar formunda sordum hatta ovülasyon fotoğrafım var ya benim meşhur hani değerlendşrdiğin günler işaretlionu gönderdim ne zaman yapmalıyım.bu duruma göre falan dedim
tamam da erken gebeliği şimdi kullanamayacaksan ne zaman kullanacaksın 2 güne zaten normal kaset test sonuç verecek..
neyse sen gene bildiğin gibi yap canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…